seroe Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2009 l- Korku; Düşüncelerimizi felce uğratır. Mantıklı ve zekice davrananlayız. Kesin olarak neden korktuğumuzu bulmalıyız. 2-Stres: Fazla yüklenme anlamına gelir. Günlük hayatta devamlı karşımıza çıkan bir durumdur. Görev dağıtmayı veya reddetmeyi öğrenin. 3-Telâş: Yeteri kadar zaman olmadığını düşünüyorsanız, birinci derecede Önemliyle ikinci derecede önemli ayırımını yapın. 4-Kurallar: Düşünce yasaklarına yol açan İlkelerinizi kontrol edin. 5-Rutin olmak: Zamanla bezginlik oluşturur. Frenleyici düşüncelerden uzak durun. Değişime açık olun. 6-Dikkat eksikliği: Üreticilik için dikkat şart. Sizi rahatsız eden şeyi bulun ve ortadan kaldırın. 7-Zaman baskısı: Uygun ritmi bulun. Uzun vâdede düşünebilenler kısa vâdede harekete geçerler. 8-Şüphe: Kendinize karşı olumlu olun. Böylece üret/d potan-siyeiinizi tam kullanabilirsiniz. 9-İsteksizlik: Yaptığınız şeyden hoşlanmıyorsanız, sevebileceğiniz yeni hedefler arayın. 10-Değerlendirme: Günlük hayatta mümkün olduğu kadar çabuk karar vermek gerekir. Fakat böyle çabuk kararlar olgunlaşmamış güzel fikirlerin atlanmasına sebep olur. "Delice" fikirlerden hayat kurtaran sonuçlar çıkarılabilir. Onun için hemen atmayın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ernesto Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 10 numara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 güzelmiş beğendim okudum hepsini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 emeğine sağlık güzelmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saadulla89 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 ellerine saglik kardes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
InSoLenT Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Telaşş beni düşüncesiz yapan tek fren =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Demekki beyin gücümü hiç kulalnamıycam ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
busse Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 teşekkrüler işime yarıycak .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Demekki beyin gücümü hiç kulalnamıycam ben :D güzeldi:D iyi paylaşım dostum ellerine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 teşekkkürler,eline emeğine sağlık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 sadece beyin gücüyle alakası yok bunların normalde olması gerekenler kısıtlamayın kendinizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 şehir hayatının gtirdiği şeyler .halbuki ben Heidi olsam beyin gücüyle yıkardım o alpleri:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Emeğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
battu98 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 bende diyom neden olmuyo bunlardan ilk 9u var bende yardımcı olabilirmisiniz bunları nasıl kontrol edebilirm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 bende diyom neden olmuyo bunlardan ilk 9u var bende yardımcı olabilirmisiniz bunları nasıl kontrol edebilirm :D hayat sana güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.