BlackNun Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2009 Ünlü fotoğrafçı Walter Schels'in Londra'da açılan sergisi "Ölümden önce yaşam" ismini taşıyor. Schels ölümcül hastalığa yakalanmış modelleri kullandı. Onları ölümlerinden kısa bir süre önce ve öldükten hemen sonra görüntüledi. Walter Schels bu serginin nedenini The Guardian'a şöyle anlatıyor: "Sona ulaştığınızda her türlü yalandan sıyrılıp, daha önce hiç olmadığınız kadar gerçek oluyorsunuz. Bir fotoğrafçı olarak ben de 'yalan olan herşeyden sıyrılmış' bu yüzlerin resmini çekmek istedim." İşte o fotoğraflar... http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=1076&no=1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertari Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 İlginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 çok etkileyici paylaşım için saol ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derhuhuseyin Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Ölüm deneyimleri üzerine biraz araştırdın mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dgsny Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 tek kelimeyle ilginç baya bi etkilendim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 ..çok yaratıcı bir fikir kesinlikle, öleceği zamanı bilen insanların bakışları fln.. ve hiç biri gülümsemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 nicole kidmının diğerleri filminde buna benzer bişey vardı.kıdmın evinin bi odasında ölülerin albümünü buluyodu.fotoğrafçı filmi izlemiş mi acep? resimler o gerilim firminden çıkmış gibi yanlız gerim gerim gerildim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 hayattayken çektikten sonra ölüsünü çekmek için bilerek öldürmüşler gibi bi havası var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Özenerek baktığımız bedenimiz öldüğümüzde sadece boş bir kabuk olarak çürümeye mahkum oluyor nekadar yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qwer Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Özenerek baktığımız bedenimiz öldüğümüzde sadece boş bir kabuk olarak çürümeye mahkum oluyor nekadar yazık güzel yaklaşmışsın tebrikler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ikra Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 ölüm var gözlerinde hepsinin.. öldükten sonralarında ise çözülemeyn bir huzur ya da karanlıklar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 çok yanlızlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Çok ilginç.... Özellikle fotoğrafçının " yalan olan her şeyden sıyrılmış yüzler " sözü çok güzeldi... Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 ilqinç ve korkutucu paylasım ıcın tesekkrler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Ölümün soğuk yüzü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 günlük hayatın ağır temposunda sırtladıkları yükün altında yitip giden insanlarla aynı ifadeye sahiplermiş gibi geldi bana.. ''Ölüm, sadece yaşlıların değil, gençlerin de gözü önünde'''....... o kadar yakın yani.. bu fikir bize nedense korkutucu geliyor.. paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2009 Ünlü bi düşünürün bi sözü vardı ''dün geçti,yarın var mı? baksana ölenler hep ihtiyar mı?'' ölüm bir son değil sonun başlangıcıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 çok ilginçti paylaşımın için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 çok enterasan yüzlerinde gözlerinde hepsinin ölümm var,bana bu gerçeği kabullenmiş ve korkmuyormuş gibi geldilerr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 yok yaratıcı bi fikir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
complex Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2009 bu insanlara, "yakın bi zamanda ölmenizi beklioruz... bir kare alabilir miyiz şimdiden?" diye mi sordular? bana böyle gelen birine objektifle ilginç bir manevra yapardım heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Param0re Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 ürperticii... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 reklam da ılgı cekıcı tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 hepsi uyuyor gibi...rahat uyusunlar... ********** reklamı daha önce başka sitede görmüştüm...pek esprili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.