theangelofdeath Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2009 Bir insanın yokluğunda üşümek nedir bilir misin? Ya da o çok uzaklarda olsa bile Onunla ilgili hayaller kurup yaşanılan her şeyi O olmasa bile o varmış gibi hayal etmek Kısaca hayallerde yaşamak nedir bilir misin? En umutsuz olduğun zamanlarda bile Bir an aklına geldiğinde herşeyi unutmak Sonra tekrar umutsuzluğunun kör kuyusunda boğulmak Kısaca umut dünyasında umutsuzları oynamak nedir bilir misin? Elimde eski dost kadim arkadaş sigara Beynimin bütün hücrelerinde söylediklerin Kalbimin bütün odalarında sen Geri kalan herşey dekor, herkes figüran Kısaca değersizleşen hayatta değer vermek nedir bilir misin? İşte öyle sıradan bir gecede Yine senin hayalini kurarken uykumun isyanlarda olduğu, Uyku katili düşüncelerimin çıkarma yaptığı karartma gecelerimde Ben önümü göremezken Sen beni güzelliğinle kandırıp Aşka esir ediyorsun Kısaca aşk nedir bilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Aşkı yalnız yaşamak aşk şarkılarını dinlemekten korkmaktır. Aşık olmak...ulan harbi zor anlatması. hmm ne diyem, mesela mahmut ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 çok güzel bi şiir paylaşm için saol yüreğine sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.