Topal Kırkayak Oluşturma zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 6, 2009 Yok Yarimi aldılar benden Geçtiler gurbet ilinden Düştüm onu bulam diye Yüreğime saram diye Gözler yok sözler yok Gidiyorun ilinizden Kaşlar yok diller yok Yandım yarin ateşinden Vardım gurbet ellerine Sordum dağa çiçeğine Dediler yalandır dünya Ne ararsın bu diyarda Bir göründün bir kayboldun Düştüm ardına yoruldum Sizin olsun bu diyarlar Yaşamak neye yarar Aşağıdaki linkten grubun bütün şarkılarını dinleyebilirsiniz. http://www.karagunes.com/diskografi.html 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 dinleyin,yolunuz düşerse gidin taksimde cd alın beşiktaşta ya da nerede çalıyorsa artık ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaşım için sağol.İlk defa dinledim çok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 açtım yine karagüneşi girdim siteye bir baktım bu başlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.