woodoo Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2009 görünmez dünyanın küçük yaratıkları sadece kendılerıne aıt bır dılde kullanılan bu basıt kelımelerle gizli bir temas kodu kuruyorlar..yanlarındakı uğurlu sayılarıyla söylendiğinde mucizeler yaşandığı söyleniyor ro-ama(11) )= yeni gençlik breemar(18) = mükemmel sağlık lola(12) = aşk shoras(2) = romans trinka (5) = para ouma (7) = yeni arkadaslar hora( 4) = sağduyuluk ,bilgelik oom-rama(9)= yetki (komuta) owaye(22) = koruma swa-soon(8)= acının dınmesı on-raa(3) = bir tartışmada zafere ulaşmak poindu(14) = unutulmuş bir şeyin hatılanması tavano(31) = kumarda kazanç hinç(48) = zamanın durdurulması bu kelımeler genelde küçük mucizeler için kullanılır..bunlar enerjı hamlelerınde ve acıl yardım anlarında etkılı olmaktadırlar..bu kelımeler gizli dilleri konuşan kımseler tarafından kullanılmakta ve tesadufen keşfedılen kelımelerdır.. alıntı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 etkileyici. peki doğruluk payı varmı bunların yani denendi mi? illa zor durumdayken mi yaparsak etkili oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 yani şu var hanı muslumanlar bazen zor durumda kalır allah korusun der yada bısıye baslarken besmele ceker ole bısı ıste bunlarda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 saol denemek lazım belki tutar:) eline sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 yok sanırım onlar numaralarıydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 rakamları ingilizce mi sölicez latince mi.Türkçe işe yarar mı?? Ya da ikisinden birini sölemek yetio mu?? Çok Mu soru sordum?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 bence bunları soylemek bir işe yaramaz;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 ınanmayanında fıkrıne saygımız var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 görünmez dünyanın küçük yaratıkları sadece kendılerıne aıt bır dılde kullanılan bu basıt kelımelerle gizli bir temas kodu kuruyorlar..yanlarındakı uğurlu sayılarıyla söylendiğinde mucizeler yaşandığı söyleniyor ro-ama(11) )= yeni gençlik breemar(18) = mükemmel sağlık lola(12) = aşk shoras(2) = romans trinka (5) = para ouma (7) = yeni arkadaslar hora( 4) = sağduyuluk ,bilgelik oom-rama(9)= yetki (komuta) owaye(22) = koruma swa-soon(8)= acının dınmesı on-raa(3) = bir tartışmada zafere ulaşmak poindu(14) = unutulmuş bir şeyin hatılanması tavano(31) = kumarda kazanç hinç(48) = zamanın durdurulması bu kelımeler genelde küçük mucizeler için kullanılır..bunlar enerjı hamlelerınde ve acıl yardım anlarında etkılı olmaktadırlar..bu kelımeler gizli dilleri konuşan kımseler tarafından kullanılmakta ve tesadufen keşfedılen kelımelerdır.. alıntı. umarım kendin ne işe yaradıklarını biliyosundur veya nasıl yapıldıklarını , nasıl sölendiklerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 onlar kotu seyler degıl nasıl besmele destur vs gb seyler soluıyosanız onlarda oyle zor anlarda cok ıse yarar yazıldıgı gb oknurlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 sende hiç işe yaradı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dgsny Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 ya sayılara hangi dilde okuncak bi yazsaydın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Parantez içindeki rakamlar nasıl okunacak ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 bu bilginin kaynağı neresi? hangi kültüre ait? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 hinç(48) = zamanın durdurulması_48 kere hinç oluyor galiba pek işe yarıcak tipe benzemiyorlar ama bilgim olmadığı için sözü ona buna bırakıyorum hemen:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ernesto Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 bncede pek işe yaramaz gibi geliyo ama zor durumda denemekte fayda var güzel paylaşım bide tesadüfen bulunmus ya nası bulmuslar acaba merak ettim doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 deişikmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahoberries Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 tam yazıs yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 numarları bildigimiz gibimi okucaz..yani (48)--> kırksekiz diemi..yoksa başka bir dildemi...yada ne bileim..parantez içindeki numaralar, sözlerin tekrarlanma sayısımı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 woodoo a selam besmeleye devam. paylaşım için saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 sanırım çok soru sorduk woodoo takmıyor triplerde:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 woodoo yaşıyor musun? Öldüysen alıştıra alıştıra söylee.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dannyoffer Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 arkadaşım bi ilgi paylaşıyosun..bari nasıl uygulıyacağız..paylaşmak bi yerden bakıp bakıp buraya yazmakmıdır..uygulaması nasıl olucak bunun..iyi güzel hoş bi paylaşım olmuş emeğine sağlık ancak bi açıklama yapmazsan bu yazı burda okunur;ve okunduğuyla da kalır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 zor bir uygulaması yok aklına geldikçe hangi konu için söyleyeceksen sayısı kadar tekrar ediyorsun kelimeyi o kadar. Tabi her zaman olduğu gibi önemli olan kelimeyi tekrar ederken inancını güçlü tutmak. lola (12) kesinlikle işe yarıyor test ettim onayladım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 arkadaslar gıremıyordum evımde netım yok benım sehır dısındaydım k bakmayın . numarların bı onemı yok onlar numaraları sadece. yazıldıgı gb okuyun arkadaslar bunlar hangu kulture aıt tam bılmıyorum yanlıs bılgı vermek ıstemedım acıkcası. ama gercekten ıse yarıyor bende kullanıyorum bazılarını ve burda yazılanları bır onemı yok aslında önemli olan tek sey ona ınanmak. nası dua edıyosunuz ınanıyosunuz bunlarda oyle anladınzmı arkadsalar tek olay ınanmakta bııtıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.