theangelofdeath Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 pamela galiba kendinizi pek enteresan sanıyorsunuz büyümeyen adam sendromu bu ama yaşlanıyorsunuz küstah taklidi yapan erkekler familyasından milyarlarca zavallı adam midemi kaldıran ya siz hala bıkmadınız mı hiç kendinizden, evinden uzak yalnız kovboy triplerinizden? hadi gelin uyuyun koynumda eğer çok isterseniz ben uyanmadan giderseniz beni memnun edersiniz teoman pardon sizi birine benzettim geçmiş yıllardan yemin ederim azcık içtim, bu halim doğuştan şampiyonum sanırken diskalifiye olduğumdan "işte sevgili bayan, tüm gevezeliğim bundan" bir kız tanırdım eskiden "hayat berbat" derdi loş kalbinde hayalkırıklıkları biriktirirdi her filmden kitaptan bir rol seçerdi beğensin diye gelirse ölüm makyajsız gezmezdi tanırsınız benim gibilerini boş sokaklardan çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan ama dün akşam dedim ki kendi kendime, kendi kendime: "düşünme, düşünme; kim anlamış ki sen anlayasın böyle" bişey söyledi, ki bence de doğru, bir bar filozofu: "çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu" kadehte yansım ama baktım ayaklı bir kanıttım kadın dergileri testlerinde her soruya yanıttım tanırsınız benim gibileri.... "öyle güzelsiniz ki galiba korkmaya başlamalı sizin kadar güzel olmak hemen yasaklanmalı durun tahmin edeyim, balıksınız, değil mi? çok yalnızım ne olur, size gidelim mi?" düşünme, düşünme kim anlamış ki sen anlayasın böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 galiba kendinizi pek enteresan sanıyorsunuz büyümeyen adam sendromu bu ama yaşlanıyorsunuz küstah taklidi yapan erkekler familyasından milyarlarca zavallı adam midemi kaldıran ya siz hala bıkmadınız mı hiç kendinizden, evinden uzak yalnız kovboy triplerinizden? hadi gelin uyuyun koynumda eğer çok isterseniz ben uyanmadan giderseniz beni memnun edersiniz:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 milyarlarca zavallı adam midemi kaldıran ya siz hala bıkmadınız mı hiç kendinizden, evinden uzak yalnız kovboy triplerinizden? bişey söyledi, ki bence de doğru, bir bar filozofu: "çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu" ... akıyor sözler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 galiba kendinizi pek enteresan sanıyorsunuz büyümeyen adam sendromu bu ama yaşlanıyorsunuz küstah taklidi yapan erkekler familyasından milyarlarca zavallı adam midemi kaldıran ya siz hala bıkmadınız mı hiç kendinizden, evinden uzak yalnız kovboy triplerinizden? hadi gelin uyuyun koynumda eğer çok isterseniz ben uyanmadan giderseniz beni memnun edersiniz:thumbsup: Ah pamela ah, sen bilmezmisin bu büyümeyen adam sendromunun kaynağı nedir? Küstahlıklarımız genetik değil! korkularımızın tepkimesidir. Kim yanlız değilki kalbine dönük olmadıkça? Aşk bizi benliklerimizden arındırmadıkça, Kim kimin koynunda olduğunun, kimliğinin ne önemi var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Zamparanın Ölümü (Bölüm 2) Geldim sevgili arabam düldül yanlızım yine Çok sıkıldım kendimden ben bile Bir ağustos böceğiydim ben ama kaybolmuş sazım Eyvah polis amcalar heryerde galiba yanbastım E çiftletme memur abi nefesim 95 oktav Patlarız valla alimallah yanımda kibrit çaksan Sen sormadan ben söyliyim ne ehliyet ne ruhsat ne de Sigortam var sadece bu meymenetsiz surat Tanırsınız benim gibilerini boş sokaklardan Çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan Dün akşam dedimki kendi kendime kendi kendime Düşünme düşünme kim anlamış ki sen anlayasın böyle Sağolsun memur abi anlayışlı çıktı Üzüldü halime hadi git dedi sakın sürme hızlı Gözüm kapalı bile giderim ben bu yollardan Eh bide yavaş kullanmak ayıp olur içtiğim onca şaraba Bas gaza …. Zamparanın Ölümü (Bölüm 3) Sen bilmezmisin bu büyümeyen adam sendromunun kaynağı nedir? Küstahlıklarımız genetik değil! korkularımızın tepkimesidir. Kim yanlız değilki kalbine dönük olmadıkça? Aşk bizi benliklerimizden arındırmadıkça. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Tüh yazık oldu! Kızlara kim zamparalık yapacak şimdi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.