ALlaQuWA Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2009 bu Ses http://www.sonnyradio.com/dialupkid.htm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 önce telefonla birini aradığımı düşünüyorum, sonra da tv.nin çekmediğini ve patladığını xD xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 telefon hattının bozuk oldu zaman çıkan ses... Birde bu ses Çin işkencesi gibi kullanılabilir bence:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 İnternete bağlanırken çıkan o gıcık ses!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 tlf hatları bozuk oldugu zaman cıkan ses korku filmlerindede baya kulanılıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HeII Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 telefon hatları degil Herifin kendisi bozuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeReF Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 5-6 yıl önce internete bağlanmak için çektiğim ızdırapı hatırladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 telefon hatları bozukken çıkan ses bide bana eski radyoları anımsattı :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 biz eskiden internete girerken telefonu kaldırınca gelen sesi hatırlartıo bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.