raskolnikov Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2009 sonrası olmuyor söylenen sözcüklerin, kullanılan kelimelerin, yapılan hareketlerin... unutulmuyor aslında hiçbir şey, yaşadığın her anı hatırlıyor beyin... gece... dışarıda fırtınadan kalma bir yağmur, suskunluğum sizi sevmediğimden değil, yağmuru dinlemek istediğimdendir...uzun bir yağmur haftası yaşıyor bu şehir, bütün sokaklarında akıyor yağmurun suyu, bütün şehri dolanıyor yağmur taneleri... sanki bir daha hiç gelmeyecekler ya da uzun süre gözükmeyecekler... camı açtım, elimde geçen sevgililerimden kalma bir hüzün, şişeden içiyorum yalnızlığı, dibine vuruyorum gözyaşlarımın... yağmur yağıyor, gözlerim dünden hazır kendini yağmura teslim etmeye, ruhum yok benim zaten... yalnızım... sessizliğim hayatımı sarıyor giderek, öyle yavaş yavaşta değil, birden, aniden giriyor her boş alana...karşımda duvar, üzerine yapıştırdığım afişler bana bakıyor... öyle boş ki gözleri, öyle anlamsız ki duruşları... yağmur yağıyor... gece... saatler diğer güne yaklaşmaya meyilli, ardımda kalanların üzerine uzanıyorum yatmak için...uyku tutmuyor...gözlerim kararmıyor... kapatamıyorum ruhumun kapaklarını...bedenim uyumamaya yeminli... ooofff... sıkıldım yeniden... yazmaktan mı yoksa yazdıklarımı sevmemekten mi bilmiyorum ama sıkıldım işte... saçma geliyor herşey... yapılanlar, yapılmak için uğraşılanlar...uğraşılıp yapılamayanlar... anlatılanlar senin hikayen olmaktan çıkalı çok oldu... her gelen karışıyor sana, her gelene izin veriyorsun zaten... uyumam lazım... unutmam lazım... görmem, dokunmam, sevmem lazım... görmeden, dokunmadan, sevmeden yaşamam lazım... ellerimi hissetmem ama hissettiklerimi unutmam lazım... söylediklerimi bilmem, bildiklerimi söylememem lazım... insanların beni istedikleri kefeye sokmasına izin vermemem ama bunu düşünmelerini sağlayıp biraz da olsa salaklaşmalarını sağlamam lazım... ................... neyse... gitmem lazım... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SILA-SH Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 tek kelimeyle harika!.. raskolnikov yazılarının takipçisi ve hayranıyım.. Kimi zaman beni ağlattığın da oluyor.. Ama genelde severek okuyorum.. Yüreğine sağlık.. Devamını bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 hımm aslında güzel bi yazı.ama son 8 likteki yazıyı kendi içinde çelişir buldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 boş cümleler... ne kadar da çok var artık bunlardn dimi rasko abi? anlıyorsn kast ettim şeyi biliyorum.. boşver bunları devam et yazmaya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.