dosyatr34 Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2009 Arkadaşlar siteyi takip ediyorum ama üyeliğimi yeni aldım size bir konu hakkında danışmak istiyorum.Sitenizde bir çok büyü uygulaması var fakat ben bunu kendim yapabilceğime inanmıyorum profesyonel bir destek almak istiyorum uzun süredir sevdiğim kız arkadaşım var ve sadece tek taraflı kalıyor istanbulda yaşıyorum ona karşı büyü yaptırmak istiyorum fakat bildiğiniz iyi kim yapar ve fiyatlar nasıldır bu konu hakkında deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 hayatini yasa öyle islere bulasma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dosyatr34 Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 arkadaşlar ben yapıp yapmamak hakkında kararsızım ama bunu kendim karar vermek istiyorum sizin deneyimlerinizle daha önce yaptıranınız bildiğiniz var ise yardımcı olmanızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Hacı-hocanın elinde oyuncak olursun dostum... Paranı alırlar,bayan olsaydın bi de birlikte olmaya kalkarlardı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
echohermes Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Hacı-hocanın elinde oyuncak olursun dostum... Paranı alırlar,bayan olsaydın bi de birlikte olmaya kalkarlardı... o zaman arkadaşa erkeklerle ilgilenen bir hoca tavsiye edelim aradığını bulur belki inanmıyorum ya büyü diyor kız diyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zoltar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 hayat bazen kafana bir tuğlayla vurabilir , kabullen ve dik durmanın asaletini yaşa derim ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gulsahmania Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 hiç korkmuyo da haaa..sen zaten büyülenmişsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Arkadaşlar siteyi takip ediyorum ama üyeliğimi yeni aldım size bir konu hakkında danışmak istiyorum.Sitenizde bir çok büyü uygulaması var fakat ben bunu kendim yapabilceğime inanmıyorum profesyonel bir destek almak istiyorum uzun süredir sevdiğim kız arkadaşım var ve sadece tek taraflı kalıyor istanbulda yaşıyorum ona karşı büyü yaptırmak istiyorum fakat bildiğiniz iyi kim yapar ve fiyatlar nasıldır bu konu hakkında deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. 1) Parayla büyü yapan insanlara inanma! 2) Kimsenin hayatına kastın olmasın becerebiliyorsan kendin yap beceremiyosan böyle şeylere girme 3)Burda sana bu konuda pek yardım eden olmaz kimse kimsenin hayatına yön veremez ve kendisinde başka birisi için büyü yapan insanlar büyücü değil üfürükçüdür. ve bundan para talep ediyorsa suçtur.. Kim seni bilgilendirmişse yanlış yere yollamış yada kendin yanlış gelmişs in Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 inanamıyorum yaa...! artık sitelerden rahatça hacı hoca aramaya başladı bunlar. iyice azıttılar... bu son nokta yani... arkadaşlar cevap falan yazmayın bu tarz mesajlara. kime neyi anlatmaya çalışıyorsunuz..!? eğer siteye saygı duymuş olsa zaten buna benzer bir kaç mesaja insanların ne yazdığını okur, ondan sonra istediğini tartar, sonra karar verirdi böyle bir şey yazmaya. hiç bir yazıyı okumadan yazdığı belli, eğer okuyup da yazdıysa bu daha da vahim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mukpeor Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 gerçeksen seviyorsan ona büyü yaptırmak istemezsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 benimde ilgimi çeker mistik şeyler sadece okumak ama .bide merak ederim doğruluğu varmıdır bilmek araştırmak isterim.büyüyü nasıl yapıyorlar diye mantık nedir. öyle dualarla yapılan arapça yazılı şeyler falan inandırıcı değil.zaten anlamlarıda bi tuhaf büyü ile yapılınca söylenene göre,mesela bilmem kaç kere tanrının adını arapça söyle gibisinden şeyler.eee tanrının adını söyle sevdiğin seni sevsin mesela,niye çünküü tanrı adı,niye sevdiğin seni sevmesini istediğin kişinin adı eğilde tanrının adı ki? bide yine sitede bi arkadaşa isme göre yoğunlaşıp nasıl büyü yaptığını sormuştum,sanırsam bide doğum tarihini mi ne giriyomuşşun.nasıll yapmış acep dedim ,beyin gücünü k kullanmanın bi başka yolumu var ama sadece isim ve tarih? cevap gelmedi herkes bişey söylüyor ama mantıklı açıklaması yok. bitek zihin gücüne inanırım telapatite sanırım bazılarının başardığı büyü dedikleri şey belki budur. sitede konuyu merak eden arkadaşa sesleniyorum, formda yazmıştım zihinsel ayartma tekniği başlığına bi göz gezdirsin derim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.