Hedef Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2007 İnsanoğlu bir gün virgülü(,) kaybetti. o zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. cümleleri basitleşince, fikirleri de basitleşti.bir başka gün ise ünlem işaretini(!) kaybetti. alçak bir sesle,ses tonunu değiştirmeden konuşmaya başladı.artık ne bir şeye kızıyor, ne de bir şeye seviniyordu. üstelik,hiçbir şey onda en küçük bir heyecan bile uyandırmıyordu. bir süre sonra insanoğlu,soru işaretini(?) kaybetti ve soru sormaz oldu. hiçbir şey ama hiçbir şey onu ilgilendirmiyordu. ne evren ne dünya ne de kendisi umrundaydı. birkaç yıl sonra iki nokta üst üste(: ) işaretini de kaybetti. bu yüzden davranış nedenlerini başkalarına açıklamaktan vazgeçti.ömrünün sonuna doğru elinde yalnız tırnak işareti('') kalmıştı. artık,kendine özgü bir tek düşüncesi yoktu,yalnızca başkalarının düşüncelerini aktarıyordu. son nokta'ya(.) geldiğinde,düşünceyi,okumayı unutmuş durumdaydı. geldiğimiz durumu açıklıyor mu acaba? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 geldigimiz durumu acıklıyor ama anlayabılene ellerine saglık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Gerçekten çok sevdiğim bir yazı paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 vav işte bir hayat dersi güzel olmuşş tenküü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 benim elimdeyse nedense yalnıza işaretlerim kaldı...!!!,,,???"""... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 geldigimiz durumu acıklıyor ama anlayabılene ellerine saglık.. gerçekten anlayabilene ama insanlar ancak kaybettikçe anlıyor herşeyi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 sonucta anlasabiliyoz, no panik arkadaslar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 gerçekten güzel paylaşım,sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 sonucta anlasabiliyoz, no panik arkadaslar anlaşabiliyoruz ama sürekli yanlış anlaşıyoruz amoress sorun da burda zaten herkes birbirini yanlış anlıyor. mesela: oku baban gibi eşek olma. oku baban gibi,eşek olma muhabbeti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 hehe yanlislar duzeltmek icindir Hedefcim, yanlisi yapan geride duzeltmesini bilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 hehe yanlislar duzeltmek icindir Hedefcim, yanlisi yapan geride duzeltmesini bilir.. insanlar tabikii yaptığı yanlışı düzeltmesini bilir ama insanlar yaptıkları yanlışları kabul etmiyorlar ki amoress. yaptığı yanlışı kabul edecek insan nerde ki. herkes herşeyi çok iyi biliyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 hmm burda haklisin iste Hedefcim, böyle insanlar cok gercekten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 walla ben noktaya virgülü hiç dikkat etmiyorum.. yazıyom gidiyorrr:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 en rahati yaa, ne urascam dime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bilmem belkide öledir bilmiyorum ya noktayı virgülü ünlemi .. belkide bilmiyorumdur nereye koyaçağımı.. :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 aramizda kalsin bende bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 önemli olan ruhumuzdaki nokta,virgül ünlem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bilmem belkide öledir bilmiyorum ya noktayı virgülü ünlemi .. belkide bilmiyorumdur nereye koyaçağımı.. :) Nerde nefes almak istiyosan oraya koyabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 daya önce okumuştum ... Kaybedilenler yazar:A.Kanevsky saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Gerçekten güzel paylaşımmış. (Hortlarım hortlarsın hortlar hortlarız hortlarsınız hortlarlar) Eleştirmeyeceğim! Evet, evet! Kendimi tutacağım bu sefer. Onca yanlışı bu sefer düzelmeye çalışmayacağım. "Gerçekten güzel paylaşım, sağol." deyip geçeceğim. Evet, böyle yapacağım. Hedef idi oldu selef, ben ben idim oldum telef, ne ararsın paganlawım, meftaya mı oldun halef? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.