CREMATORY Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2009 http://forum.divxplanet.com/images/the-unborn-movie-poster.jpg imdb puanı : 4.8/10 Yapım : 2009, ABD Tür : Gerilim / Gizem / Korku Yönetmen : David S. Goyer Senaryo : David S. Goyer Oyuncular : Carla Gugino, Meagan Good, Gary Oldman, Jane Alexander, Cam Gigandet, Odette Yustman Yapımcı : Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller Görüntü Yönetmeni : James Hawkinson Müzik : Ramin Djawadi Dağıtım : UIP Filmcilik Süre : 1 saat, 27 dk. Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009 FİLMİN RESMİ SİTESİ Bazen ölümden sonra ruh cennete gitme yolunu ararken, şeytani bir durumla lanete uğrayarak değişir.Kendine yeni bir beden bulana kadar dünyalar arasında sonsuza dek kaybolmak zorundadır. Bazen de tam olarak isteğine kavuşur ve kendine yeni bir beden bulur. Bu olay tam da Casey Beldon adındaki daha çocukken kendisini terkettiği için annesinden nefret eden bir kızın başına gelir. Ama Casey annesinin onu neden terkettiğini fazla geçmeden olağandışı olayların başına gelmesiyle anlamaya başlar... Uyku sırasında dehşet verici kabuslar, korkunç görünümlü hayaletler görmesi daha gerçekleşmemiş felaketin başlangıcıdır. Bunun üzerine Casey, Sendak adında bir ruh uzmanına bu korkunç olayları nasıl durdurabileceğini sorar. Casey'in hayatta kalabilmek için tek şansı, dünyalar arasındaki kapıları kapatarak bu kimsenin asla doğmamasını sağlamaktır. http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Unborn/gary_oldman_and_odette_yustman_in_unborn_movie_image.jpg http://www.la2day.com/files/u201/TheUnborn.jpg http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/odette-yustman4.jpg Full Caps http://beginwithsoftware.com/free-ipod-sony-psp-mp4-downloads/images/The_Unborn_iPod_PSP_Trailer_beginwithsoftware.com.mp4.jpg Bence izlemeye değer bir korku filmine benziyor ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 ben çok güldüm bu filmde:D:D korku adına birşey beklemeyin izlerken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 o kadar kötümü ya? öyle bir fragman yapmışlar ki baya etkileyiciydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 berbat bir film... tanıtım zaten pazarlama mantığı ile bakıldığında frağman iyi ama film berbat...çocuk filmi gibi duruyordu... gülemedim bile..hatta izlerken başka şeylerle ilgilendiğimden - misal, cep telefonu oyunu, arkadaşımın saçını çekmem, uyumak vb.- arkdaşımdan tekme, çimdik gibi ani operasyonlara maruz kalmıştım... gitmeyin..gideni geri döndürün.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 berbat bir film... tanıtım zaten pazarlama mantığı ile bakıldığında frağman iyi ama film berbat...çocuk filmi gibi duruyordu... gülemedim bile..hatta izlerken başka şeylerle ilgilendiğimden - misal, cep telefonu oyunu, arkadaşımın saçını çekmem, uyumak vb.- arkdaşımdan tekme, çimdik gibi ani operasyonlara maruz kalmıştım... gitmeyin..gideni geri döndürün.. Yahu tamam gitmiyorum vazgeçtim artık Soğuttunuz valla filmden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Baştan ikinci resim Exorcism Of Emily Rose filmine ait değil mi nasıl girmiş oraya ?(Siliyorum) Filme gelince gerçekten mantık hataları ile dolu. Exorcism ve Yahudi Ruh bir nebze ilginç olsa da filmi izlenmeye değer kılmıyor. ( Ben sinemada izledim o ayrı orasını karıştırmayalım ehheh )Bu arada filmin tek artısı sonlara doğru kadroya eklenen ve kısa da olsa izlediğimiz Gary Oldman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence film cok güzel yhaaa süper bişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence film cok güzel yhaaa süper bişi O kadar etkilenmişsiniz ki Türkçe yazmayı unutmuşsunuz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 fena değil.ışıkları kapatıp izlerseniz etkileyebilir belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Ben de şahsen sevmedim.Efektler falan bana yapmacık geldi. Ayrıca şu ''küçük bir çocuğa dayalı korku filmi'' olayı bitsin artık valla beni baydı yani (sizi bilmem) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 Exorcist'in kabala versiyonu :)"şeytan yaşamak için herşeyi yapar" yazıyor afişte.. hele şeytan cıkarma ayini için kimlik kontrolü yapılması yüzyıla damga vurmalı bence alt yapısı saglam ama 3. sınıf bir korku filmi başarısız.. ne yazıkki. ve, Odette Yustman : yapma ne işin var böyle senaryolarda yakışıyormu hiç o güzelliğe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2009 Berbat bir filmdi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XxDeathRosexX Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Gayet güzeldi bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Fragmanını izlemiştim çok hoşuma gitmişti ama sinemaya gittiğimde o kadar korkutucu bulmadım ama konu bakımından ikizleri ele almasından falan biraz değişikti ve güzeldi bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.