sidarta Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2007 arkadaşlar elinde eski fenoman dergilerinden bulunan var mıdır..varsa ve ya ulaşabileceğim bir yer hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..benim için çok önemli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Fenomen i piyasada kolay bulacağını sanmam. Yada bulabileceğin bir yer var mı bilmiyorum en azından.Sahaflara falan bakmışsındır zaten herhalde o kadar arıyorsan..onların eline düşebilir.. Fakat bazı sayılarının internette açıkarttırma sitelerinde satılmakta olduğunu biliyorum... görmüştüm yani. Kapılmadıysa oradan edinebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 7-8 sayı var belki tarayıp yollmayı düşünebilirim.. Ama dergini kendisini istiyorsan biraz zor... Tüm sayıları alıcaktım zamanında öğrencilik yılları para çıkıştıramamıştım... Evet bi açık artırma sitesinde şu an 2,3 ve 5. sayıları var.. Zaman zamanda düşüyo kimi sayıları takip edebilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 hangi sitelerde var ...adreslerini alabilir miyim...teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HACKERCHE Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 elimde fenomen dergisi yok ama bilinmeyen deergilerinden oldukça fazla var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HACKERCHE Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 elimde fenomen dergisi yok ama bilinmeyen deergilerinden oldukça fazla var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deepimpact Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 merhaba elimde uzun zamandır tuttuğum fenomen dergileri var.Hangi sayıları ne amaçla arıyorsunuz? Hala sevenleri olması çok sevindirici... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 ilk 11 sayıyı buldum.. sanırım bir kaç sayı daha olmalı.. yardımcı olursan sevinirim deepimpact... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.