Typhon Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2009 Yale Üniversitesi tarafından yapılan ve dünyanın en saygın bilim dergisi New Scientist'ta yayınlanan bir araştırmaya göre insan beyni "tanrı'ya inanmak için programlanmış"... http://www.ekolay.net/haber/images/beyin-629_ic.jpg Bebekler ve çocuklar arasında yapılan araştırmaya göre, insan beyninin doğasında tanrıya ya da bir yaratıcıya inanmak var. Beyin "neden ve sonuçla" çalışıyor. Beyin, "beyin ile ruhun" birbirinden ayrı olduğunu düşünmek için programlı.. Bu da "hayali arkadaşlar" edinmeye veya "tanrıya ve dinlere inanmamıza" neden oluyor... Araştırmaya göre, hiçbir din eğitimi almamış 6-7 yaşında çocuklar bile dünyadaki herşeyin bir nedeni olduğuna inanıyor. Taşların, nehirlerin veya kuşların yaratılmasının bir nedeni olduğunu düşünüyor. Darwinci uzmanlara göre bunun nedeni de yine "doğal seleksiyonda" saklı. İnsanlar tarih boyunca belirli bir tanrı inancına sahip oldu. Bu inanca sahip olan atalarımız da, kendi inançlarına inanan insanlarla bir araya gelerek grup kuruyordu. Böylece avlanmak, beslenmek ve korunmak daha kolay oluyordu. Yani inanmak hayatta kalma olasılığını artırıyordu. Böylece "inanmaya ihtiyaç duymak veya inanmak" genlerimize işlemiş ya da içgüdüsel olabiliyor. (Vatan gazetesinden alıntıdır.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Tabi bilimadamlarına bu programlama nereden gedi diye sormak lazım ! Mağara adamları bile gökten düşen yıldırımdan korkup mağaraya resim çizip ona sığınmışlar ... Yani manevi olgunun artması tamamen içgüdüsel bir şey ,burası doğru ama iddia ettikleri programlamayı kim programlamış? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 yale yale yale döktürüyorlar bakıyorum da... hatta kısım 1 scientists daraltması yapabiliriz... kafa tasları ve kemiklerden ayrı olarak ama kardeş grup Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 bu konu daha önce açılmışmıydı neydi:D o zamanda demiştim şimdide diyoum. benim beynimde böyle bir yer, çalışma alanı falan yok. bak buradan bir daha ilan ediyorum; ben beyin özürlüyüm... ben niye inanmıyorum arkadaş, ne kusurum var benim.. nerede hata yaptım ben..ne yaptılar bana... düşünüyorum, düşünüyorum ma bulamıyorum..yok bulsam ne olacak onu da bilmiyorum... teletabi; buradan sana seslenmek istiyorum, senin dediklerin niye çıkıyor.. bak sende derdin sen beyin özürlüsün diye:D bunlar değilde, bu bilim adamlarının - bakın bilim kadını ya da bilim insanı demiyorum- işi gücü yokmu... ne bileyim, gitsinler kendilerine batak oynasınlar, pişti oynasınlar.. en bileyim, çay yapıp içsinler... nedir bu illa da tanrıyı kanıtlama derdi... yoksa bu adamların derdi benim beyin özürlü olduğumu ispat derdi mi:D bak kıllanmaya başladım şimdi:D -------------------- bu da daha önceki link... http://www.gnoxis.com/forum/gundem/28330-insanin-beyni-tanriya-inanmaya-programli.