psychick Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/news/300549.jpg LONDRA - Bilim adamları beyindeki kıskançlık lobunu bulduklarını açıkladı. MRI görüntülerinde işaretlenen bölüm, insanların aşk acısı ya da sevgililerini kıskandıklarında hissettikleri neredeyse fiziksel acıya yakın olan acının da yönetildiği bölüm. MRI görüntülerinde işaretlenen bölüm, insanların aşk acısı ya da sevgililerini kıskandıklarında hissettikleri neredeyse fiziksel acıya yakın olan acının da yönetildiği bölüm. Bilim adamları beyindeki kıskançlık lobunu bulduklarını açıkladı. Bilim adamlarının bulduklarını açıkladıkları kıskançlık bölümü insanların aşk acısı ya da sevgililerini kıskandıklarında hissettikleri neredeyse fiziksel acıya yakın olan acının da yönetildiği bölüm. http://www.ntvmsnbc.com/news/300548.jpg YENİ TEDAVİLERE IŞIK TUTACAK Bu keşifle beyinle ilgili hastalıklar, ruhsal tedavi ve danışmanlık alanında önemli gelişmelere ışık tutulması bekleniyor. kaynak bilim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 ilginç keşif... yarın beyin cerrahisine gidip o kısmı aldıracam:) bir daha aşk acısı hissetmemek için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Ben de hemen gidip aldıracağım. Belli etmemeye çalışıyorum ama ayrıldığım kişileri bile kıskanıyorum. Bu kadar sahiplenmeci olmaktan nefret ediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 ben çok az kıskanıyorum bende kalabilir kanısındayım,kalsın zararı yok ameliyat kadar acıtmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 benim aldırmam gerekiyo sanırsam acayip kıskancım yha yok böle bişi :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 kaynak nedir? hangi siteden aldın ? yada nereden buldun merak ettim ilginçmiş gerçekten.paylaşım için teşekür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 kaynak yazının altında yazıyor...bilim sitesinden aldım haber sitelerinde de mevcuttur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 vay be artık aşk acısı çekmiyicez he süper ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 taincim aşk acısını bilemem ama bendeki sevda acısı ömürlük...ama paylaşım çok güzel ellerine sağlık pys...zaten ben hep sevdiklerimi kıskanırım off ya ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.