E-Z-L-N Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 *****thomas carlyle:'insanlar her şeyden daha fazla muhammed'e kulak vermelidir. diğer bütün sözler, onun karşısında boş sözlerdir.' prof.dr.h. mones:'o'nun her sözü bir vecizedir.' jane pelo:'o'nun davasında heyecanı asildi.' aleksi lovazon:'o allah tarafından gönderilmiş bir hak peygamberdir.' g'la faytt:'ey şanlı arap!aşk olsun sana....adaletin ta kendisini bulmuşsun.' raymons leronge:'14 asır geçmesine rağmen hz. muhammed bu zamanın tek rehberi,tek hidayet resulüdür.' ` sosyolog v.d.eratsen`:'ben şahsen hz. muhammed'in hayranıyım.' prof.jules masserman:'bütün zamanların en büyük lideri muhammed idi.' prof.dr. michael hart:muhammed tarihte dini ve dünyevi açılandan en üstün başarıya ulaşmış tek kişidir.' tolstoy: muhammed, hürmet ve saygıya fazlasıyla lâyıktır. gibson: hz. muhammed'i sevmeyenler onu yeterince tanımayanlardır. dostyoyevski: büyük islâm peygamberi yüce yaratıcının katına çıkıp onunla buluşmuştur. ben mirac'a bütün kalbimle inanıyorum. b. smith: büyük liderlerin hayat ve karakterleri ile yapılan eleştiriler islâm peygamberi için yapılamaz. prens bismark: senin asrında yaşayamadığımdan dolayı çok üzgünüm ey muhammed. kur'an allah'ın kitabıdır. insanlık senin gibi bir kabiliyeti bir defa görmüş bir daha göremeyecektir. ben senin önünde hürmet ve saygı ile eğilirim. geothe: hiç kimse muhammed'in kurallarından daha ileri bir adım atamaz. biz avrupa milletleri medeni imkânlarımıza rağmen hz. muhammed'in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız. şüphe yok ki bu yarışmada kimse onu geçemeyecektir. shebol: hz. muhammed insan olması itibari ile bütün insanlık onunla övünür. biz avrupa'lılar 2000 sene sonra onun kıymetine ve hakikatine yetişsek en mesut ve en bahtiyar nesiller oluruz. bernard shaw: ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim. benim görüşüme göre onu insanlığın kurtarıcısı olarak tanımamız lâzımdır. voltaire: türk kardeşime diyeceğim ki; senin dinin bana çok saygı değer bir din görünüyor... senin dinin çok asil. lamartine: insan büyüklüğü hangi ölçüyle ölçülürse ölçülsün acaba ondan daha büyük bir insan bulunur mu? knematirul: herkesin itiraf etmekten çekindiği şeyi ben haykırıyorum. hz. muhammed hiç kimse ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir devrimcidir. ***** 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 teşekkürler ama konu birazdan kalkar İslami görüşlere yer verilmiyormuş sitede. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 g'la faytt:'ey şanlı arap!aşk olsun sana....adaletin ta kendisini bulmuşsun.' Atatürk olmasaydı gerçek islamda olmayacaktı bana kalırsa çünkü saptırıldı.. bence tek gerçek islam Türkiyede onu da yok etmeye çalışıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 islami görüşler değil bence kişisel olarak muhammed'den bahsediliyor bu yüzden konunu kalkması anlamsız olur... bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 teşekkürler ama konu birazdan kalkar İslami görüşlere yer verilmiyormuş sitede. İslamda bir inanış biçimi değil mi? neden kaldırılsın ki? Ha dinci propoganda yapılır onu anlarım ama hiçte sakıncalı bir konuya benzemiyor bu !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 İslamda bir inanış biçimi değil mi? neden kaldırılsın ki? Ha dinci propoganda yapılır onu anlarım ama hiçte sakıncalı bir konuya benzemiyor bu !!! walla sayın CREMATORY ben ne zaman islam hakkında yada hadislerle ilgili bir konu açtıysam sürekli kalktı sayın moderatörümüz belfalas'a da sordum islami ilimler için diğer sitemizi ziyaret edin cevabını aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 walla sayın CREMATORY ben ne zaman islam hakkında yada hadislerle ilgili bir konu açtıysam sürekli kalktı sayın moderatörümüz belfalas'a da sordum islami ilimler için diğer sitemizi ziyaret edin cevabını aldım. Bence tartışma dengesi değişmiştir o yüzden kapanmıştır... Burada satanizm bile tartışılıyor bence hakarete dönmedikçe kapatılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Bence tartışma dengesi değişmiştir o yüzden kapanmıştır... Burada satanizm bile tartışılıyor bence hakarete dönmedikçe kapatılmaz tartışma'dan falan değil eminim o zaman incil hakkındaki o kadar tartışılan konuda kapansaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 tartışma'dan falan değil eminim o zaman incil hakkındaki o kadar tartışılan konuda kapansaydı şimdi