Kermm Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2009 http://www.youtube.com/ watch?v=NjRgP147Nk0 -Com ile watch arasındaki boşluğu kapatıp link olarak tarayıcıya yapıştırabilrsiniz. Arkadaşlar üstteki linkte kendi hazırladığım amatör bir slayt var. Gazanfer Özcan için yaptım videoyu. Umarım beğenirsiniz. Teşekkürler... Youtube engelleniyorsa : http://www.ktunnel.com/ http://www.vtunnel.com/ Üstteki siteler aracılığı ile girebilirisiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Dün ölüm haberine pek çok kişi yazmıştı. Acaba buna kaç kişi baktı. Slayta gelince ben fonda daha Sinan Çetin / Film Gibi ya da Reha Muhtar'la Ana Haber fon müziği tarzı bir şey beklerken şaşırdım Yine de emeğine sağlık.Güzel olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Movie Maker'da yaptım slaytı. Aynı şarkıyı birçok kere dinlemek zorunda kalıyorsun. Onun için o tür müzikler koymadım. Dermişm . Şarkıyla uyuyor onndan koydum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Seni unutmayacağız üstad... Başımız sağolsun:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asimberk Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Muhallebi çocuğuuuuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Muhallebi çocuğuuuuu Bu ne şimdi ne ile alakalı bu neden gelip foruma saçmalıyorsunuz anlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asimberk Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Avrupa yakasında muhallebi satmıyomu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Avrupa yakasında muhallebi satmıyomu :blink: Sen kendinde misin :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ordurock Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 O her zaman sahneden inince makyajını sildikten sonra ölmek isterdi.Ama olmadı hayat sahnesinden düştü ve ebedi bir yaşam sahnesi için makyajını tazeliyor.Ruhu şad olsun . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Avrupa yakasında muhallebi satmıyomu harbiden... sen kendinde değilsin galiba? :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.