hexagram Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2007 Kağıt çevirme: Psi-Wheel Denemeleri: Psi-Wheel'in nasıl hazırlandığı; Önce Bir İğne [toplu iğne değil] , Bir silgi ve Birde KARE kağıt alın. Kare olan kağıdımız ne çok büyük, nede çok küçül olmalı ve kağıtta "+" şekli görüleceği tipte ortalardan katlayın.(kağıt katlanmalardan sonra 4 kareye bölümlü gibi görünecek) Kağıdın fazla büyük olmaması gerekir çünkü uçları yere değebilir, kağıdın fazla küçükde olmaması gerekir yoksa işiniz zorlaşır.. Silginin üzerine dik olarak batırılmış duran iğnenin üzerine kağıdımızı yerleştiriyoruz fakat kağıdı iğneye batırmayın, sadece üstüne yerleştirin. İşte Psi-Wheel mekanizmamız hazır. Psi-Wheel Nasıl bir ortamda denenenmelidir? *Psi-Wheel çok hassastır ve en küçük bir fiziki etkide döner. bu yüzden Kapı-Pencere yada odada rüzgar yaratacak herşeyi kapatın.. *Elleriniz ve oda sıcak olsun. olmazsa işiniz 2, hatta 3 katı zorlaşır.. *Elleriniz ıslak olmamalı.. Ellerin Önemi Elleriniz telekineziye başlarken hatta devamında da çok önemli rol oynamakta. Ellerinizin hareketleri telekinezi yaparken beyni kandırmak için kullanılır. ayrıca bazı teorilere göre ellerden de gücün çıktığı düşünülür. Elleriniz psi-wheel'in etrafında olsun, havada tutmayın, psi-wheel'in bulunduğu zeminin üzerine koyun. elleriniz ne uzak nede çok yakın olsun. psi-wheel'in etrafına koyduğunuz ellerinizden enerji geçtiğini düşünün. !!.. Püf Noktaları Evet şimdi çalışmaya başlayabilriz. Alıştırmaların ilk denemelerinde tecrübeniz olmadıysa sadece kağıdın döndüğünü düşünün. *Beyninizle kağıdın her köşesini kendiniz çekmeye çalışın, yada yitin. *Herangi bir köşeyi elinizle tutup çevirdiğinizi düşünün *Ellerinizden çıkan enerjinin bir hortum yaratıp kağıdı döndürdüğünü düşünün *Başka bir yere bakın , fakat kağıt görüş alanınızda olsun. başka bir yere bakarken kağıdı döndürmeye çalışın. Bu yöntem en etkili yöntemlerden biridir. Beynin yeni bişey denemesinden dolayı çıkan frekanslar güçlü olabiliyor Evet umarım bi işinize yaramıştır, "Olmadııı!" diyenlere söyleyecek birşeyim yok Alıntıdır... Bunu da yaptım ve pipet çevirmekten çok daha kolay olduğu kesin... Ama pipet için söylediklerim burda da geçerli. Kağıdı gerçekten beyin gücümüzle mi çeviriyoruz yoksa bizim enerji alanımız mı sebep oluyor? Tam bir telekinezi olabilmesi için eller kullanılmadan yapılması taraftarıyım,aksi halde elimizin enerjisiyle kağıdı çevirir dururuz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 İki yazıyı da okudum konuyla ilgili güzel çalışma emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 yazilarin gercekten cok aydinlatici hocam ben yeni basladim bana sanirim en buyuk yardimi senin yazilarin yapacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
koorn Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 bende enemeye başladım daha hiçbişi olmuyo ama olcak inş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byalfa Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Ben Kağıda tepeden boş boş bakıyorum yani hiçbir şey düşündmeden bazen dalabilioruz ozan bende daha iyi dönüo.Saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2008 güzel paylaşım soal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
koorn Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 ben 2 gündür yarım saatten fala uraşıyorum ama döndüremiyorum hiçbişi olmuyor tamamen kağıda yoğunlaşıyorum ama hiçbii olmuyor yardım edermisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2008 en kötüsü isteğe bağlı olarak dönmüyor sanki farkındalık kaybolunca oluyor hani demişler ya ''sen sende yok olunca'' deyuu =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
koorn Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 nasıl yani anlayamadım pipetle olanı da denedim ama sonuç yok çok moralim bozudu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ExELanS Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2008 Ben Psi Whellle 2 aydır uğraşıorum. şu an avucumun içinde istediğim yere istediğim hızda döndürebiliyorum. ayrıca ellerimi kullanmadan 3 4 m uzaktan sadece düşünerek döndürebiliyorum. ama bu uzaklıkta yön komutunu tam iletemiorum :SSS. Şimdi pipet alıştırmalarına başlıcam. Acaba biri bana bunla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_thing Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2008 Forumda var detaylı bilgi: http://www.gnoxis.com/forum/psisik-yetenekler/5404-telekinezi-teknikleri-1-pipet-ile-telekinezi.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Ben Psi Whellle 2 aydır uğraşıorum. şu an avucumun içinde istediğim yere istediğim hızda döndürebiliyorum. ayrıca ellerimi kullanmadan 3 4 m uzaktan sadece düşünerek döndürebiliyorum. ama bu uzaklıkta yön komutunu tam iletemiorum :SSS. Şimdi pipet alıştırmalarına başlıcam. Acaba biri bana bunla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmi? AYNISINI BENDE YAPABİLYORUM BEN 2 , 3 METRE ÖTEDEN DÖNDÜRDÜM:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.