ThreeNiL Oluşturma zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2009 Sancılı kelimelerim adına verdiğim davete hoş geldiniz… Emira Bar sizi ağırlamaktan onur duyar! Kostümünüzü ve maskenizi bana verebilirsiniz… Ne içersiniz? Her bünyeye göre çeşitlerimiz mevcuttur; Tekila (Meksika) İki hamamböceğinin koynunda uyuyorum... Yatağı sağlamdır diye dedikodu yapıyorlar benim hakkımda... İsteyerek kulak misafiri oluyorum… Tırnağımı birinin gırtlağına basarken diğeri aman ağabey diyor etme eyleme, biz gecenin yalancısıyız... “Yalan küçüktür ama mide bulandırır” sözü gelip boğazımda duruyor, mecbur yutkunuyorum! Votka (Rusya) Ben edebiyat dâhisiyim ama sayılarla pek aram yok… Bir(iy)le biri(ni) toplayınca sonuç yine bir çıkacak sanıyorum... Hep yanlış cevap! Rakı (Türkiye) İnfaz edilmiş o Nisan akşamlarında sadrazamları sol taşaklarından tavana asarken, kaçınılmaz tecavüzlerin de tadını çıkaralım… Şiddet unsurları içeren bakışlarımızla bakalım ufka… Daha fazla düşmesin Ankara… Hiçbir kadın sadık olamamıştı bana ellerim kadar… Ki özgürlük el üstünde tutulmalı… Oysa ben kiminin el emeği kiminin elinin kiriyim… 24 Ocak 2008 tarihi itibariyle öldüğüm varsayılsın… Otopsiyle uğraşmak lüzumsuz bence… Sebebime direkt gözlerin yazılsın… Keza senin yoksa bile, yokluğunun mutlaka parmağı vardır bu cinayette! Martini (İtalya) Her gelgit için "seçenek" yollar bulunur… Bu satırda prezervatifli bir kafiye güzel durur… Hiç olmasın daha iyi deyişini duyar gibiyim… Aslında şimdiye dek sentetik kılıflar uydurduğumuz Latin ezgili tenlerimizden yabancılaşmak da anlamsız, haklısın… Hayatın günahına yalınayak girerken, hafife almışız kaderimizin blöflü oynama olasılığını… Geçmiyor bak bedenimi baştan uca işgal eden şu Akdeniz humması… Yetmez gibi debeleniyorum aşkın diplomatik kulvarlarında… İş mi sanki yaptığım? Çalışma günleri oturmuş masamda, sevdiğinden başkasının dokunuşlarına mesken olmuş avuçlara ‘esefle kınama’ mesajları gönderiyorum! Cin-Tonik (İngiltere) İçimden içine ettiğim küfürlere içten içe içerliyor o ***, biliyorum… İçsel çatışmalarda ya da ağır savaşlarda ilk öne sürülen piyade alayıyım… Meydana kalemimle çıkınca alay konusu oluyorum düşmanlarımın… Yeter be alayının(…) peki peki madem öyle istiyorsun, beyaz bir kâğıdın karşısında kana kana susuyorum! Apsent (Çek Cumhuriyeti) Asırlar sonra ilk kez dua ediyorum… Canımın alınması için bu kadar uygun bir an olamaz diye düşünüyorum fakat Azrail yine duymazdan geliyor beni… Tanrı ne zaman hedef şaşırtsa beynime kan sıçrıyor böyle… Küçük yeşil perim, şimdi kalbim eski bir gramofon… Aynı şarkıyı tutturmuş gidiyor iğnem… İğne ipliğe döndüm… Dönersen kapıyı çalmadan gir göğsüme… Göğsüm evindir… Ev haliyle cenazendeyim… Cenazeler irisimden daha renklidir! Molotof kokteyli (Finlandiya) Herkes kadınlığını masaya yatırsın… Hey erkeğim diye geçinenler siz de! Ya sevdiğiniz sadece bir et parçası ise? Hep kolay kadınları sevmişim ya zordayım… Ah benim yatak süslerim… Yedeğiniz bulunur hep koynunuzda bilirim… Bilendim! Sözlerimin kanatacağı hususunda kefilim… Hiçbir örgüt üstlenmesin intiharımı… Ben kendimi herhangi bir ideoloji olmadan da öldürebilirim! Su (Benim Sevgili Ütopyam) Yedi milleti yerle yeksan eden içkiler deviremezdi de beni bu akşam… Ah işte o kirpiklerime tutunan su! Düş’tü(m)… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Hiçbir örgüt üstlenmesin intiharımı… Ben kendimi herhangi bir ideoloji olmadan da öldürebilirim! Okuması zevkliydi. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.