semuel Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2009 ARMAĞAN Bunca yıl çok ışık birikti avuçlarımda Senin olsun Esinlen sevgi dokuyan ellerimden Bunca yıl şiirin, kardeşliğin, kavganın Has bahçelerinde yarattım bu gerçeği, Sabrım senin olsun. Aşkım senin olsun. Acıların sütüyle büyüttüğüm umutlar Mahpushane avlularında boy verdi, Dolunay menekşelendi kirli kara camlarda. Her görüşte yeniden vurulduğumuz ana evren Özgürlüğe boyadı saksımdaki çiçeği Senin olsun. Biz ki acılar döneminden ellerimizi kirletmeden geçtik. Direncim senin olsun, sevgim senin olsun. AL BENİ SEVECENLİĞİNE Ben sevdayım, al beni sevecenliğine Ben gülüm, dallarına aşıla beni Çocuğum ben, göğsünde büyüt, Umudum ben, düşüncende geliştir. Acıyım, gerçeği ararsan bende, İnancım, coşkuyu yaşarsan bende.. BENDİM Dalgalanmış deniz bendim kendi içimde Sonra yorgun düşmüş denizlere dönüşen Ormandım, Ağaçlarım düş ağaçlarından sıktı. Tan yeriydim Göğsüm bağrım payını aldı güneşten Yanım yörem aydınlığa çıktı. Gece de bendim Uzak uzak yıldızları getiren Su da bendim tarlanızda Elinizin altında kitaptım Penceredeydim odanızda Kurşun geçmez dizeler çiçeği Özgürlüğüm benim Canımın saksılarında büyüdü Ayıplara gömülen çağınızda BURDA KALAN Anımsama yeter mi Bilirsin sen.. Kalan kaldı arkamızda Bir defa geçilen yollar gibi Unuttuğumuz günler Nerde şimdi, Nerdesin sen. Beklemekse bekledindi Eksile azala... Yürümekse yürüdün, İyi kötü zamanlar gördün Saatler durmadı, Trenler bastı gitti Burdasın sen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Neden Sonra Yaşam gölgesidir sabrımdaki gerçeğin Yorgun damarlarımı sevindiren. Düğümlerin gizini çözmeye geldim, Cinnet orduları geçti bahçemden. Yaşasam, bende kalan doğanın görkemini Çiçeklerle koklaşsam, kuşlarla söyleşsem. Esinlerin dalgasına bıraksam kendimi, Sarhoşluğun bordasına vurdukça evren. Şükran Kurdakul Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semuel Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Yorgun Yürek Bir solukta yaşadım ve tükettim tümünü Bir solukta gördüm elli üç yılda gördüğümü... Sonunda yorgun yürek 'duy..' dedi işte, Sessiz sedasız gidilecek günü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.