apollo Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2009 kendimi bildim bileli özellikle maddi konularda çok şanssızım.ne yapmak istesem neye el atsam olmuyor.hep bir olumsuzlukla karşılaşıyorum,sanki üzerimde birşey var ve hep aynı konumda kalmamı sağlıyor,bir türlü kabuğumu kıramıyorum.ben gökten para yağmasını istemiyorum ama şansımın bir kez olsun yolunda gitmesini istiyorum.acaba bildiğiniz şansımı açabileceğim bir yöntem var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 var tabıkı de bu gece dolunay var ornegın,dolunayda okunan eskı duaları kullanabılırsın,sans yagları da ıı bı yontem bence tılsım da yapabılırsın bu tarıflerın cogu var sıtede.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 teşekkür ederim UsagiNarciss,sitede hangi bölümde bulabilirim bu tarifleri,veya birkaçının linkini verebilir misin zahmet olmazsa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 şans ah , olasılıksız kitabını okumanı tavsiye ederim. şans diye birşey yoktur! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 şans ah , olasılıksız kitabını okumanı tavsiye ederim. şans diye birşey yoktur! o zaman çabalarım boşuna mı yani:confused: eğer şans yoksa lotonun milyonlarca kişiden sadece birkaç kişiye çıkmasını neye bağlıyorsunuz? evet belki klasik şans düşüncesi veya talih kuşu anlamsız olabilir,ama bazı insanların diğerlerine göre sebepsiz yere daha avantajlı olmasına dünyada şans diyoruz:rolleyes: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osan44 Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 o zaman çabalarım boşuna mı yani:confused: eğer şans yoksa lotonun milyonlarca kişiden sadece birkaç kişiye çıkmasını neye bağlıyorsunuz? evet belki klasik şans düşüncesi veya talih kuşu anlamsız olabilir,ama bazı insanların diğerlerine göre sebepsiz yere daha avantajlı olmasına dünyada şans diyoruz:rolleyes: Kesinlikle katılıyorum bende sendenim ne yapsam tutmuyor olmuyor olumsuz sonuc... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Kesinlikle katılıyorum bende sendenim ne yapsam tutmuyor olmuyor olumsuz sonuc... şansın değişmesi için ilk koşulun "ben zaten şanssızım" ya da " zaten ne yapsam olmaz" düşüncesinden kurtulmak ve bu düşünce biçimini değiştirmek olduğunu düşünüyorum. yanlış anlamayın bilgelikten konuşmuyorum, kendi tecrübelerimden konuşuyorum. size ya da ailenize yapılmış büyüler de hangi işe elinizi atsanız kurutur buna da şahit oldum ama tabi ben çevresinde ve ailesinde büyüyle uğraşan çok kişi olan biriyim. herkes için size büyü yapılmıştır anlamında demiyorum. bir kuzenim var, yıllardır iş bulamaz eş bulamaz buldukları yarım yamalak olur hergün ailecek kaderlerine küserler, sürekli bir feryat bir mutsuzluk hakim ailelerinde, hep büyü yapıldığına inanırlar. bir gün olsun sabaha gülümseyerek uyandıklarını , varlıklarına şükredip bir işe umut dolu başladıklarını görmedim. çünkü hangi işe başlasalar "zaten şansları yaver gitmeyecektir, zaten kesin bir şey olur". sanki bu düşünce biçiminden kurtulsalar bir şey değişecek gibi zamanla . benim de başımdan çok kötü hikayeler geçti ama sabaha gülümseyerek uyanmayı ve şanssızım yerine şanslıyım demeyi tercih etmek hayatımda çok şeyi değiştirdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.