Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 http://www.vidivodo.com/172501/turban-roportaji Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 öldüm yaww........ -------------------- dengesiz tükenmiyo işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 aynen - bu ne oluyo? - xx tv - bu (!?) çok iyi oldu çok güzel oldu tamam mı, türban olayını çok karıştırdılar, haa aralarında bir fark kaldı, o farka çok güzel oldu.. çok mantıklı gercekten,kimse kimsenin haytına karısamaz ama öldüm gülmekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 çok komik yaa iyide bunu herkes zaten düşünebilir yada ben öyle sanıyorum:blink:güzel bir paylaşım dı gece ellerine sağlık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.