grim Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2009 marduk,marduk,marduk...bu siteye üye olduktan bir süre sonra bu söylenti çıktı.ne doğru ne yalnış kimse bilemez.ama inananlar var.birşeylere inananlar.bende hem inanıyorum hem inanmıyorum.eğer gelirse eyw.ya gelmesse.düşünsenize eskiye şöyle bir baktığımızda çeşitli doğaüstü şeylerin dünya yı kasıp kavurduğunu görebiliriz.örneğin benim hatırladığım 2000 felekati.o yıla girdiğimizde yıldız savaşları olucaktı uzaylılar dünyamıza saldıracaktı.sonrada bu marduk.yani bunlar sadece insan ırkını bir arada tutmak onları kontrol altına almak için uydurulan yalanlar.tabi bana sorarsanız ben uzaylılarada inanıyorum marduka da.ama bu düşünceden kendimi alamıyorum.insanlar akıllı varlıklardır dedikçe bazıları herkesi kastetmiyorum her yemek verene abi baba vs. diyorlar.aslında bunları yazarken bile bi çelişki içindeyim:Dnese sadece içimdekileri paylaşmak istedim.pek komplo teorisi gibi değil ama olsun.esenle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 2000 yılına girince kıyamet gelicek ıvır zıvır diolardı 2000 i geçtik şimdide 2012 çıktı onu geçince 2032 çıkar sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 yaa artık uzaylıların gelceği yokken bile gelcekler hee! abi bi gidelim yana yana bizi çağırıyolar dediklerini duyar gibiyim xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 2012 dünya sonu değil foton kusagı baslangıcı olacak . uzaylı meselesine gelince daha cok su ufolarını park etmıs kocaman gozlu maskelı yaratıklarla yapılan ve sadece vıyyyy vıyyy seslerı cıkartan röportajları ızlemeye bayılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 2000 yılına girince kıyamet gelicek ıvır zıvır diolardı 2000 i geçtik şimdide 2012 çıktı onu geçince 2032 çıkar sanırım yok öncesinde 2023 var ondan sonra 2030lu yıllarda tehlike bekleniyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner2693 Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 .aslında bunları yazarken bile bi çelişki içindeyim......... demişsin...vs seni gerçekten çok ii anlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 :D eyw abı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Ben şahsen inanmıyorum. Sana da içinden geçenleri yazıp bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.