mescalin Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 yarıda kesildi devamını isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 bu çok komik yaa tvde haberlerde de göstermişti.sağol mes. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 evlere şenlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 yaw haketen adam çıldırmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 dun gece makinada da gosterdiler bunu superdi baya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 ben bunu üç kez izledim cidden sabrın sınırlarını zorlayan bi durum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy lee Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 bu nedir kardeşim yaa sanki kadına ezberletmişler bunları sakın unutma oda makinalı tüfek gibi arka arkaya sölüyo öldüm valla gülmekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 peki ne dediğini anlayan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 ahahah çok fena ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 canli yayinda cinnet ! sok sok sok flash flash flah ben yatiyorum size iyi geceler Gnosisin sevgili sakinleri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 :D58 yaşındaymış 91 senesinde işe girmiş 3 yıl çalışmış adı hatçe. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 serif beyle konuscagdım 91 de işe girdim 4 sene 3 sene calıstım 94 te burda acılıs verdim bilionmu bide burda cocuk oldu 2004 te kadın haklarından yattım 2 hafta... 3 sene cigaradan bilmem naptım 58 yasındayım bu arada bi dedigi bi dedigini tutmuyoki bunun bi de 94 te yatmıs bi 2004 te yatmıs cocuk ne zaman olmus bende anlayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 ben çok üzüldüm yaa kadına...:)emekli olur muyum diye soruyo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2007 De böyle de güldük diye vicdan yapalım şimdi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bu nedir kardeşim yaa sanki kadına ezberletmişler bunları sakın unutma oda makinalı tüfek gibi arka arkaya sölüyo öldüm valla gülmekten aynen öyle öldüm bende gülmekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Benim anladığım kadarıyla bi an önce anlatıp telefonu kapatma derdinde konuşmanın sonunda kapatiim ben şimdi seni dinliom televizyondan gibi bişyler syledi dikkatnizi çekti mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bu ne yaaa.adam resmen sinirden tebessüm ediyor hele o bitti...bitti... sadece evet diyin soruma cevap verin bitti... demesi yok mu.bilgisayar öğretmenim canlandı gözümde.valla liseyden oda aynısını yapardı bize demekki sabrın sınırı oluyor bu nokta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 zuhauhauha....süper yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 izleyip izleyip gülüyorum ya muhtemelen bu kadının kocası çoktan emekli olmuştur:D (bu çene varken yaşaması olası değilde ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
famousghost Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 of of adam sabır taşıymış valla helal olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.