Jump to content

Canlı Yayında Çıldırtan İzleyici

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

bu nedir kardeşim yaa sanki kadına ezberletmişler bunları sakın unutma oda makinalı tüfek gibi arka arkaya sölüyo öldüm valla gülmekten

Yanıtlama zamanı:

canli yayinda cinnet ! sok sok sok flash flash flah ben yatiyorum size iyi geceler Gnosisin sevgili sakinleri...

Yanıtlama zamanı:

serif beyle konuscagdım 91 de işe girdim 4 sene 3 sene calıstım 94 te burda acılıs verdim bilionmu bide burda cocuk oldu :) 2004 te kadın haklarından yattım 2 hafta...

3 sene cigaradan bilmem naptım 58 yasındayım

bu arada bi dedigi bi dedigini tutmuyoki bunun bi de 94 te yatmıs bi 2004 te yatmıs cocuk ne zaman olmus bende anlayamadım :)

Yanıtlama zamanı:
bu nedir kardeşim yaa sanki kadına ezberletmişler bunları sakın unutma oda makinalı tüfek gibi arka arkaya sölüyo öldüm valla gülmekten

aynen öyle öldüm bende gülmekten...

Yanıtlama zamanı:

Benim anladığım kadarıyla bi an önce anlatıp telefonu kapatma derdinde :D konuşmanın sonunda kapatiim ben şimdi seni dinliom televizyondan gibi bişyler syledi dikkatnizi çekti mi ?

Yanıtlama zamanı:

bu ne yaaa.adam resmen sinirden tebessüm ediyor :) hele o bitti...bitti... sadece evet diyin soruma cevap verin bitti... demesi yok mu.bilgisayar öğretmenim canlandı gözümde.valla liseyden oda aynısını yapardı bize :D demekki sabrın sınırı oluyor bu nokta.

Yanıtlama zamanı:

izleyip izleyip gülüyorum ya :) muhtemelen bu kadının kocası çoktan emekli olmuştur:D :D (bu çene varken yaşaması olası değilde :) )

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...