Kermm Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2009 geldim para mı verdiniz bir de beni gerdiniz nedir sizin derdiniz daha gelmem davosa peres akıllı ol bana yapma el ve ko lsağ gösterdim vurdum sol daha gelmem davosa zamanımı çaldılar beni benden aldılar hıyar gibi kaldılar daha gelmem davosa ismi şimon perezmiş sanki bana çerezmiş az biraz da teresmiş daha gelmem davosa perez bana bağırdı cinlerimi çağırdı sözlerim çok ağırdı daha gelmem davosa kaşındılar kaşıdım perez değil yaşıtım nerde hava taşıtım daha gelmem davosa işte böyle yaparım çenenizi kaparım gece rahat yatarım daha gelmem davosa gelip de ne yapacam bakteri mi kapacam öpsün perezi amcam daha gelmem davosa van minıtı anlamaz hepisi de beynamaz bunlar beni bağlamaz daha gelmem davosa dünya pereze kalmaz akıllı olsun az biraz öper onu bülent korkmaz daha gelmem davosa kahraman'ım çok mutlu gelecekten umutlu hava bugün bulutlu ben de gitmem davosa. Alıntıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 sen neymişşin be abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 di mi. acayip. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 hayırlı olsun fatih sultan tayyip tarafından zaptının ardından plaka numarası 82 olarak değiştirilmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 süper ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Evt çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 güzelde.. boş davos ya hepsi siyasi rant başka bişi değil! tayip erdoğan pkk'ya ermeni olayına vs. bu kadar sert çıkmıyor nedense.. sanki bizim sorunumuz yok başka ülkeler kaldı.. tepki gösterilir doğal bir şey ama bunları rantları farklı amaçları ben böyle düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miliste Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 vallaa. ..tayyip kimsenın yapamadıgını yaptııı ... rant mant . ne dersenız dyın . bence ıyı olduu ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 güzelde.. boş davos ya hepsi siyasi rant başka bişi değil! tayip erdoğan pkk'ya ermeni olayına vs. bu kadar sert çıkmıyor nedense.. sanki bizim sorunumuz yok başka ülkeler kaldı.. tepki gösterilir doğal bir şey ama bunları rantları farklı amaçları ben böyle düşünüyorum. o adam siyonist gibime geliyor... yoksa amerikan yahudi konsolosluğunun başka bi ülkenin yöneticisiyle ne gibi bi işi olabilrki hayır yani "van minıts!"'e alındılarsa o ayrı mesele Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.