Gotcha Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2009 Selam herkese forumda daha yeniyim ama çok önceden beri konuları okuyordum bir konuda yardım lazm Biokinezi ile göz rengimi değiştirmeye karar verdim çok merak ediyorum nasıl olcak diye ama>>> tek korkum ters teperse(Allah korusun ) neler olabilr yardımlarınızı bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeninyildizi Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Mrb, benim bu konuda pek bir bilgim yok ama istersen bu sayfaya bir tikla..senin yapmak istedigini bu sahiz yapmis yada yapmak üzere. bilmiyorum belki yardim olur sana bilgi acidan.. forumda link vermeniz yasaktır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lazerion Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 berk eratayla irtibata geç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 onunki biyokineziden daha üst bişey o işin içine başka şeylerde katiyo biyokinezide ters tepmez çünkü senin seçtiğin renk doğrultusunda tepki verir ama sen sürekli karar değiştirsen yani yeşile odaklanip sonra maviye falan gözünde dalda dalga olur göz bebeğinden dışa doğru renk dalgarı olur pembe falan olması söz konusu değil tabi biyokinezide... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotcha Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Çok teşekkürler ama son olarak sormak istedim vücudumun başka yerinde herhangi bir problem olmaz değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ValkyrieCain Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Sanmam nereye odaklanırsan orada değişiklik olur vücudunun başka yerinde değişiklik olucağını zannetmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 bıyokınezı büyüylede yapılır ama sen daha yenısın ve sana kımse bu konuda yardımcı olmaz 1 2.si ise beyın gucuyle yapılır ve bıyokınezı yapmak ıcın uzun bı zaman gerekır ha dıyınce olmaz bellı asamalar vardır o asamaları gecmek zorundasın ve cogu konuda master olmalısın konsantrasyon ınanılmaz olması gerek. o yuzden bunun ıcın daha erken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotcha Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Kendimi nasıl hayal etceim konusunda yardım eder misiniz ? özel mesaj dan msn verebilecek ve yardım edebilecek olan varsa çok iyi olur (göz rengi değiştirmeyi hava atmak için istemiyorum sadece vücuduma beyin gücüyle hükmetmek istiyorum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 benimde dün rüyamda gözüm yeşil oluyodu --- normalde ela , ordaki kahverengi renkler gidiodu cok güzel oluyodu gözlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotcha Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 benimde dün rüyamda gözüm yeşil oluyodu --- normalde ela , ordaki kahverengi renkler gidiodu cok güzel oluyodu gözlerim inşallah benimde koyu yeşil olacak çalışıyorum konsantrasyonda biraz problemim var msn ekerseniz konuşuruz her türlü konu hakkında özelden konuşalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 ilk olarak gözünü ezberle gözünü kapadığında hayal ettiğinde her çizgisini her renk dalgasını aklında canlandırabilrcek kadar gerçekçi ezberle,sonra yoga yada trans halleri gibi dda (duyu dışı algılama) gibi şeyler yapiyosan hepsinin sonunda güznün renginin değiştiğini hayal et çoook gerçekci olmalı hissetmelisin gözüdneki enerjiyi oenerji göz rengini değiştircek göz bebeğinden dışa doğru hep aynı şeyi iste yalnız yeşilse yeşil özellikle yoga falan yapiyosan sonunu buna ayır aslında enerjiyi hissetemden yapabilrisin ama enerjiyi nebilim biraz telekinezi gibi şeyelrde hissedip sonra kfaa ordan gözüne yollayarak da yapabilrisin milyontaneyolu var istersen ö.m falan atarım yardımcı olurum aklına takılan bişey varsa..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotcha Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 teşekkürler yardımın için msn imi verdim kabul edersen sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 ekledimde ses gelmyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotcha Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 yazıyorum ileti teslim edilmedi diyo sen yaz bi de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 oturum açıp kapicam bi dk send ekapa aç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ValkyrieCain Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Msn'e gerek kalmamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 çok istersen veriyim sanada msn i ben kasmam :Dhem muhabbet olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhosTR Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Göz renqi değiştirmek enerjiyi biyolojik olarak yani hücrelerini değiştirirken kullanılarak yapılabilir. Bu enerji sayesnde qözünüzdeki pigmentlerin hücrelerini yönlendirerk istediqiniz renqe sabır ederek ve inanrak ulaşabilrsiniz.. Başka herhanqi bir yan etkisi yoktur.. Veya dinlerce yasaklanmıs satatüye qirmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 dostum kardesim okul sınıf arkadaşım değerli ortağım senin açıklamana gurban olem ben :D o neyid be öle helal ossun ghotr biyokinezinin canlı kanıtıdır haberiniz olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhosTR Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 teşekkürler (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotcha Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 dostum kardesim okul sınıf arkadaşım değerli ortağım senin açıklamana gurban olem ben :D o neyid be öle helal ossun ghotr biyokinezinin canlı kanıtıdır haberiniz olsun Çok iyi açıklıyor gerçekten teşekkürler tekrar tekrar beyler yaparsam size ss koycam başarırsam emirhancan kuzgunz ve ghostr sayesindedir (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.