Kermm Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2009 Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2009 Uykusuz'un ne kadar oldu versiyonunu cesurca gnoxis'e uyarlamak istiyorum. Burada her hafta gnoxis içi söylemlerin bazılarını ve üzerlerinden ne kadar zaman geçtiğini yazıcam. Şahsi yani. Yorumda bulunabilirsiniz. * Ensiferum13 isimli yöneticinin, üslup ve nezaket konusuna, "biz müşteri hizmetleri temsilcisi değiliz" lafıyla tepkisini bildireli ve "biz" ile bütün yöneticileri katalı. yaklaşık 2 ay. * Bloody_Marry, heavy metal'i kastederek, "ben mesela satanist müziği dinlerim ama satanist değilim" deyip, heavy metal i satanist müziği yapalı yaklaşık 3.5 ay. * İntihar etmek istediğini söyleyip, bunu foruma yansıtan Sulee isimli üyenin, pişman olup sonradan konuyu silmek istemesine yardım etmeyip 20'den fazla öğüt mesajı atılalı yaklaşık 4 ay. * Aoidos tarafından, maymunların deney sonucu fahişelik yaptıkları konusuna, "onların değer yargıları farklı olabilir" denileli yaklaşık 7 ay olmuş. 2 Alıntı
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2009 Şahsi tabi ama alınanlar olacaktır. Ben sevdim. Alıntı
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2009 Mrs_Echelon, 1 2 aydır sitede dolaşan ... isimli üyenin aslında ...olduğunu anlayalı 2 gün oldu xD SCARRED Mrs_Echelon'un ispiyoncu olduğunu anlayalı birkaç dakika oldu. 1 Alıntı
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 pohahahaha xD inanmıyorum yaa. çok üzgünüm söylemek istemezdim Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.