terminator Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2009 arkadaslar rüyamda astral cıkıs yaptım.ama biraz garip.şöyle ki: vücudumdan ayrılırken ortamdaki enerjiyi biraz görüp hissettim.bilincimyerindeydi ve ben ne kadar dolaşacağımı merak ettiğim için ilk üst kattaki komşunun evine çıktım en fazla.sonra eve geri dönüp dış kapının oraya gittim.hissediyordum ve görüyordum.ayrıca bedenime dönünce uyandım ve etrafta bazı gördüklerimi ispatlamaya çalıştım kendime.mesela banyonun ışığı yanıyordu.bedenime dönüp uyandığımda zihnim çok rahattı ve kalktım banyoya baktım ve banyoda abim gil varmış.sonra geri yattım.biraz bu konuya uzağım bana açıklarmısınız.ayrıca rüyanın dışında da astral çıkış yapmak istiyorum.yapamıyorum.biraz yardımcı olurmusunuz.teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyrill Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 bırak simdi bide alt mahalleyı dolassaydın ehueheuhe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 Zaten rüyanın dışında çıkış yapmıssın rüyada çıkış yapsaydın rüyanın içinde olurdun buda lucid rüya olurdu,astral yapmıssın zaten her ne yaptıysan her yaptığında çıkcaksın neyin yardımını istiyosun anlamadım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.