raskolnikov Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2009 özlüyorum... yanımdan gidenleri.. br daha gelmeyenleri... gelemeyenleri.... sokakta yürümek istediklerimi, beni tanıyanları ama yanımda olamayanları... yanımda olmalarına bir sebep aramayanları.... illa da bir gerekçe bulma derdinde olmayanları... ....................... olmuyor işte.... hiçbir şey olmuyor... ben bu s.ktiğimin dünyasında, ağlayacak birini arıyorum, bütün yoldaşlarım uzaklara gidiyor, hayat bana tek başına ağlamayı öğretiyor ama ben yoldaşlarımı aramayı bırakmıyorum... öğreniyorum.. tek başına ağlamayı, içimdekileri sadece kendime anlatmayı, kendimle paylaşmayı, kendimle gülmeyi... öğreniyorumda, bırakmıyorum işte yoldaşlarımı..dostlarımı... her güne bir eksik başlıyorum, yanımdan giden her dosta selam gönderiyorum yatarken, kalkarken adlarını sayıyorum... ...................... dilimde yarım bıraktığım bir şarkı oluyor gidenler... kulağımda bir şarkının dizeleri, "gözlerinde gözüm kalmış...." artık bu yazıya ne dersiniz bilmem , nasıl tanımlarsınız umrumda bile değil... sokakta bir dostumla beraber yürümeyi özledim ben... ağlamak istediğimde kendimi kasmadan ağlayacak birinin olmasını özledim... gülmek istediğimde, doya doya gülecek birini özledim... bir bir gidiyor güzel yüzlü dostlar.... tanrı bizi acı çekmemiz için bırakıyor yeryüzünde... tek başımıza kalıyoruz ama yüreğimiz alışmış çoklu dostluklara... biliyor, tek başımıza acı çekeceğimizi, canımızın yanacağını.... gülüşlerimizi yarım bırakmayı seviyor tanrı, gözyaşlarımızı yetim bırakmayı seviyor.... biliyor çünkü, yarım bırakılmış bir gülüş kadar hiçbir şey acıtmaz yüreği... ama yine de dayanıyor ruhumuz bütün acılara... gelecek bir gün dost ellerimiz buluşacak, sıkı sıkıya sarılacağız yeniden... .................... olmuyor işte.... adına ne denirse densin... ister arkadaş, ister sevgili.... omuzuna başını koyup ağlamadıktan sonra hiçbir b.k ifade etmiyor..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bütün zam anlar, her an, her dakika saçmalamaya başlıyorum..susuyorum...gözlerimi dikiyorum sokağa, birinizin geleceğini düşünüyorum, kimse gelmiyor...ben içimden herşeye küfür ediyorum... sıkıldım işte.... b.ktanlaşan herşeyden sıkıldım..maske takan i.nelerden...suratları olmayan or.spulardan... kimse sizin uerinizi tutmuyor işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 hani her sabah uyanıp benim de adımı anıyorsun ya rasko; ''niye beni bırakıp gittin ulan .......'' demiyosunn arkamdan umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 yok be teletabi...senin ismini anarken noktalama işaretleri kullanmıyom ben... açık açık söylüyorum söyleyeceğimi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Kim özlemez ki başımı koysam ve Sonsuza kadar tadını çıkarsam omzunun o da başımın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.