Jump to content

Göz rengi değiştirirken neler olabilir ?

Gotcha

Önerilen Mesajlar

Selam herkese forumda daha yeniyim ama çok önceden beri konuları okuyordum bir konuda yardım lazm

Biokinezi ile göz rengimi değiştirmeye karar verdim çok merak ediyorum nasıl olcak diye ama>>> tek korkum ters teperse(Allah korusun :)) neler olabilr yardımlarınızı bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

onunki biyokineziden daha üst bişey o işin içine başka şeylerde katiyo biyokinezide ters tepmez çünkü senin seçtiğin renk doğrultusunda tepki verir ama sen sürekli karar değiştirsen yani yeşile odaklanip sonra maviye falan gözünde dalda dalga olur göz bebeğinden dışa doğru renk dalgarı olur pembe falan olması söz konusu değil tabi biyokinezide...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bıyokınezı büyüylede yapılır ama sen daha yenısın ve sana kımse bu konuda yardımcı olmaz 1 2.si ise beyın gucuyle yapılır ve bıyokınezı yapmak ıcın uzun bı zaman gerekır ha dıyınce olmaz bellı asamalar vardır o asamaları gecmek zorundasın ve cogu konuda master olmalısın konsantrasyon ınanılmaz olması gerek. o yuzden bunun ıcın daha erken

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benimde dün rüyamda gözüm yeşil oluyodu :D

---

normalde ela , ordaki kahverengi renkler gidiodu cok güzel oluyodu gözlerim :D

:) inşallah benimde koyu yeşil olacak çalışıyorum konsantrasyonda biraz problemim var :confused: msn ekerseniz konuşuruz her türlü konu hakkında özelden konuşalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilk olarak gözünü ezberle gözünü kapadığında hayal ettiğinde her çizgisini her renk dalgasını aklında canlandırabilrcek kadar gerçekçi ezberle,sonra yoga yada trans halleri gibi dda (duyu dışı algılama) gibi şeyler yapiyosan hepsinin sonunda güznün renginin değiştiğini hayal et çoook gerçekci olmalı hissetmelisin gözüdneki enerjiyi oenerji göz rengini değiştircek göz bebeğinden dışa doğru hep aynı şeyi iste yalnız yeşilse yeşil özellikle yoga falan yapiyosan sonunu buna ayır aslında enerjiyi hissetemden yapabilrisin ama enerjiyi nebilim biraz telekinezi gibi şeyelrde hissedip sonra kfaa ordan gözüne yollayarak da yapabilrisin milyontaneyolu var istersen ö.m falan atarım yardımcı olurum aklına takılan bişey varsa.....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Göz renqi değiştirmek enerjiyi biyolojik olarak yani hücrelerini değiştirirken kullanılarak yapılabilir.

Bu enerji sayesnde qözünüzdeki pigmentlerin hücrelerini yönlendirerk istediqiniz renqe sabır ederek ve inanrak ulaşabilrsiniz..

Başka herhanqi bir yan etkisi yoktur.. Veya dinlerce yasaklanmıs satatüye qirmez..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dostum kardesim okul sınıf arkadaşım değerli ortağım senin açıklamana gurban olem ben :D:D o neyid be öle helal ossun ghotr biyokinezinin canlı kanıtıdır haberiniz olsun

Çok iyi açıklıyor gerçekten :) teşekkürler tekrar tekrar beyler yaparsam size ss koycam başarırsam emirhancan kuzgunz ve ghostr sayesindedir (:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...