Jump to content

Sitenin Beni Hatırla Seceneği Çalışmıyor !

echohermes

Önerilen Mesajlar

hocam site içeriği bakımından bir çok boş konu barındırıyor ama alanında daha iyisine rastlamadığım için buradayım yalnız ilgisizlik var yani kimse kusura bakmasın :confused:

ben bu siteye üye olduğumdan beri beni hatırlamıyor ,bu basit bir sorundur anlayan için ki bu siteyi kuran insanın da bir şeylerden anlıyor olması gerekiyor;)

kalitesizlik yönetimde diyebilirim ;) (*kalitesiz insanlar yönetiyor değil kalitesiz yönetim)

site sahipleri başka işler yapıyorsa bile bu da bir iştir ben onlardan yaptıkları işe saygılı olmalarını beklerim :confused:

benim de içinde olduğum bu foruma insanlar gelsin diye kurulmuş

sonuçta ne kadar hizmet o kadar memnuniyet:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşa ne kadar katılsam azdır. yani o kadar çok katılıyorum ki, o kadar olur... gerçi bu sitenin beni hatırlayıp hatırlamaması ne kadar önemli diye düşünmüyor değilim...

şimdi dur, aklıma gelmişken düşünelim; site beni hatırlasa ne olur... bana siteye girerken tembellik hakkı vermekten başka bir işe yaramaz, ben direk açarım, site de direk açılır.

başka...

düşün...

düşün...

düşün...

yok..

başka bir getirisi yok...

..................

şimdi, site beni hatırlasa ne olur, hatırlamasa ne olur. ben kendimi hatırlıyorum ve giriş yapmak istediğimde yapıyorum. yazı yazmak istediğimde yazıyorum. hatta bazen gaza gelip, sevmediğim bir konuyla ilgili eleştirel yorum bile yapıyorum. ama bunları yaparken sitenin beni hatırlamasını hiç düşünmüyorum. zaten açıkcası dediğim gibi umrumda bile değil hatırlaması...

...............

ama dur be, bak aklıma yeni dank etti, hatırlaması gerek tabiii.... hatırlasın ki, sabah ben daha güzel başlayayım güne, işler daha iyi olsun, günüm güzel geçsin... bak şimdi dank etti. kalın kafalıyım ya, bende düşünüyorum, neden günlerin affedirsiniz ama b.ktan geçiyor. sitenin hatırlamadığından tabii.

..........

yegen hava güzel be...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gnoxis gibi kapsamlı ve üye sayısı yüksek sitelerde çok daha önemli ve forumun işleyişi bakımından aksatılmaması gereken başka işler vardır.. ve biz öncelik sıralamamızı ona göre yaparız.. O basit bir iş bu daha kolay elimiz değmişken onu yapalım bunu da halledelim diye yürümez sitedeki işlemler.. onun için bunun gibi basit sorunları bekletebiliriz..

Yöneticilerden yaptıkları işe saygı beklerken onların yaptıkları işlere de saygı göstermeyi unutmamak lazım.. Karşınızda size "hizmette" kusur etmemek için programlanmış robotlar yok.. Onun için kelimeleri biraz özenle seçmekte ve sıkıntı yaratmamakta fayda var..

Hatırlama özelliğiyle sorunu olan diğer üyeler için cevaplıyorum..bir iki güne kadar halledilmiş olur.Daha sonra hala sorun yaşayan olursa tekrar bana bildirebilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sayın yöneticim ilgisizlik diyorum bu foruma üye olduğum tarihten bu yana siteyle ilgili gerek sitenin kullanım alanlarındaki dil olsun gerek bahsettiğim problem konusunda bir şey yapılmadı en azından takip ettiğim kadarıyla bir değişiklik görmedim

mazur görün ama konuyu açalı iki gün oldu iki günde bir yöneticinin bile lütfedip en azından bilgi vermemesi ilgisizlik değil de nedir :)

hoşgörü denildi de ısrar mı dedim sanki , lütfen yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dürüstçe söyleyeyim istersen... buyurganlıkla yazılan mesajlar genel olarak hoşumuza gitmediği için ben şu yukarıda verdiğim gibi bir cevap vemektense vermemeyi tercih ediyorum.. bu benim bildiriyi ciddiye almadığım anlamına gelmez.. çünkü bir sorun varsa sitede o sadece sen yada herhangi biri için değil tüm üyeler için ilgilenmek durumunda olduğumuz bir durumdur..öyle de olsa böylede olsa onu listeye alırız.. akla gelebilecek hertürlü aksaklık yaşanabilir sitede bundan çok daha ciddileri de olması mümkündür..ve biz bunu farketmeyebiliriz bile.. bu sitede bu bölüm varsa siz bildirin isteyin elimizden gelecek birşeyse yerine getirelim diye var zaten.. Ama böyle iki gün içinde hatırlama özelliğinden gir sitenin yönetici kalitesizliğinden çık pek olmuyor malesef.. Şahsen şu mesajı okuyunca içimden birşey yapmak gelmiyor pek.. bunu da işimi ciddiye alma oranım şeklinde yeni bir eleştiri olarak gündeme getirebilirsin dilersen:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şöyle ki 2000 yılından bu yana 9 sene geçmiş az çok vBulletin konusunda bilgi sahibi olmuş insanlar olarak görüyorum sizi :)

nacizane isteğimi nasıl istersem isteyeyim yerine getireceğinizi düşünüyorum :)

çünkü bu benim istememle değil sizin oluşturduğunuz bu yapıya hizmet etme anlayışınızla örtüşen bir olay:)

saygısızlık yapmaktan çekindiğimi de söyleyeyim yalnız sorduğum soruya iki gün cevap vermeyerek bunu bana yaptığınızı düşündüm o yüzden kalite eleştirilerime maruz kaldınız :)

devlet dairelerinde bile artık daha hızlı yürüyor işler :D

özürlerimi kabul edin , en yakın zamanda gerekli bakımı yapacağınızı umuyorum , iyi geceler dilerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle gnoxis'in ticari bir site olmadığını ve size kusursuz hizmet sunma gibi bir zorunluluğu olmadığını hatırlatmam gerekiyor. Siteyi online tutmak için yeterince emek harcadığımızı düşünüyorum, bunun karşılığında siteyi hergün açtığınızda şifrenizi yazma zahmetine katlanamamanız enteresan.

Ayrıca kullandığımız sistem basit bir vbulletin kurulumu değildir, başka bir yazılımla entegre ve içerisinde benim yapmış oldum onlarca modifikasyon vs vardır. Vbulletin'in son çıkan kritik güncellemesi sistem dinamiğini ve entegrasyonunu ciddi şekilde etkiledi. Onlarca sayfa kodun tekrar elden geçmesi gerekli. Veya tüm modların iptal edilip sistem baştan yapılandırılmalı ve üzerine modlar tekrar yapılmalı. Yakın bir zaman içerisinde yeni bir güncelleme beklendiği için bu güncellemede gelecek değişiklikleri görmeden böyle bir çalışmaya başlamak hammallık olur ve zaten şuan böyle bir şeye de zaman bulamıyorum.

Senin dediğin ancak amatör vbulletin kurulumlarında olur, onu kurmak düzenlemek falan zaten 10 dakikalık iş. Gnoxiste kullandığımız yazılımlar çok yoğun şekilde gnoxise özgü olarak değiştirilmiştir. Yinede önümüzdeki günlerde sizin farkettiğiniz bu hatırlamama problemi ile ilgileneceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...