Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 http://noolmusic.com/videos_2/dokken_alone_again_music.php Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Briseis Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Tried so hard to make you see But i couldnt find the words Now the tears, they fall like rain Im alone again without you Alone again without you.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 gerçekten güzeldi teşekkürler gece:)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 güzel şarkıdır alone bir diğer güzel olan alone ise Alice in Chains & Pearl Jam mümkünse akustik dinleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Bende şarkı sözlerini paylaşayım dedim -- I'd like to see you in the morning light I like to feel you when it comes to the night Now I'm here and I'm all alone Still I know how it feels, I'm alone again Tried so hard to make you see But I couldn't find the words Now the tears, they fall like rain I'm alone again without you Alone again without you Alone again without you I said, "Stay", but you turned away Tried to say that it was me Now I'm here and I've lost my way Now I know how it feels, I'm alone again Tried so hard to make you see But I couldn't find the words Now the tears, they fall like rain I'm alone again without you Alone again without you Alone again without you Alone again without you I tried so hard to make you see But I couldn't find the words Now the tears, they fall like rain I'm alone again without you Alone again without you Alone again, alone again Alone again without you -------------------------------------------------------------------- Sabah güneşinde seni görmek isterim Bu gece geldiğinde seni hissetmek isterim Şimdi buradayım ve bütünüyle yalnızım Hala nasıl hissettiğini biliyorum,ben tekrar yalnızım Görmeni sağlamak için çok denedim Fakat ben kelimeleri bulamadım Şimdi gözyaşları yağmur gibi düşüyor Sensizken tekrar yalnızım Sensizken tekrar yalnız Sensizken tekrar yalnız Ben kal dedim,ama sen Gidenin ben olduğunu söyledin Şimdi ben buradayım ve yolumu kaybettim Hala nasıl hissettiğini biliyorum,ben tekrar yalnızım Görmeni sağlamak için çok denedim Fakat ben kelimeleri bulamadım Şimdi gözyaşları yağmur gibi düşüyor Sensizken tekrar yalnızım Sensizken tekrar yalnız Sensizken tekrar yalnız Sensizken tekrar yalnız Ben görmeni sağlamak için çok denedim Fakat ben kelimeleri bulamadım Şimdi gözyaşları yağmur gibi düşüyor Sensizken tekrar yalnızım Sensizken tekrar yalnız Tekrar yalnız, tekrar yalnız Sensizken tekrar yalnız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.