babydevil Oluşturma zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 2, 2009 Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Ben bir fotografçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıstık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam. Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım. Erkek: Bu cumartesi benimle çikar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak. Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız. Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız. Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir sey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam. Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacagım yerde,rüyaları nızda. Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum. Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu bosalacak. Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Erkekler adına soruları Nuri Alço sormuş sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Böyle ters cevap veren kızlarda mevcut. Şahsen beni böyle terslese kafa atarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 ayy ii oldu bu. arada arkadaşlara böyle cvplar veriorum espri olsun die Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım. bu iyimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ROCKTHEROCK Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 çok komikti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum :rofl: koptum ya ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 bide böyle hayattaki tek amacı birilerine laf koymak olan özenti tipler çıktı yeni kuşak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 bide böyle hayattaki tek amacı birilerine laf koymak olan özenti tipler çıktı yeni kuşak e bende şaka olsun die söylüyorum bazen ama hiçte özenti değilim valla.ayrıca böyle asılan erkeklere ağzının payını verceksin.öyle ya da böyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeninyildizi Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum. En standardi bu sanirim:wallbash: :rofl: Süper 10 üzerinde 10 Ay iyi geldi bu bana :clapping:süper bir paylasim..emegine saglik:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogeyman_606 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum en saglamı bu olmus yarıldım valla paylastıgın ıcın saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 teşekür ettim begendiniz icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Böyle ters cevap veren kızlarda mevcut. Şahsen beni böyle terslese kafa atarım Şimdi soru soran erkek var soru soran erkek var yani erkekten erkeğe fark var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Bir keresinde arkadaşla yemek yerken biri gelip afadersiniz demişti arkadada arkadaşları sırıtoyodu bende boşları mı almaya geldiniz demiştim Bu arada bunlarda süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Bir keresinde arkadaşla yemek yerken biri gelip afadersiniz demişti arkadada arkadaşları sırıtoyodu bende boşları mı almaya geldiniz demiştim Bu arada bunlarda süper vaay vaay vaay süper cevap! tuttum bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darlwall Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 efenim köpeğimi parkta gezdiriyorum yanımdada serseri bi arkadaşım var..ha cidden serseri bi insandı o zamanlar şimdi efendi malum hayat onuda törpüledi..kızın biride parkta köpeğini gezdiriyodu..gitti yanına yavrum köpeğin olayım gezdir beni dedi..(bende içimden allah cezanı verecek ne yapıon olum? derken)..kız döndü insan olda kolumda gezdireyim dedi! OHA OLMUŞTUM O GÜN..çocuk direk koluma girdi yürü olum gidiyoz daha fazla kalamam bu parkta dedi auhauahadsdf 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 bunlari kiz arkadasim duyarsa yanarim surekli bunlari der bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 kızlara yeni taktikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 ayy çok iyiyimiş bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu bosalacak.. klasik laf, hahaha! feci işe yarar yazdım bunu kafama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 bazıları zekice ama, kimisi direk hakaret anlamında:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın(?): Faaaarruuuuuuuuk. :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2009 kızlara yeni taktikler Bence ,,kendini kız sananlara yeni taktikler ,,desem daha gerçekçi olur ,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.