Kermm Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2009 Uykusuz'un ne kadar oldu versiyonunu cesurca gnoxis'e uyarlamak istiyorum. Burada her hafta gnoxis içi söylemlerin bazılarını ve üzerlerinden ne kadar zaman geçtiğini yazıcam. Şahsi yani. Yorumda bulunabilirsiniz. * Ensiferum13 isimli yöneticinin, üslup ve nezaket konusuna, "biz müşteri hizmetleri temsilcisi değiliz" lafıyla tepkisini bildireli ve "biz" ile bütün yöneticileri katalı. yaklaşık 2 ay. * Bloody_Marry, heavy metal'i kastederek, "ben mesela satanist müziği dinlerim ama satanist değilim" deyip, heavy metal i satanist müziği yapalı yaklaşık 3.5 ay. * İntihar etmek istediğini söyleyip, bunu foruma yansıtan Sulee isimli üyenin, pişman olup sonradan konuyu silmek istemesine yardım etmeyip 20'den fazla öğüt mesajı atılalı yaklaşık 4 ay. * Aoidos tarafından, maymunların deney sonucu fahişelik yaptıkları konusuna, "onların değer yargıları farklı olabilir" denileli yaklaşık 7 ay olmuş. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Şahsi tabi ama alınanlar olacaktır. Ben sevdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Mrs_Echelon, 1 2 aydır sitede dolaşan ... isimli üyenin aslında ...olduğunu anlayalı 2 gün oldu xD SCARRED Mrs_Echelon'un ispiyoncu olduğunu anlayalı birkaç dakika oldu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 pohahahaha xD inanmıyorum yaa. çok üzgünüm söylemek istemezdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 :pdevamını beklıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.