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 bu konu daha önce açılmışmıydı neydi o zamanda demiştim şimdide diyoum. benim beynimde böyle bir yer, çalışma alanı falan yok. bak buradan bir daha ilan ediyorum; ben beyin özürlüyüm... ben niye inanmıyorum arkadaş, ne kusurum var benim.. nerede hata yaptım ben..ne yaptılar bana... düşünüyorum, düşünüyorum ma bulamıyorum..yok bulsam ne olacak onu da bilmiyorum... teletabi; buradan sana seslenmek istiyorum, senin dediklerin niye çıkıyor.. bak sende derdin sen beyin özürlüsün diye bunlar değilde, bu bilim adamlarının - bakın bilim kadını ya da bilim insanı demiyorum- işi gücü yokmu... ne bileyim, gitsinler kendilerine batak oynasınlar, pişti oynasınlar.. en bileyim, çay yapıp içsinler... nedir bu illa da tanrıyı kanıtlama derdi... yoksa bu adamların derdi benim beyin özürlü olduğumu ispat derdi mi bak kıllanmaya başladım şimdi -------------------- bu da daha önceki link... İnsanın Beyni Tanrıya İnanmaya Programlı Açıldığını az çok tahmin etmiştim hee bulduğum yerde baya zaman olmuştu ama internetim garip olduğu için ne zaman site içi arama yapsam donup kalıyor da bahanelere sığınmayacağım :D Neyse raskolnikov ustanın bu konuda yorum yapacağından emindim ki tanrı konusunda kendisi baya duyarlı :D ki yazdıklarını da zevkle okuyorum ee kısaca bu haberi gördüm paylaştım ee budur yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 çok mantıklı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Peki hangi tanrı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 inanandaki de aynı beyin inanmayandaki de ikiside aynı programlanmıs olmalı.Bu bilimsel bir kanıt sayılamaz bence ve biliminde somut bir kanıt olmadıkça içgüdülerle psikolojiyle falan tanrıyı kanıtlayabileceğini sanmıyorum.Psikolojik olarak ise kanıtı şudur insan bu hayatın nasıl oluştuğunu hep merak etmistir ve bu kadar gezegeni, canlıyı vb insanın yaratamayacağı kesindir elbette.Daima en üstün varlığın olduğuna inanır ve bunca seyi onun yarattıgını ve herseyi belirlediğini düsünür.Bunun kutsal kitaplarla alakası yoktur insanlar henüz semavi dinler cıkmadan öncede birseye inanmıslardır ateş dansı yapmışlardır, zeus a tapmıslardır, kendi tanrını kendin yap olayına girmişlerdir ve benzeri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARA--- Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 benim beynim çok daha farklı çalışmakta vede insan doğduktan sonra yürümek ses çıkarmak gibi şeylerdede bulunuo bunları çevresinden görüpte yapıo çevresindende çocuk baskılı bir şekilde allah baba çarpar gibi kısıtlanmalara maruz kalarak hareket ediyor.bu beynimize zaten bebekken inşa ediliyor.doğal olarakta küçüklükten beri varolduğu düşünülebilir .ama bunun nedeni ebeveynler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
billyboy Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence insan beyninin sadece ufak bi bölümünü kullanabildiği için herşeye bi kılıf buluyor............. yani perdenin arkasını göremiyoruz. ya kuzu gibi yaşayıp cennet hayaliyle salak bi tebessümle mefta oluyor, yada sorgulamanın acı sonsuzluğunda yıpranıyoruz. yada raskolnikov gibi oluyoruz .) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence insan beyninin sadece ufak bi bölümünü kullanabildiği için herşeye bi kılıf buluyor............. yani perdenin arkasını göremiyoruz. ya kuzu gibi yaşayıp cennet hayaliyle salak bi tebessümle mefta oluyor, yada sorgulamanın acı sonsuzluğunda yıpranıyoruz. yada raskolnikov gibi oluyoruz .) "raskolnikov gibi oluyoruz" da ne demek? Gördüğü zaman o da soracaktır ama neyi kastediyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaGLaTaPeRTaZ Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Hayatımda darwin teoremi kadar saçma birşey okumadım duymadım arkadaşlar.