xLucianx Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2009 arkadaşlar astrale çıkmayı deniyorum istekliyim ve inancım var kendime . image ediyorum gözümde herşeyi yapıyorum beynim patlıcak gibi oluyo sonra elim fln uyuşuyo sonra uyuya kalıyorum ve sabah uyanıyorum hiç bişey hatırlamıyorum uyandğmda da herangi bi farklı duygu olmuyo en son gözüm kapalıyken bazen heryer bembeyaz oluyo sanki kalbim hızlı atıyo açıyorum gözümü sanki refleks olarak nedeni nedir ? acaba yaklaşıyo muyum ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 image : resim --------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 dostum en iyi teknik bana göre nesef tekniklerinden sonra;uykulu olduğun zamn yatarak bir cisme odaklan yada tavanda bir noktaya ama asla gözlerini kapama uyumaa ne kadr uykun ağır olursa olsun uyumamaya çalış ve hiçbişe yememiş ol...zaten normalde 3 saatte o kadr uykulu oldun zamn uykuya dalmaman çok zor ama sen bunu yapabilirsen kendini dışarda bulursun...bunu bir yerde okumuştum ve kendim bizzat bugün denedimm ve yaptım zaten çok yorgundum ve uykuluydum....ama dier tekniklerde işe yarayabilirr en önemliside yapamadın zamn başka zamn yap asla kendini zorlama kasma...birde gerçekten olacağını hisset olacağının içine doğmasına izin ver... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Aynısı bana da oldu 2-3 kez uyuyakalıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 arkadaşlar astral sırasında benimde son birkaç seferde sürekli burnum kanıyo (normalde hiç kanamadı!) hatta astral çıkışındada bi süre boyunca kanama devam ediyo sizce sorun nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 arkadaşlar astral sırasında benimde son birkaç seferde sürekli burnum kanıyo (normalde hiç kanamadı!) hatta astral çıkışındada bi süre boyunca kanama devam ediyo sizce sorun nedir? kesinlikle nefes eksersizleri yap ... bi muddet ara ver.. peki burnun kanadıgı halde mi cıkıyorsun ? cıkıs gerceklersiyomu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 (düzenlendi) kesinlikle nefes eksersizleri yap ... bi muddet ara ver.. peki burnun kanadıgı halde mi cıkıyorsun ? cıkıs gerceklersiyomu? hayır ben çıktığımda burumun kanaması çoktan başlamış oluyo ve çıkışım normal olarak gerçekleşio . ilk astral sırasında burun kanamam okyanus altına indiğimi düşündüğümde başladı çıkışımda basınçtan olabileceğini düşündüm ama son birkaç seferdede oluo ve dahada şiddetli kanıyo öncesinde yeterli nefes egzersizlerini düzenli yapıyorum zaten ... Mayıs 17, 2009 shine tarafından düzenlendi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 3 boyutlu dusunmek diye bi konu acmıstım ... bulamadım simdi .. bulup okursan faydası olacagını sanıyorum.. cunkü sorunun imajine ettigin konuların astral sonrası odaklanmayı devam ettirmesi gibi geldi.. yani sorunun her astrale cıkan / baslayan kişilerde gorulen belli degişiklikler degil... ayrı ca bir doktora da gitmelisin .. bilmedigin bir rahatsızlıgın olabilir .. ve bu rahatsızlıgı astraldeki yogun enerji degişimleri tetikliyorda olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 belki haklı olabilirsina ama genelde hiç bir rahatsızlığım yok başım bile ağrımaz benim ama astral sonrası yoğun bir baş ağrısıyla birlikte kanama devam ediyo ama astrale sağlıklı bir şekilde devam edebilmem için ve içimin rahatlaması için yakın zamanda doktora gidsem iyi olcak galiba 3boyutlu düşünme konusunu merak ettim kesin araştırıcam saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 astral'i başarabilen şanslı insanlardansın demek Tebrikler.. + Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Ben de tam çıkıcam herşey hazır tüm herşey oluyor.. Ama son anda çıksam ne işime yarıcak ki diye düşünüp vazgeçiyorum.. Sonrada çok pişman oluyorum =( Not: Arkadaşlar nedense hep matematik sınavımdan önceki gece istemsiz olarak astral alametleri boy gösteriyor.. Çok soru çözmekten beynim sulandığı için derin bir konsantrsanyon sonucunda mı böyle hep matematik sınavı öncesinde oluyor ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 astral'i başarabilen şanslı insanlardansın demek Tebrikler.. + Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Ne gerek var teşekküre yahu ee bi gelişme var mı peki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Ne gerek var teşekküre yahu ee bi gelişme var mı peki? en son dün gece denedim ama hiç bir gelişme yok (... başım hala ağrıyo ) hafta sonu hastaneye gitmeyi düşünüyorum ilgin için tekrar saol bi arkadaşım daha p.m ile geçmiş olsun diledi hepinize teşekkür ederim bol bol enerji gönderin arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 bu cumartesi tekrar astrale çıkış deniyorum arkadaşlar şans dileyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 iyi şanslar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 İyi şanslar darısı deneyenlerin başına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 cumartesi astrale çıktım ama normaldende kısa sürdü ve kanama devam ediyo ... çok sıkıldım bu durumdan .s astral sırasında bazı şeylerin enerjisini kullandıımı hissediyorum somut olmasada bana ayit olmayan bazı enerji akışlarını hissediyorum tabi o anda bende yeterince enerji kaybetmiş ve yorulmuş oluyorum ama enerji çekme durumum istem dışı oluyo :s c.tesi çıkışımda kapıdan geçtim ve dışarda ama karanlık bi ormandaydım derin nefesler almaya başladım içime akan enerji akışını hissettim .s bu iş iyice karışıyo bütün bunlar ne demek ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 biz buna kapı deriz buna benzer bir sorunu vardı bir arkadasın bu sitede biyerlerde konusulmustu... piramit falan kullan... enerjini kullanarak içine hapsettigin varlıkları bulundugun evrenden taşıma ihtimalin bile var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 ups.. pramit? çok karışık işLer en iyisi vazgeçmek sanırım .s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2009 eğer yarardan çok zarar veriyorsa tabiki başka çaren yok, ama telafi yollarını denemelisin en azından ben çok yaklaşmama rağmen korktuğum için çıkamıyorum bir yanım hep "acaba?" diyor o yüzden elindekinin kıymetini bil onu bulamayanlar da var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 turstım lan herkez biyere çıkıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.