Manje_Loa Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2009 (düzenlendi) Video yu adam akıllı ekleyemedim. Youtube kapandı kapanalı hayata küstüm zaten ben. Çektim elimi eteğimi video ekleme durumlarından ama bu video beni hayata döndürdü asdsafgthbslkedbjfh:p Neyse zırvalamayım daha fazla. İşte o video Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hazal Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Harika ya müthiş bir şeydi saol paylaştın neşem yerine geldi yarın okullar açılıyor zaten tam zamanı oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 bunun gibi birisi de sevgilisine kalp şeklinde bişe ayarlamıştı oda çok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 nasıl yapmışlar acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 belirli saniyelere dakikalara göre fln ayarlamışlar tabi ince bi ayar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 o değilde, ben geçen bu yılan oyununda resmen rekora gidiyordum, varya ekranı doldurmuş gibi birşeydi işte durum ama birden şarj bitmesin mi!... ağladım resmen... oturdum zırlayarak, bağırarak ağladım... çığlıklarımı, böğürtülerimi duyan konu komşu koşarak yanıma geldi, durumu soruyorlar ama ben telefonu gösterip ağlıyorum...ağzımdan hiçbir şey çıkmıyor sadece ağlıyorum... salya sümük bir halde oturmuşum halıya ağlıyorum... oradan biri, acaba ailden birine mi bişey oldu dedi ki demez olaydı ama dedi. sonra baktım, çevremde herkes ağlıyor. ağıt yakanlar, karalar bağlayanlar..ne ararsanız var. birde sayı giderek çoğalıyor... ben bir ara ağlamayı kestim ama artık olay benim ağlamamdan çıkmış bütün sokakcak ağlar hale gelmiştik. etrafımı karalar bağlamış bir sürü insan kaplamıştı. herkes ağlıyor, herkes birilerinden bahsediyor ama kimse neden bahsettiğini bilmiyordu. arada bir yerlerden, "iyi çocuktu..", "okuyodu, mühendes olacağıdı..", "zaten yaşını almış kadındı.." hastaymış, yatalakmış zatii.." gibi anlamsız, bağlantısız laflar duyuyordum... en son dayanamadım... çıktım sokaktaki en yüksek binaya... binanın tepesine.... aldım elime megafonu... açıklaım durumu ama bir yandan da korkuyorum. ulan döverlen beni diye... ama açıkladım ve beklemeye başladım... uzun süre sessizlik oldu...sonra yine aralardan biri; "oğlum o değilde, yan sokakta biri ağlıyodu lan..." ded. baktım o kalabalık, hurra oraya doğru gitti... bende indim... .................... neyse, güzel yapmış elemanlar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 ben hiç bir zaman beceremedim yılan oynamayı ... space impact oynuyordum bir ara o da uzayla ilgili diye herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 harika bir şey.... Nasıl yaptılar acep bunu? ama yaptıklarının hakkını vermişler... helal olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 @fotonmiyav:D bende o oyunu beceremedim hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 onu bıraktım adamlar apartman hackleyip oyun oynuyor ışıklarla durun bulayım linki vericem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 raskolkahve içimedikten sonra hayatta oynayamazsın cicim sen o oyunu ahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=61156271808&ref=nf facebooku olanlar için valla başka bi yerde bulamadım videoyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 @fotonmırmır:D:D kahve senin köpeen olsun da pahalı be:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 depressive o video neydi öyle yaaa:D o işlerin sadece filmlerde olduğunu düşünürdüm hep ama adamlar yapmışlar... öyle sağa sola kabloları bağlayıp bilmem neler yapabileceğini:) çok mu cahil kaldım acaba?:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 tamam raskol bir kaşık yerli kahveyi çok gördün istemez kedi artıkın hıh! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 o video süper bişey yaaa hayran kaldım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 @fotonpisi:D:D gel yanıma kahve yapcam ellerimle sana:D ama dur en iyisi kahveden söyelyeyim:D yapmak zor iş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 yalan söylüyor yapmıyor ben şahidim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 oo Depressive süpermiş ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 yalan söylüyor yapmıyor ben şahidim neye şahitsin be neye şahitsin...gözü batasıca:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 depresive yapar o zaman değil mi depressive Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 pişmaniyelerimi millete yedirdin 2 çayla kandırdın beni o değilde yukrda verdiğim video yu izledin mi -------------------- @foton benden pişmaniyeden başka bişey beklemeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 birazdan izliycem depidep:D:D dep yapar tabe...D: bana da yapar:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 rasko ingilizlerin bi atasözü var bildinmi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 bilmim:D:D ama boşvir:D sen benim atasözümü bilin mi:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.