raskolnikov Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2009 http://www.herturlu.net/forum/resimler/eserdark/2005-02-09_205124_3dev_adam01.jpg http://1.bp.blogspot.com/_dco3gIbqZ6U/RrlSpbP4fBI/AAAAAAAACBI/6vG3yakYU48/s320/%5EDEV%2BADAM-%2BFoto%2B4-5-0001.jpg http://images.dead-donkey.com/images/3devadam12zp.jpg filmden görüntüler... http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=3+dev+adam&type=tag&video_id=Q6h8WntefD0 http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=3+dev+adam&type=tag&video_id=-Lg4_QaFm_c http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=3+dev+adam&type=tag&video_id=b-ogsdb-l6c Directed by T. Fikret Uçak Produced by Rıdvan Tual Written by Doğan Tamer Starring Aytekin Akkaya Cinematography Orhan Kapkı Editing by Hüsamettin Üren Running time 81 min. türk fantastik sinemasının en nev-i şahsına münhasır filmi. Örümcek Adamı kötü adam rolüne koyması, kaptan amerika'yı kullanması ve orjinal senaryosu ile izlenmesi gereken bir yapım.. ama benim favori sahnem, örümcek adamın çakı ile adam öldürme sahnesidir ki, bu sahneden sonra örümcek adamdan tiksindim bir an.. Rahmetli Metin Demirhan blogunda bu müstesna film için şunları yazmıştır: “Çılgın bir çizgi romanlar ve “B” filmleri uyarlaması. Marvel Comics’in iki süper kahramanı Kaptan Amerika (Aytekin Akkaya) ve Örümcek Adam (Tevfik Şen, A. Akkaya) ile Meksikalı ünlü “Lucha Libre” kahramanı El Santo (Yavuz Selekman) sinema tarihinde ilk defa bu filmde bir araya geliyorlar. Onlara bir de Türk polis komiseri Orhan (Doğan Tamer) eşlik ediyor. Asıl inanılmaz olan bu filmde Örümcek Adam’ın kötü karakter olması ve 13. Cuma (Friday the 13th) filmlerinindeki Jason gibi hunharca cinayetler işlemesi. Suat Yalaz’ın Karaoğlan filmlerinde ile Metin Erksan’ın Yılanların Öcü (1962) ve Kuyu’sunda (1968) da çalışmış bulunan T. Fikret Uçak’ın (1933-2003) aksiyon sinemasını ne kadar iyi bildiğini gösteren, imkansızlıklar dahilinde çektiği ilginç bir örnek.” Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 :D spiderman maşallah iyi bağlamış kötüye... farelerle niye uğraşıyosa kendisi örümcek değil mi:D Kavga sahneleri çok eğlenceliye benziyor... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 yaaaa örümcek adamın imajı sarsılıyo amaaa kahramanım o bnm :/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 bence izlenebilecek en güzel filmlerden biri... hayatımın en güzel örümcek adam macerası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 örümcek adama kötü rolü daha çok yakışmış bence kötü adam gülüşü yapmış kendine dövüş efektleri de süper:D alt yazıda da hiç sansür yok bu arada dikkatinizi çekerim:D acilen izlemem lazım bu filmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 bulursan izle... ama bulamazsan, cüzi bir miktar karşılığı ben verebilirim..: nıhahahaha...(kötü adam gülüşü) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 ohooo örümcek adamdan beter çıktın sende dünyanın çivisi çıktı ya herkes kötü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 ne kötüsü ne kötüsü!... efendiii... senin ekmek fiyatlarından haberin var mı? pide fiyatlarından? bir buçuk iskender fiyatlarından? kalamar fiyatlarından? hayvar fiyatlarından haberin var mı? .................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 sırf onları yiyemiyorsun diye kötü olmana gerek yok... şöyle yapalım ben sana bi buçuk iskender ısmarlayayım sen de bana cd yi ver :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 bak o olur!... yanında da BİM den ucuz gazoz ile soğuk çay alırsın.... o zaman veririm... ama en gelip alıcan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 yuh banka mı soydurcan bana param yok benim ya iskender ya bim! seçimini yap! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 ya her ikisi ya da filmi unut!... nıhahahahaha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 vay acımasız pis hain! almıyorum sana hiç bişey ama o cd yi elime geçiricem bi şekilde gerekirse evini soyarım yinede alırım o cd yi ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 hahaayyyttt.... al da göreyim... getir istediklerimi al filmi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 bak döverim seni çok oldun sen cd yi istiyorum ben vermezsen sonu kötü olur bu son uyarım! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 aman...olsun be.... kötü olsun... vermiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 sen kaşındın... sen uyurken yatağına böcek atıcam kocaman kocaman böyle uyandığında her tarafını sarmış olucaklar. sen o arada çığlık çığlığa bağırırken ben cd yi alıp kaçıcam nihahahaha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 bak bu harbiden kötüydü.. vercem sana filmi... istediklerinin hepsini vercem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 aferiinnnn yola gel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 valla geldim en sonunda... işini biliyon haa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 bilirim ben hehheehe çok mutlu oldum :D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 olursun tebe... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.