çok saçma acaba şimdi nasıl hesap veriyordur:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence ne olursa olsun inanmak bi ihtiyactır...nerden geldıyse onemsemıorum ama paylastıın ıcın saol Typh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence insan beyninin sadece ufak bi bölümünü kullanabildiği için herşeye bi kılıf buluyor............. yani perdenin arkasını göremiyoruz. ya kuzu gibi yaşayıp cennet hayaliyle salak bi tebessümle mefta oluyor, yada sorgulamanın acı sonsuzluğunda yıpranıyoruz. yada raskolnikov gibi oluyoruz .) şimdi; çok şey bilen, bildikleri bilmem nerelerinden taşan ve onları toplamayıp, arkasında kalanlara atan kişi!... ne demek "raskolnikov gibi olmak.." bunu açıklarsan sevinirim ki açıklamazsan sana içimden uzun ve ensantrik -ki seni ilgilendiren- sözler söylemek zorunda kalacağım. bunları yaparken de hiç bir şekilde üzülmeyecek ve umursamayacağım... sen beni tanıyormusun?... yok!... hiç sohbet ettin mi?... yok!... sohbet etme gibi bir çaban oldu mu?... yok!... benim nasıl olduğuma - ki onu bile bilmiyoruz!...- nasıl akrar verdin de bunu forum litaretürüne geçirdin... yoksa sende o paranormal paranormal takılan ama bildikleri sadece alfabenin ilk iki harfini geçmeyen evrim halkasının insan ve maymun arasından kalan ve ismi bulunamayan kişilerinden misin?... şimdi yönetim bu sözler için belki beni cezalandıracaktır ama sen kimsin kardeşim!... .................. neyse; senin için bu kadar uzun cümle bile fazla.. açıklamanı yaptığında fazlalıklarını alacağım zaten.... ........... son cümle, bunları özelden söylersen sevinirim, çünkü konuyu darmaduman etmeyelim şimdi, senin gibi biri için.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence insan beyninin sadece ufak bi bölümünü kullanabildiği için herşeye bi kılıf buluyor............. yani perdenin arkasını göremiyoruz. ya kuzu gibi yaşayıp cennet hayaliyle salak bi tebessümle mefta oluyor, yada sorgulamanın acı sonsuzluğunda yıpranıyoruz. yada raskolnikov gibi oluyoruz .) Bence sen gereksiz bir adamsın ne inançlara saygın var, nede kişilere... Sn Raskolnikov ,bana kalırsa bu sizi tanıyan biri ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bu konu daha önce açılmışmıydı neydi:D o zamanda demiştim şimdide diyoum. benim beynimde böyle bir yer, çalışma alanı falan yok. bak buradan bir daha ilan ediyorum; ben beyin özürlüyüm... ben niye inanmıyorum arkadaş, ne kusurum var benim.. nerede hata yaptım ben..ne yaptılar bana... düşünüyorum, düşünüyorum ma bulamıyorum..yok bulsam ne olacak onu da bilmiyorum... teletabi; buradan sana seslenmek istiyorum, senin dediklerin niye çıkıyor.. bak sende derdin sen beyin özürlüsün diye:D bunlar değilde, bu bilim adamlarının - bakın bilim kadını ya da bilim insanı demiyorum- işi gücü yokmu... ne bileyim, gitsinler kendilerine batak oynasınlar, pişti oynasınlar.. en bileyim, çay yapıp içsinler... nedir bu illa da tanrıyı kanıtlama derdi... yoksa bu adamların derdi benim beyin özürlü olduğumu ispat derdi mi:D bak kıllanmaya başladım şimdi:D -------------------- bu da daha önceki link... http://www.gnoxis.com/forum/gundem/28330-insanin-beyni-tanriya-inanmaya-programli.html rasko, sevgili dostum benim. senin beyninde birşeylerin eksik olduğunu yıllar önce farketmiştim zaten