hexagram Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2007 İlk katı cisim oynatma: Buz İle Telekinezi: Bu aralar “Psişik sosyetede” (Hollandalilar özellikle video saldırısına geçti) aşırı derecede modaya dönüşen buz oynatmanın püf noktalarını anlatalım. Buz oynatmanın avantajları; 1) Normalde elleriniz ısınmışken telekineziyi daha rahat yaparsiniz. Buzla uğraşma sonucu zamanla ısı değişimlerinden etkilenmeyip kesintisiz işinize devam edebilirsiniz. 2) Kağıt, pipet gibi ilk seviyelerden sonra , düz bir yüzeyde elle doğru düzgün hissedilir birseyi hareket ettirmek bu işin size daha kolay gelmesini sağlar ve ağır cisimlere etki etmeniz daha kolay olur. Nasıl yapmalıyım ? İlk denemenizse “buzu” düz yüzeye koyun ve suyunu iyice etrafa yayın, buz suyun içerisinde durmalı. Ellerinizi buza dokundurmayın ve onu itmeye çalışın. önce açık parmaklarla deneyin, olmazsa tüm parmakları birleştirip elinizle rüzgar yarattiğinizi hayal ederek onu itmeye çalışın. Ellerinizi sabit bir yere koyun (buza yakın olsun) ve buzla aranızda bir ip bağlı olduğunu düsünüp, buzu o iple kendinize çektiğinizi düsünün. Bunlardan herhangi biri olmazsa yukarıdada yazdığım gibi daha sonra deneyin yada başka bir yerde deneyin. Normal buz hareketlendirmesini yapabilmeye başladıysanız devamında onu döndürmeye çalışın. İlk “katı” maddenizi oynatmak muhteşem bir duygu. Alıntıdır... Bu uygulama için bir yorumda bulunamayacağım,daha denemedim,deneyen birisi varsa ve bizimle paylaşırsa iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2007 deniyecem bakalim olacakmi olmasa bile yonteme saygim var cunku daha yeniyim bu konularda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shamann Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 bende sürekli deniyorum ama rahatlama kısmını daha tam anlamıyla halledemedim galiba:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osssgur Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2009 denicem yazarımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Canbaba Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2010 Kenar uzunluğu 3 cm yi geçmeyen küp buz kalıbıyla başlamak iyidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ads Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 ben yapamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 ben yapamadım Yılmayın, çalışmaya devam edin. Yapmak için ermiş olmaya gerek yok sonuçta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FallenGod Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Eriyen buz zaten hareket etmez mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 denemek lazım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Eriyen buz zaten hareket etmez mi ? Etmez ama çok küçük birşeyde hareket eder bu yüzden buzda yapıyoruz ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FallenGod Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Sana 0 telekinezi ile buzu koyarım zemine ve hareket eder.Bu insanın kendini kandırmasıdır..Telekinezi var ama telekinezi bu değil veya çalışmak için bu yol yol değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dominic Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 vücudunda sahip olduğun chi yi açmayı bilmiyosan hiç bir maddeyi yerinden oynatamazsın tamamiyle saçmalık bu yöntem.. telekinezi yi ve diğer psişik olayları ciddiye almıyorsanız yorum da yapmayın böyle başlıklarda açmayın.. hayatınızda ciddiyet ve saygı yoksa kendinize eğlenecek başka bir forum bulun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 vücudunda sahip olduğun chi yi açmayı bilmiyosan hiç bir maddeyi yerinden oynatamazsın tamamiyle saçmalık bu yöntem.. telekinezi yi ve diğer psişik olayları ciddiye almıyorsanız yorum da yapmayın böyle başlıklarda açmayın.. hayatınızda ciddiyet ve saygı yoksa kendinize eğlenecek başka bir forum bulun.. Haklısın ama yeni başlıyanlar için kendine güven duyması için mükemmel bir yöntem . Daha anlayışlı olabilirdiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.