raskolnikov Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 izin ver artık uyuyayım... gözlerimi kapatayım... duyulmasın bir daha sesim.... kimse görmesin beni senden başka.... izin ver gideyim... açıp kapıları, ardıma bile bakmadan gideyim... duymadan ardımda kalanları... bakmadan... izin ver susayım... konuşmak istemiyorum bir daha çünkü... dudaklarımı açmak istemiyorum... kelimeleri unutmak istiyorum.. cümlelerin olmasını istemiyorum... izin ver ağlayayım... gözlerimden dökülsün yaşlar... ben sormadan, bırakayım kendimi... gözlerimden öylesine dökülsün, ıslansın yanaklarım.... izin ver öleyim... gördüklerim sadece bende kalsın... sadece benim canım yansın.. kimse duymasın hissettiklerimi... seni kimse bilmesin benden başka... ruhum azap çekiyor sensiz bütün zamanlarda... bütün bedenime giriyor elektrik, kanım donuyor... ..................... izin vermedi... uyuyamadım... gidemedim... susamadım.. ağlayamadım... ölemedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 vermem tabe vermem izin mizin:p özlemişim yazılarını... ne kadar serttr olsa bazıları... bi şekilde hzurlu hissettiriyor bana... seviyorum bunu... rasko abim.. ellerine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.