raskolnikov Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2009 yağmur yağıyor. dışarıda soğuk bir rüzğar yağan yağmura eşlik ediyor ve ben hızlı adımlarla uzaklaşıyorum..ellerimle kafama geçirdiğim poşeti tutmuş, düşmemesi için uğraşırken, bir yandan da söyleyeceklerimi düşünüyorum... birazdan benim için çok önemli bir buluşmanın gerçekleşeceğini söylemeye gerek var mı bilmiyorum. yoksa manyak mıyım ki, bu havada sokağa atayım, yağmurda arabaların fışkırttığı sularla boğuşup, ıslanmaktan korkan köpeklerden kaçayım... uzun zamandır bu ana hazırlanıyor, bu anın nasıl geçeceğini planlıyordum. birazdan benim hayatım için çok önemli bir dönüm noktasından geçeceğim ve tanrı resmen bana kelek atmış bulunuyordu. oysa ilk başlarda hava hiç böyle değildi, ki günün böyle gelişeceğini hiç tahmin de etmiyordum.. giydiğim ince bir hırka ile örttüğüm kısa kollu tişörtümün bana yeteceğini sanarken, şimdi "öz urfalı kebap" reklamının olduğu poşeti kafamdan düşürmemek için çabalıyorum. saçlarımın ıslanmasından çok, sürdüğüm jölenin akmasından korkuyorum çünkü bu jöle ile yarında sokağa çıkmayı düşünüyorum. tanrım çok heyecanlıyım. birazdan herşey yoluna girecek ve ben hayatıma devam edeceğim ama şu an benim için önemli olan, buluşma yerine kadar kendime dikkat edip, ıslanmamam, köpekler tarafından ısırılmamamdır. kaldırımın en dibinden, bazende binalardan gelen sulara yakalanmamak için zikzaklar çizerek yürüyorum. zaten poşeti dengede tutmak çok zor bir işken birde böyle akrobatik hareketler yapmak bünyemi zorluyor ama daha da önemlisi cebimde bulunan paketin asla yere düşmemesi gerekiyor ve bu da yaptığım akrobatik hareketleri daha da zorlaştırıyor. gerçi, sokaktaki insanlar benim yaptıklarıma bakıp, gülüyorlar ama onlar ne bilsinler ki bugünün benim için önemini... tanrım... çok heyecanlıyım... ellerim titriyor resmen.... birazdan, bir kaç dakika sonra oradayım ve heyecandan ölebilirim. heyecandan bir yanlış yapmasam bari, yoksa yaptığım planlar, denemeler boşa gidecek. işte geldik.... sonunda buradayım.... offff..... tanrım çok heyecanlıyım.... evet... içeri giriyorum..... hadi bismillah!... .......................... - iyi günler.... - buyrun.... - şu çikolatanın zamanı geçmiş değiştirebilirim... - bakayım..fişiniz var mı!... - buyrun... - yalnız kafanızdaki poşeti çıkartırsanız iyi olur... - ah...has.....tamam..... - buyrun gidip alabilirsiniz, çokoprensinizi!.... - sağolun.... öykü bana ait olup isim babası elesis'tir:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Öykü değil isim önemli bence:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 türlü zorluklarla oraya kadar gidip bide değiştirememekde vardı yalnız ne çokoprensmiş be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Adamın tatlı krizi tuttu mu var yaaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 siz ne diyorsunuz.. o çoko prens benim hayatımdı be....ne umutlarla aldımda, tarihi geçmiş çıktı biliyomursunuz... -------------------- bence öykü de önemli be elesis..yani azda olsa önemlidir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 tazminat davası aç umutlarını çaldılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 geçti be..artık yeni tarihi geçmiş çoko prenslerde yapıam onu ama:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Bi parça önemli öykü azcık ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 çalınan umutlara çok para verir mi ki hakim kıl çıkmaz umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 zor vermesi ama artık hakime de çoko prens'ten bir parça vercez:D azıcık önemli dimi öykü azıcık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 benimde .. benimde çikolatamın zamanı geçmişti...ama almamıslardı ...yemiştim onu.. kıyamamıstım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 ben biliyodum zaten sende bir sorun olduğunu:blink: yedin bayatlamış çikolataları, kafan güzel gezersin tabe..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Haha Böyle Bişeyide Ancak Sen Uydurursun Ztn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Ben yerdim ki yapmadığım şey değil. Çoook sevdiğim bisküvi yenilerde üretimden kaldırılmıştı. Bizim okulun kantininin vitrininde bir örneği oluyo kantinde ne var ne yoksa. Tarihleri geçmiş ve hatta tozlanmışlar tabii. Adama yalvardım yakardım. Onu dedim bana sat. Nooolur! Tarihi geçmiş onun çocuğum evladım şeklinde adam beni ikna etmeye çalıştı ama başarılı olamadı ve evet! Evet onu yedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 güzelmiş....en azından siz yenisini almışsınız ben yenisini almamıştım da.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Ben yerdim ki yapmadığım şey değil. Çoook sevdiğim bisküvi yenilerde üretimden kaldırılmıştı. Bizim okulun kantininin vitrininde bir örneği oluyo kantinde ne var ne yoksa. Tarihleri geçmiş ve hatta tozlanmışlar tabii. Adama yalvardım yakardım. Onu dedim bana sat. Nooolur! Tarihi geçmiş onun çocuğum evladım şeklinde adam beni ikna etmeye çalıştı ama başarılı olamadı ve evet! Evet onu yedim. al işte... adamın yüz ifadesini merak ettim şimdi... içimden demiştir; "deli herhal!...":blink::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Pişman değilim Elmalı biskremdi o bisküvi:D Elmalı biskreme ödül koyuyorum. Duyurulur:D Bayat olması farketmez efenim. Zaten tarihi geçmemişini bulamazsınız:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 bulucam san aelmalı biskrem..ne vericen ödül olarak:D valla yarın sabah hemen arıycam her bir yerde:D:D sen ödülden haber ver:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 ehuehueıhrhgdf:D Leahmeeaaacun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 bu mu:D:D peheeyyyy:D bana ne be... ben iskender istiyom valla:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Ben ne sevsem üretimden kalkıyo zaten:D Lays in salatalıklı cipsi çıkmıştı. Sonra kaldırıldı hemen:( -------------------- Tamam ulen İskender olsun:D Eneee.. Bende yerim ki:blink: Off ben acıkmışım. Besbelli bu. Mutfağa gider ben:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 bak işte..cipsler ilgi alanıma girmiyo:D yoksa onu da arardım:D:D -------------------- ben gittim ki:D tost yaptım ki kendime:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Nar ekşili salata yapcam ben yanına da ekmek arası Tamam neyse konuyu dağıttık:D Karnım açsa kendimi kaybediyorum. Kusura bakmayınız:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 ben şimdi de tatlı nyetine on'luk bir çoko prens paketi açayımda tam olsun:D en iyisi çoko prens arkadaş yine de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.