fotonkedi Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 güneş: kalp,omurilik,kan dolaşımı,karın boşluğu,solunum sistemi ay: mide/karın ,rahim,lenf sistemi,memeler,sıvı dolaşımı,otonom sinir sistemi. merkür: solunum sistemi, sinir sistemi, konuşma merkezi. venüs: denge sistemi,sümük zarları, damarlar , böbrekler, iç cinsel organlar, ter bezleri ve erotik bölgeler mars: adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, bedenin ısı ayarlama sistemi, erkek cinsel organları jüpiter: karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimi. satürn: iskelet, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak,kulaklar uranüs: sinir sistemi, tansiyon ve gerilim boşaltımı, ritim neptün: beyin epifizi plüto: cinsel organlar , yenilenme yeteneği. *kitap: astrolojinin anahtar sözcükleri_hajo banzhaff&anna haebler_ilhan yay. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 astrolojinin anahtar sözcükleri.. bu kitap bendede mevcut. 303 sayfa hepsini print edip koymayı düşünüyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 evet koysan yeridir ahaha üşenme yaz ben yazdım -------------------- ya şimdi üzücü bir haber öğrendim: Astroloji ve Tarot kitaplarından ve son olarak Kehanetlerin Dönüşü isimli yazısından tanıdığınız Hajo Banzhaf'ı 11 Şubat günü hiç beklenmedik bir zamanda ve biçimde yitirdik. Bu bilge insan maalesef "Yaşlı Bilge Adam" olamadan 60 yaşında öldü. Belki de buna gerek yoktu, o zaten doğduğu günden beri "Yaşlı Bilge Adam"dı. Güle güle Hajo, seni tanımak hayatta başıma gelen en güzel şeylerdendi... *astrolojidergisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 değer verdiğin bir yazarın ölümü için üzüldüm:(.......ama eserleri sonsuzlukta yankı bulsun........bizimle paylaş fotonkedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 bu yazdıklarım onun kitabındandı white kristal... üşenmemi aşıp yazmaya çalışıyorum ara sıra... sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.