ama benim kastettiğim bu program değildi. senin için gogıldan araştırdım bu programı fekat, download etmek mümkün değil. allahın izni gerekiyormuş.... rasko merak ediyorum da; tanrıya inanan insanların bazıları neden illa ki bunu kanıtlamaya çalışmaktalar? arasıra şüpheye mi düşüyorlar acaba? inanmak istiyorum inanıyorum arkadaş, ne var bunda? illa ki kanıt mı gerekir böyle bir şeye? yoksa rasko, bu insanlar kendilerinin tanrıya inanmakla, enayilik etmediklerini mi göstermeye çalışıyorlar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 rasko, sevgili dostum benim. senin beyninde birşeylerin eksik olduğunu yıllar önce farketmiştim zaten ama benim kastettiğim bu program değildi. senin için gogıldan araştırdım bu programı fekat, download etmek mümkün değil. allahın izni gerekiyormuş.... rasko merak ediyorum da; tanrıya inanan insanların bazıları neden illa ki bunu kanıtlamaya çalışmaktalar? arasıra şüpheye mi düşüyorlar acaba? inanmak istiyorum inanıyorum arkadaş, ne var bunda? illa ki kanıt mı gerekir böyle bir şeye? yoksa rasko, bu insanlar kendilerinin tanrıya inanmakla, enayilik etmediklerini mi göstermeye çalışıyorlar? insanlarda bende varım problemi çok var be teletabi, kendi yaptıklarına inanmayan insanların derdldir, ispat sorunu... burada da bu var zaten, aslında kendileri inanmıyor ya da şüpheyle bakıyor ama bunu saklamak içinde ispata çalışıyorlar. neden ispat etmek isterki başka... bir şeyi yapıyorsan, inandığından yapacaksın, birilerine ispat etmeye çalışarak yaparsan ne anlamı kalır ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
billyboy Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 1.si çok üzüldüm. hiç birşey söylemeye çalışmadım aslında. sadece 'raskolnikov' gibi olmak derken 'sallamamak' tı söylemeye çalıştığım. aslına bakarsan benimde aynı şey olduğum söylenebilir. ben yeni girdim buraya bi arkadaşımdan gördümde. daha gelir gelmez paranormal paranoyaklar olduğunu görmek çok şaşırtıcı^^ sevdim sizi jxixi jujux -------------------- şimdi; çok şey bilen, bildikleri bilmem nerelerinden taşan ve onları toplamayıp, arkasında kalanlara atan kişi!... ne demek "raskolnikov gibi olmak.." bunu açıklarsan sevinirim ki açıklamazsan sana içimden uzun ve ensantrik -ki seni ilgilendiren- sözler söylemek zorunda kalacağım. bunları yaparken de hiç bir şekilde üzülmeyecek ve umursamayacağım... sen beni tanıyormusun?... yok!... hiç sohbet ettin mi?... yok!... sohbet etme gibi bir çaban oldu mu?... yok!... benim nasıl olduğuma - ki onu bile bilmiyoruz!...- nasıl akrar verdin de bunu forum litaretürüne geçirdin... yoksa sende o paranormal paranormal takılan ama bildikleri sadece alfabenin ilk iki harfini geçmeyen evrim halkasının insan ve maymun arasından kalan ve ismi bulunamayan kişilerinden misin?... şimdi yönetim bu sözler için belki beni cezalandıracaktır ama sen kimsin kardeşim!... .................. neyse; senin için bu kadar uzun cümle bile fazla.. açıklamanı yaptığında fazlalıklarını alacağım zaten.... ........... son cümle, bunları özelden söylersen sevinirim, çünkü konuyu darmaduman etmeyelim şimdi, senin gibi biri için.... ha bide sayın raskolnikov. madem cevaplarını özelden istiyorsun sen neden kıyafetlerimi özelden giydiremiyorsun? saygısız olduğun kadarda egoistsin sanırım sen. beni tanımıyorsun falan demişsin