liremka Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2009 Arkadaşlar aklıma takıldı mesela bir büyü yapsak ama enerjisini o an değil de daha sonra salabilsek öyle bişey olabiliyor mu? mesela anahtar bir kelime belirlesek ve onu söylemeden enerji saklı kalsa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 majiyi araştırmanı tavsiye ederim arkadaşım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 İçsel büyülerde olur ama ilk mana enerjisi depolarsin sonra söze falan gerek yok kendi istediğinde enerji açığa çıkar ama her büyüde olurmu bilmem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 ya majiyi araştırdım kitap fln aldım ama çok karmaşık geldi yani niyetler imgeler fln olayı baya karmaşık ve enerji depolanmasıyla alakalı bişey okumadım ama teşekkür ederim araştırıcam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Dostum, sen büyü enerjisini bir sözcüğe yüklemekten bahsediyorsun. Evet böyle birşey var. Yoksa ayinlerde ve ritüellerde söylenen sözcüklerin ne manası kalırdı ki ? Sonuçta onlarda yüklü sözcükler. Ama bu günlerde yükleme işi bayağı zahmetli. hepimiz düşen bir çığın arasında kalmış gibiyiz. Enerjilerimiz azalmış ve ruhumuz sıkışmış durumda. Bunun için bazı elemanterlerden yada daha yüksek seviyeli varlıklardan yardım alman gerekebilir. Ama denemeni pek önermiyorum... Ayrıca birde arkadaşın dediği iş var düşünsel enerjiyi depolamak... Onuda bir süre depolayabilirsin ama normal yaşamın hengamesinde depoladığın enerjiyi aklndan çıkardığında iş biter. Enerjin uçar gider... Bu da böle bişi. Herşey zihin il mümkün. Bu tür işler için 2012 den sonrasını öneriyorlar... ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 teşekkür ederim valakar tavsiyen için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Rica ederim. Bilgi güçtür .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 majide büyüden farklı olarak kişi içindeki enerjiyel bişiler yapar mistik öğeler yerine kendiden ve başka valıklardan güç alır içindeki enerjiyi yöntebilmek için fonetikler veya onun gibi şeyler kullanır burda bu olayla alakası var oyüzden dedim biraz maji katılır diye.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valtnius Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2020 Bu konu hakkında bir sorum olucaktı doğal enerjiler bildiğimiz gibi her yerde ama doğal kristal taşlarda yoğun olarak bulunabiliyor. Sanırım arkadaşın bahsetmek istediği olay buna benzer bir olay olabilir. Teorik olarak yapılabilir bir durum gibi ama aynı anda doğal taşların enerjisini salıp bir arada yoğunlaştırmak ciddi bir odaklanma gerektireceği gibi deneyim ve zaman gerektiren bir durum olabilir. Bu olayı yüksek enerji gerektiren büyülerde ve ritüellerde kullanılabiliceğini düşünüyorum. Tek bir insanın enerjisinin yetmeyeceği olaylarda kristallerin sahip olduğu enerjiler kullanılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.