Guest white_lion Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2006 #trafikte hamilelere yol verilirdi... #HAmile erkekler için özel banklar olurdu. Hiçbir bayan bu banklara oturamazdı. #işyerlerinde doğum izni 3 aya çıkartılırdı. #Etrafta karılarına "biliyodum!sen beni hiçsevmedin" diyerek zırlayan bıyıklı amcalar olurdu. #Bütün erkekler Arnold'un filmini izleyerek ağlardı. #Kocasının hamile olduğunu öğrenen çoğu kadın intihar etme girişiminde bulunurdu. #Hamile kadınların aksine hamile erkekler olayı abartıp hamilelere özel otobüs yaptırırdı... #Doğumhanelerde,doğum sırasında erkeklere nerede olduğunu unutturacak güzellikte, sexy, sarışın, mini etekli hemşireler olurdu. #Hiçbi erkek o kadargüçlükle doğurduğu bebeklerini kimseye elletmez, göstermez, sevdirmezdi... #Hiçbi gece çocuk uyandığında erkekler kalkmazdı. "ben doğurdum sen bak" felsefesi üstün gelirdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enes Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2006 ilginçmiş sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 güzel olmuş sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 düşüncesi bile kötü bu arada hamile kalan bi adam görmüştün nette gerçi pek hamile kalmak denemez ona kardesini tasımıs karnında 30-35 yıl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 nasıl yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 ikizlermiş ama kardesi nasıl olmussa o adamın karnında kalmıs ve gelişmemiş 30 yıl adamın karnında gelişmeye baslamıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 yok yok bence erkekler hamile kalmasın abooo hiç çekilmez olurlar. onlar normal halinde kalmaya devam etsinler daha az sorun yaratırlar ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 alla alla hep bizmi sorun yaratıyoruzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 hayır ama çoğunlukla öylesiniz sayın prof.blaze.(Avatırını değiştirmeyi düşündünmü hiç?) erkekler hamile kalsaydı zaten artık bize saygı da kalmazdı yaaaa...çok rezil birşey olurdu o kesin.Allahtan doğanın kanunu bayanlar taşıyo çocuğu şükür.Zaten erkekler bayanlar kadar merhametli de değiller.çocuğu seveyim derken öldürürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Allah Allah niye öldürüomuşuz çocukları yaaa anlayamadım orayı ne bu be her fırsatta erkekleri kötülüosunuz....Biz varya alayınızdan iyi bakarız çocuklara da deneyim kazanması lazım erkeklerin...Ne de olsa binlerce yılın getirdiği özellikleri geçtim siz bebeklerinizle oynarken bizim elimize silah tutuşturdular naaapalım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 yav dövseydin bari white.okurken azarlanmış gibi hissettim söylesen nasıl olurdu bilmiyorum.Erkekler kötü kadınlar iyi diye bişey söylendiği yok ya her fırsatta sizi kötüleyelim ne alaka.doğru söylüyoruz dokuz köyden kovuluyoruz yani.Zaten siz çocuklara daha iyi bakabilecek olsaydınız hamilelik vasfı size verilirdi.Annelerin şevkati Allah'ın merhametinin yeryüzüne yansımasıymış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Çocuklara iyi bakmakla iyi taşımak arasında fark war...Ne de olsa hamileyken bi elde kılıç savaşa koşamazdık duygusal olurduk öldüremezdik kimseyi:)Bunun yanında iyi ki hamile kalıonuz beee vallaa sığın dur ardına:)Kardeşim genelleme yapmaın ben şahsen ve benim gibi düşünen sayısını bilmediim tüm erkekler adına hamile kalmasak da süper çocuk bakacağımızı söylemek istedim!!Sanki çocuk bakmayı beceremeyen hatunlar yok mu!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 vardır elbet ama milyonda bir.siz çocuk bakamazsınız white iddia ediyorum.Ayrıca bizim bişeyin arkasına sığınmaya ihtiyacımız yok öyle insanlar var ki sığınmak zorunda bırakıyolar bilmiyorum anlatabildimmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 hayır ama çoğunlukla öylesiniz sayın prof.blaze.(Avatırını değiştirmeyi düşündünmü hiç?) erkekler hamile kalsaydı zaten artık bize saygı da kalmazdı yaaaa...çok rezil birşey olurdu o kesin.Allahtan doğanın kanunu bayanlar taşıyo çocuğu şükür.Zaten erkekler bayanlar kadar merhametli de değiller.çocuğu seveyim derken öldürürler hiçte bile bikere biz sorun yaratmıyoruz ki hep.avatarımdan çok memnunum ya deiştirmem için bi sebeb de yok. biraz insaf ne sandın bizi çouu severken öldürürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 yaf erkek hamile olurmu ya düşünemiorm ; Hele biz delikanlı türk erkekleri böle bişe olsa düşünemiorm diyalogları... -Abi kahveye gelme sen 9 ay Hamilelerin yanında sigara içilmezz -Abi nbr aşerionmu abi manavdan bişiler aliim -Abi geçen otobüs de densizin biri yer vermemiş sana kıralım mı ağzını burnu nu gibi bi çok diyalog Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2006 Ata Demirer yapmıştı bunun esprisini stand-up ında... -Hayrettin abi hap felan kullansaydın be abi ya...Aldırmayı felan düşünüomusun abi:D tabi onun agzından dınlemek cok keyif veriyo izlemeyenlerede tavsiye etmiş olalım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 hiçte bile bikere biz sorun yaratmıyoruz ki hep.avatarımdan çok memnunum ya deiştirmem için bi sebeb de yok. biraz insaf ne sandın bizi çouu severken öldürürler tabi öyle blaze.Seveyim derken incitirsiniz çocuğu ne insafı yalan mı?.Avatarını değiştirmen için sebep var da yeterli bir sebep yok.İçim gidiyo kız öyle boynunu kesmiş felan.Eski avatarın daha güzeldi sanki yanlış hatırlamıyosam.A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 aynen öyle olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 eski avatarım hangisi birsürü avatar katmıştım ayrıca çocukları sev erken öldürmeyiz merak etme bugüne kadar öldürürdük olsaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 ilginç.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 bence harika olurdu bayanların degeri anlaşılırdıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pCwOrM Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Erkekler Hamile kalsa sanırım 24 saat aş ererlerdi.(ben hariç ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 yok ya biz bu halimizden memnunuz, herkez kendi isini yapsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 e kolay degıl bence hayatta en buyuk gorev bayanlara aıt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.