ama emin ol bu yazıda kendini tanıtmışsın yeteri kadar. ee adettendir -Tanıştığımıza memnun oldum^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 1.si çok üzüldüm. hiç birşey söylemeye çalışmadım aslında. sadece 'raskolnikov' gibi olmak derken 'sallamamak' tı söylemeye çalıştığım. aslına bakarsan benimde aynı şey olduğum söylenebilir. ben yeni girdim buraya bi arkadaşımdan gördümde. daha gelir gelmez paranormal paranoyaklar olduğunu görmek çok şaşırtıcı^^ sevdim sizi jxixi jujux "Paranoyak" kelimesinin de ne anlama geldiğini biliyorsun ki kullanmışsın ve sana burdan aynı tarzda cevap vermemide beklemişsindir ama sizin gibi 2-3 günlük insanlarla uğraşamam,sana sadece saygılı olmanı ve sözlerine dikkat etmeni tavsiye ediyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
billyboy Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 "Paranoyak" kelimesinin de ne anlama geldiğini biliyorsun ki kullanmışsın ve sana burdan aynı tarzda cevap vermemide beklemişsindir ama sizin gibi 2-3 günlük insanlarla uğraşamam,sana sadece saygılı olmanı ve sözlerine dikkat etmeni tavsiye ediyorum. bak arkadaşım, 2-3 günlük dediğin insan yeni üyedir. yeni olana her zaman daha sıcak yaklaşırsın tamammı? özelliklede türk olduğumuz için böyle bi huyumuz vardır. hani bizi türk yapan budur okj? bunun dışında, benim yazdığım mesajı daha anlamadan bana çeşitli hakaretleri giydiren bi adama paranoyak az bile. ben gayet saygılıyım ve sözlerime dikkat ediyorum yoksa zaten öyle şeyler yazardım ki aah ah.. ama oldukça güzel bi site. benim ilgilendiğim pek çok şey var. birkaç kankamda var burda o yüzden girdiğim gibi çıkmak istemem. anlatabiliyormuyum neden bu kadar saygılı davrandığımı,) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 inanç meselesi olayına gene döndük insanları alttan alın artık alttan herkes aynı düşünmüyor ahal anlayamadık mı bunu? birider ki uzaylılar bu şekilde programladı diyer i der Allah yaptı cennetten kovdu ,diyeri der bir çok tanrı var onların işi , biri der asla bilemicez diyeri der tanrı yoktur insan beyni oluşumunda bunu yaşamış bunlar yüzeysel daha neler denir neler alttan almayı öğrenmessek insanlık olarak ne kavgalar ne dövüşler olur şimdilik hoşgörülü olun her inanca çünkü karman çorman herşey şu anda belli bir inancı savunan ve bu inanç hakim diyen yalancıdır açık açık sölüyorum burdan varsın haksız çıkarsın hristiyanlığı museviliği bıraktım islam dininde bile tonlarca ayrım var şuyu buyu bilmemnesi diye artık belli bir sistem yok ama o sistem altında sürüo bu o yüzden insanlar farklılıklar gösteriyor saygı duyulmalı biliyoruz herkes aynı düşünmüyor ve sinirleniyoruz derin nefes alalım ve saçma gelebilir ama sinirimizi bastıralım ve uzaklaşmayalım ondan yakın olalım ki daha ii anlayalım hep uzaklaştık bu günlere geldik birazda seviyeli konuşmayı öğrenmek için yakın olalım her görüşüyle birlikte belki bir çözüm oluşur günümüzde türkiyede oynanan oyunların nedeni diyelim gençler ülkeyi yükseltmek yüceltmek geliştirip modernleştirmek istiyor hemen karşıt güç din kullanılıyor ikisi yan yana gelmiyor bir birlerini kesiyor ama hepsi insan bırakın insanı bir milletler birlikte ama unutuyoruzzz unutuyoruz ve öle bi youn ki uzlaşılmıyor.. belki yakın olunursa iki taraf farklı düşünmye başlar biri der aslında o kadar saçma