Neruubian Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2009 Biliyorum birçok kez telekinezi için farklıyollar sunuldu.Ancak bu işin temeli olduğu için bukadar üstüne gidildiğini düşünüyorum.Benim size sunacağım teknikle başarıya ulaşmanız dileğiyle... Oldukça basit bir teknik sadece hissetmeniz ve imajine etmeniz yeterli... Öncelikle vücudunuzdaki çakra noktalarını hissedin.Bu noktalardaki çakra akışını kontrol etmeye çalışın.Bunu en iyi siz anlarsınız ama ben bu noktalarda çakra hızını arttırdığımda vücuduma yayılan hafif bir ısınma ve ardında titreme hissediyorum.Bu işlemden sonra çakranızın çoğunluğunu parmaklarınıza yönlendirin.Ordanda hareket ettirmek istediğiniz nesneye bağlandığını imajine edin.Daha sonra ipleri çekin veya kukla oynatırcasıan hareket ettirin.Çakranız hakkında bilgi ve deneyim sahibiyseniz oldukça rahat kavrayabileceğiniz bir yöntem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burningkestrel Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 çok güzel bir yöntem bende sık sık kullanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 güzel yöntemmiş sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALfonso Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 yoehaaaa sonunda başardım oley oley oldu sağol dostum çakralar sayesinde cok saol scok saol yeaha:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smt1049 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 ya bişi sorcam aranızda telekinezi yapabilen varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 çoookkkkkkk:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smt1049 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 gercekten nesneleri hareket ettitiosun yani ne büyüklüktekiler örnegin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Arabaları uçurcak halim yok plastik bardak en fazla içi dolu ama telekinezi yapmak zor bişey değil yapan çok kişi yapan çokta tanıdğım insanlar var hem telekineziye takılma telekinezi bi başlangıç gibi bişey bence... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smt1049 Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 ya varsa msni versen özel mesaj atarak ordan konussak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.