Jump to content

Reiki ve Kisisel Gelisim-Farkindalik ve İlgi

hexagram

Önerilen Mesajlar

Reiki ve kisisel gelisim, farkindalik ve ilgi

Reiki bunda çok iyidir. Bazen kendi yolunuzu bulmanizi saglar ve bir kez siz bu yola girdiniz mi, karsiniza çesitli firsatlar çikarir, büyümenize yardimci olmak için ara sira sizi mücadele etmenizi gerektiren durumlara sokar, ama asla kaldirabileceginizden fazlasiyla karsilasmazsiniz. Tabii bir de çok çesitli yollardan sundugu yardim ve destekler vardir.

Bagimlilik

Bagimliliklarinizdan kurtulmaniza yardimci olur - birçok kisi, önceden yillar boyu büyük sevgi besledikleri seyleri artik gerçekten istemediklerini fark eder. Bunlara örnek olarak sigara, alkol, uyusturucu, hayvansal gidalar, yasam tarzlari sayilabilir. Bazen biraz zaman alir, ama sonunda gerçekleserek birçok kisiyi sasirtir. Basarili olmak için duyulan istek, bu süreci hizlandirir.

Meditasyon

Meditasyonda Reiki harikadir. Kendine sifa uygulama seanslarinin her biri birer meditasyon gibidir. Siklikla mutlulukla sonuçlanir. Zihni odaklamaya ve rahatlatmaya yardimci olur. Rehberli meditasyon uygulamalarinda odaga konsantre olmayi kolaylastirir ve imgeler daha belirginlesir. Kutsal Sembollerin kullanilmasi fazladan bir boyut ekler ve çok ilham vericidir.

Duyularin gelismesi

Sezgiler neredeyse otomatik olarak gelisir. Yasamin akisi daha kolaylasmis gibi gelir. Çevremizdeki dünyayi algilayisimiz ve farkindaligimiz artar. Duyular daha keskinlesir.

Iliskiler

Reiki’nin iliskilere de faydasi olur. Birini kendinize baglamak için, size asik olmasini saglamak için kullanamazsiniz, ama Reiki sizin insanlarin beraber zaman geçirmekten hoslanacagi biri olmaniza yardimci olacaktir. Tanidigim biri bana, önceleri hiç kimse bir odaya girip çiktigini fark etmezken, Reiki’ye inisiye olduktan sonra insanlarin ona gülümsemeye ve onunla konusmaya basladigini söyledi. Öte yandan, bazen de bir iliskinin sona ermesi gerekebilir. Eger böyle bir durumla karsilasirsaniz, Reiki sizin bu bitisi daha kolay kabullenmenize ve daha az aci çekmenize yardimci olacaktir.

Korkular

Çesitli korkulari olanlara rahatlama ve güven verir, bunun yaninda genel anlamda iyi hissetmeye yardimci olur, korkularimizin aslinda temelsiz oldugunu görmemize yardimci olur. Hakli korkularimiz varsa, bunlarla yüzlesebilmemiz için bizi güçlendirir. Bir anlamda, gecenin karanlik örtüsünü kaldirir.

Cansiz seyler

Inanmasi zor gelebilir ama Reiki cansiz ve mekanik seyler üzerinde de ise yariyor.

Bir gece, kelime islem programimdan çok acil gereken bazi belgelerin kagit çikislarini aliyordum ki yazicimda sorun oldugunu fark ettim. Onu tamamen kapatip biraz dinlenirse düzelecegini umdum. Tekrar açtigimda hala ayni hatayi veriyordu. Tamirciye götürme planlari yaptim ve o gece ugrasmaktan vazgeçtim, bir yandan da belgelerimin çikisini nasil alacagimi düsünerek endiseleniyordum. Tekrar denedigimde yine çalismiyordu. Sehre inisimi planlamak üzere odadan çiktim. Sonra aklima Reiki’yi denemek geldi. Çalisma odama gidip yaziciya Reiki gönderdim. Makineyi açtim ve sorunsuz çalisti! Üzerinden aylar geçtigi halde, hala harika çalisiyor.

Reiki, kavanozlari falan da kolayca açmanizi saglar. Bilirsiniz, üreticiler mallarina ulasmamizi giderek daha da zorlastiriyorlar!

Aceleniz oldugunda, trafik isiklarina da Reiki yollamayi deneyin. Yesili düsünün! Yolculuklariniza Reiki yollamak da iyi sonuç verir. Reikiciler bunu yaptiklari zamanlarda yolculuklarinin umduklarindan daha keyifli geçtigini anlatirlar.

Yazan: Jennie Austin / Çeviren: Zeynep Kumruluoglu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...