değilmiş diyeri der ne kadar farklı bir düşünce çok iyimser ama denenmediiiiiiİ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 1.si çok üzüldüm. hiç birşey söylemeye çalışmadım aslında. sadece 'raskolnikov' gibi olmak derken 'sallamamak' tı söylemeye çalıştığım. aslına bakarsan benimde aynı şey olduğum söylenebilir. ben yeni girdim buraya bi arkadaşımdan gördümde. daha gelir gelmez paranormal paranoyaklar olduğunu görmek çok şaşırtıcı^^ sevdim sizi jxixi jujux -------------------- ha bide sayın raskolnikov. madem cevaplarını özelden istiyorsun sen neden kıyafetlerimi özelden giydiremiyorsun? saygısız olduğun kadarda egoistsin sanırım sen. beni tanımıyorsun falan demişsin ama emin ol bu yazıda kendini tanıtmışsın yeteri kadar. ee adettendir -Tanıştığımıza memnun oldum^^ ey yüce bilgin.. ulu kişi... benim gibi bir egosit, manyak, saygısız birine laf yetişme lütfunda bulunan kişi... saygısızlığın adetindendir ki sen bilmezsin çünkü sen ululardan ulusun... genel böyle ulu orta konuşur durur saygısızlar..amaç saygısızlıktır zaten... ben egositim, saygısızım ama bildiğim bir şey var ben seninle tanışmadım ve tanışma isteğimde yok... çünkü ben şu an ulu bilge dandoldenyusa inanan ve onun oylunda giden biriyim..senin onu geçeceğine inanmadığımdan seni muhatap bile almıyorum... ..................... hava çok güzel dışarıda haberin olsun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 bak arkadaşım, 2-3 günlük dediğin insan yeni üyedir. yeni olana her zaman daha sıcak yaklaşırsın tamammı? özelliklede türk olduğumuz için böyle bi huyumuz vardır. hani bizi türk yapan budur okj? bunun dışında, benim yazdığım mesajı daha anlamadan bana çeşitli hakaretleri giydiren bi adama paranoyak az bile. ben gayet saygılıyım ve sözlerime dikkat ediyorum yoksa zaten öyle şeyler yazardım ki aah ah.. ama oldukça güzel bi site. benim ilgilendiğim pek çok şey var. birkaç kankamda var burda o yüzden girdiğim gibi çıkmak istemem. anlatabiliyormuyum neden bu kadar saygılı davrandığımı,) Çok iyi anladım ve gereksiz yere uzatmıcam ki sen komposizyon yazmışsın ne desem az gelir yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 bak arkadaşım, 2-3 günlük dediğin insan yeni üyedir. yeni olana her zaman daha sıcak yaklaşırsın tamammı? özelliklede türk olduğumuz için böyle bi huyumuz vardır. hani bizi türk yapan budur okj? bunun dışında, benim yazdığım mesajı daha anlamadan bana çeşitli hakaretleri giydiren bi adama paranoyak az bile. ben gayet saygılıyım ve sözlerime dikkat ediyorum yoksa zaten öyle şeyler yazardım ki aah ah.. ama oldukça güzel bi site. benim ilgilendiğim pek çok şey var. birkaç kankamda var burda o yüzden girdiğim gibi çıkmak istemem. anlatabiliyormuyum neden bu kadar saygılı davrandığımı,) ama şimdi beni çok üzyorsun ulu bilge, yüce kişi, tanrının şaheseri... ne olur çıkma.. sana yalvarıyor bütün site... bak ayaklarına kapanacak yakında... çıkma be... beak ben çıkarım senin yerine...yeterki sen kendini bu siteden mahrum etme.... ne olur!... .................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Hayatımda darwin teoremi kadar saçma birşey okumadım duymadım arkadaşlar.çok saçma acaba şimdi nasıl hesap veriyordur:mad: bende bunu anlayamadım şuan hesap verdiğini nerden çıkattın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.