şöyle düşünmek lazım bazen ince propogandalar yapılıyor eğer benzeri bir şey olduysa kapatılır konu...Ama tartışmak başka bir şey,karşılıklı tezleri çürütmek gibi yani... Şimdi burada inanmayan arkadaşlarımızda var, onlar çıkıp bize sizde inanmayın gibi bir propoganda yapsalar Yöneticiler onada müdahale ederler... Biz daha önce islami konularda tartıştığımız oldu ve herhangi bir kapanma söz konusu olmamıştı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 tartışma'dan falan değil eminim o zaman incil hakkındaki o kadar tartışılan konuda kapansaydıarkadaşım neden incili katıyorsun şimdi konuya bu sitenin islami içeriklere yer vermedğini herkes biliyor bunun sebebide islam içerikli konuların http://www.lahuti.com/forum/ adlı sitede özel olarak yer verilmesi ama bu konununda kapanacağını sanmıyorum islami içerik yok sadece kişisel görüşler mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 arkadaşım neden incili katıyorsun şimdi konuya bu sitenin islami içeriklere yer vermedğini herkes biliyor bunun sebebide islam içerikli konuların http://www.lahuti.com/forum/ adlı sitede özel olarak yer verilmesi ama bu konununda kapanacağını sanmıyorum islami içerik yok sadece kişisel görüşler mevcut. tamam sakin birşey demedim örnek sadece:Dmesela cinlerle ilgili bir alıntı yapmıştım geçenlerde içinde hadislerden yola çıkarak anlatıldığı için kapatıldı psychick'in açtığı konular vardı hadisler ile mahşer yeri kıyamet saati gibi şeyleri anlatıyordu onlarda hemen kapandı sayın belfalas'ın da dediği gibi islami ilimler ve diğer dinler hakkındaki görüşleri ayrılmış islami ilimler için Lahuti açılmış burası diğer dinler içinmiş durun belfalas'ın mesajını yazim buraya -------------------- 'bu sitenin amacı islamla çelişen yerleri tartışmak değil zaten... burası paganların ve diğer din yandaşlarının uygulamalarını kendi dinleri açısından değerlendirdiği bir ortam. buradaki büyü ve uygulamalar islami değil, bu yüzden de islami açıdan değerlendirilmesi zaten anlamsız. doğu ilimleri ile ilgili tonlarca site var ve paganizm gibi dinler diğer konular içerisinde kaynayıp gidiyor. bu yüzden de bu kural konulup islami ilimler için ayrı bir site açtık... bence ortada bir haksızlık yok çünkü paganizm, satanizm, kabbala ve diğer tüm inanışlar için biz bir site iken, islami uygulamalar ve görüşler için koca bir site açıldı... o yüzden de kurallar gereği bu sitede islami konular ve yorumlar yasak. unutmayın ki ben de kural koyan değil, uygulayanım ' inş. yanlış yapmıyorumdur mesajı yazarak:)mesajın başları hakkında birşey diyemem ama ;'çünkü paganizm, satanizm, kabbala ve diğer tüm inanışlar için biz bir site iken, islami uygulamalar ve görüşler için koca bir site açıldı... o yüzden de kurallar gereği bu sitede islami konular ve yorumlar yasak.'burdan da çıkartabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 ***** voltaire: türk kardeşime diyeceğim ki; senin dinin bana çok saygı değer bir din görünüyor... senin dinin çok asil. ***** Hz.Muhammedin türk olduğunu ilk defa duydum gerçekten komik bu yazıların gerçekliğinden şüphe duydum:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Hz.Muhammedin türk olduğunu ilk defa duydum gerçekten komik bu yazıların gerçekliğinden şüphe duydum:ermm: hz muhammedi türk olduğunu kasdetmiyor her halde türklerin islamiyetin koruyucusu olduğu için söylemiş olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Hz.Muhammedin türk olduğunu ilk defa duydum gerçekten komik bu yazıların gerçekliğinden şüphe duydum:ermm: Hz Muhammed'in Türk soyundan gelidiğine karşı bi çok tez vardır ki. Peygamberimiz Hz İbrahim'in soyu olan Sami kavmine mensup bir kökene sahiptir. Ve Sami kavmi arap yarım adasına sonradan göç etmiş bir kavimdir. Kimi tarihçilere göre Sami kavmi Orta Asya'dan göç ederek arap yarım adasına geldiğini söylerler. bundan dolayı Hz. Peygamberin Türk kökenli olduğunu savunurlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 ilginç daha önce duymamıştım böyle bi tezi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Batıni diyince aklıma başka birşey geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Güzel paylaşım olmuş. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derhuhuseyin Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Hz muhammed yaşıyor olsa idi dünyada huzur ve mutluluk var olur du.onu anlamayanlar anlamak istemeyenlerdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.