raskolnikov Oluşturma zamanı: Mart 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2009 adı bahtiyar değildi belki, diyarbakırlı değildi ama işte bu ülkenin bir yerlerinde doğmuş adını yusuf koymuşlardı. ne fark ederdi ki adı bahtiyar olsa, diyarbakırlı olsa, rıza olsa, arkadaşına lanetler okusa ne fark ederdi!... en büyük sevdasıydı dağlarda kar olmak, sevdasına ayrılık hediyeleri vermek... ama olmuyordu işte, başı beladan kurtulmuyordu. çıraklıkta geçmese de kir pas içinde geçen bir çocukuğun, korsan yürüyüşlerin, elektrikli işkence zamanlarını geride bıraktı... kendi halinde kalmak istedi hep, aşkı beceremeyen bir aşıktı... hayaldi... hayalden bir oğlandı... hiç vazgeçmedi özgürlük tutkusundan, taylar gibi koşmaktan, sevgisini kavgalarda dile getirmekten... dokunma bana derdi hep, ama dokunmadan da olmuyordu işte... yalansızdı, gerçekti... hep kıyılarından gezdi dünyayı, uçurumları sevdi hep, kimsenin gitmeyi istemediği yerlerde kaldı, gitmemek için çaba harcanan yerlerden geldi... yüreği kanardı her zaman, hiç kimsede hesa bırakmaz, geriye dönüp ah demezdi... hayaldi... hayalden bir oğlandı... yusuf koydular adını ama o dünyaydı.... hoşçakal yusuf abi.... gönlüm hep seninle, senden önce gidenlerle... Şu dağlarda kar olsaydım... Bir asi rüzgar olsaydım... Arar bulur muydun beni, Sahipsiz mezar olsaydım? Şu yangında har olsaydım... Ağlayıp bizar olsaydım... Belki yaslanırdın bana, Mahpusta duvar olsaydım... Şu bozkırda han olsaydım, Yıkık, perişan olsaydım... Yine sever miydin beni, Simsiyah duman olsaydım? Şu yarada kan olsaydım, Dökülüp ziyan olsaydım... Bu dünyada yerim yokmuş, Keşke bir yalan olsaydım!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SILA-SH Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 korkaklarin gozu aydin. O bir renkti; siyah beyaz yasamlarin dalkavuklari zil takip oynasin. mekani cennet olsun. sadece çok üzgünüm.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Keşke bir yalan olsaydım... süper dizeler... Allah rahmet eylesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Yusuf Abi Senle firari gecelerin uzmanı olmuştuk Şiirlerinde nedense hep kendimizi bulmuştuk Bir Anka kuşu gibi kendi külümüzden doğmuştuk Keşke bitmeseydi bizim öykümüz böyle Senin yokluğunda başımız tümden belada Saatimiz ise ayrılığın ertesini bulmada Bu gidişine Nalan bile ağlamak da Ciğerim yanıyor olmasaydı sonumuz böyle Ağlamayla karışık o gülüşlerini Milyon kere çoğaltıp hüzünlerini Bize kim okur o eşsiz şiirlerini Susmasaydı susmasaydı şarkımız böyle Bilemeden öğrenemeden o çektiklerini Kaldıramayız bir intihar gibi çekip gidişlerini Suskunuz bu akşam düşünüyoruz öksüz şiirlerini Olmasaydı olmasaydı sonumuz böyle Ölüm sadık kalmıştı randevusuna Karşı dururken kuduran denizlerin dalgasına Kafa tutarken ayrılık denen baş belasına Bitmeseydi keşke şiirimiz böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Yildizlar ülkesinden ahmet abiye selamlar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 '' Belki son bir şey söylemek isterdin birilerine, dert etme ben söyledim işte senin yerine.. '' Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm cok seviyordum.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Kılıç Balığının Öyküsü bu bir kılıç balığının öyküsüdür yazılmasada olurdu ama bizi yeni sulara götürecek akıntı durdu uskumrunun arkasından gidiyordu sürünün içinde bende vardım sırtımda bir zıpkın yarası mutlu olmasına mutluydum nedense gitmiyordu kulağımdan; bir türlü ağ var! sesleri deniz kızı girmiş düşüme ben iflah olmam dalyanları birbirine katmak orkinosların harcı dolanınca ağa çok geçmeden küserim bir çocuk bile çeker sandala beni bu kadar ağır olmasam beni böyle koşturan yaşama sevinci kanal boyunca bir oyana bir bu yana siz yokmusunuz siz; derya kuzuları kestim kılıcımla karanlığımı dibin yakamoz içinde bıraktım suları Ah! aysız gecelerde olur ne olursa sırtımda bir zıpkın yarası atın beni mor kuşaklı bir takaya götürün iğ gözlerimde; kılıcımda hüzün satın beni satın beni rakı için! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 gün gelir, zaman akıp giderken ayaklarımızın altından, dudaklarımızda hüzünlü bir gülümse gözlerimiz dalgın bir vaziyette , sevdalarımıza anlatırız yaşamlarınızı... seviyoruz sizi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Ay dogarken bir sogudun ardindan,golyüzünde sisli bir esintiyle,aksamin gogsune hüzün serperek ve yagmurdan geceye cicekli perdeler cekerek beni dusun, beni dusun unutma!!!.en umarsiz en umutsuz gününde, bagrina bir yumruk coktugunde ve daglarin mazlum atesi,o güzelim saclarina cayircayir yanip ulastiginda, beni dusun unutma.!!!beni düsün bir kavganin icinde,helal bir ekmegin pesinde ve kurtlardan arda kalmis yuregimin can cekisen o son parcasinida sana sakladigimi bil!! bil ki, haykirircasina,bu esir gövdemi yakarcasina, kavusmak icin o serin omzuna,atesten bir yol ariyorum..Kar yagarken mor daglarin ucundan,sol yaninda sessiz bir iniltiyle,yastigin yüzüne yaslar dökerek ve aksamdan gizlice bir ahh !! Cekerek beni düsün .. Kan kizili bir gelincik seherinde, sirtima kahpe bir hancer indiginde ve bu gencecik, bu hemencecik ölüm !!cigirtkan bi gazete basliginda,ciglik cigliga sana ulastiginda,Beni düsün unutma .. Beni düsün sehre her yagmur yagdiginda,islak bir türkünün icinde, gögsünden dudaklarina dogru sancili bir isyan kabardiginda,bastirarak kalbini avuclarina,sesini oksadigimi bil !! bilki yalvarircasina uzayan yollara dagilircasina sonsuz bir mahserin ortasinda zemzem gibi .. Seni ... Seni özlüyorum unutma!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.