raskolnikov Oluşturma zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 7, 2009 gidiyorum... usulca bakıyorum arkamda kalanlara... sessizlik çöküyor yüreğime, sessiz kalıyorum, dilsiz kalıyorum... gidiyorum... usulca bir yağmur dökülüyor gözlerime, ruhum; ıslaklığı neden hissetmiyorsun... yağmur yağıyor... gözlerimden süzülüyor ruhumdan kalan damlalar, kimseyi aramıyorum, kimseyi aramak istemiyorum. hayatımın içinde, dışında kimse olsun istemiyorum. .................... YALAN!.... söylediklerim, "istemiyorum" sözlerim yalan!... istiyorum aslında... birilerinin hayatıma girmesini, ruhuma dokunmasını istiyorum ama.... işte ama'da takılı kalıyor ruhum, ama'larda asılı kalıyorum... girenlerin hiçbiri doğru olmuyor, doğru olanlar gelmiyor, bende gelenlere kapıyı gösteriyorum... başlayan bütün sözcüklerim yarım kalıyor, ben yarım kalıyorum... hayatıma alıyorum birilerini, birileri kendilerini saklıyor... yalandan sözler söylüyor... ben yarım kalıyorum... birileri oldukları gibi kalıyor... yağmur yağıyor... sözlerim, söylediklerim, söyleyeceklerim... bütün cümlelerim, bil-cümle kelimelerim havada asılı kalıyor... kulağımda bir ayrılığın notalara düşmüş hali, ben; elimde şarap şişesi, gözlerimde ruhumun kırıntıları, yangında yok olan canımın ağıdı yakıyorum... ellerim titriyor... yağmur yağıyor... seni düşünmek... istemiyorum!... seni kaybetmek... istemiyorum!... ............................. şimdi gecenin bilmem kaçıncı yarısı, kaçıncı şişeyi devirdiğimi saymadan, elimde balkonda bulduğum paslanmış bir bıçakla bekliyorum... yok, hayır!... yanlış anlama ne olur!... ne olur öyle sanma!... seni beklemiyorum, haber beklemiyorum... beklediklerim hiç gelmiyor... gelmeyenleri beklemiyorum... derin bir nefes alıyorum... şişenin dibinde kalan şarabı içiyorum... dudaklarımı yalıyorum... paslanmış bir bıçağın ucunu kalbime sokuyorum... bu kadar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 eline saglık o yarım kalmıs ruhuna saglık . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 güzelmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Çok güzel.. x'( Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 kulağımda bir ayrılığın notalara düşmüş hali, ben; elimde şarap şişesi, gözlerimde ruhumun kırıntıları, yangında yok olan canımın ağıdı yakıyorum... ellerim titriyor... yağmur yağıyor... seni düşünmek... istemiyorum!... seni kaybetmek... istemiyorum!............ yüreğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 sağol dream.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Çok etkileyiciydi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 yok, hayır!... yanlış anlama ne olur!... ne olur öyle sanma!... seni beklemiyorum, haber beklemiyorum... beklediklerim hiç gelmiyor... gelmeyenleri beklemiyorum... artık beklemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SILA_SH Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 ellerim titriyor... yağmur yağıyor... seni düşünmek... istemiyorum!... seni kaybetmek... istemiyorum!... ............................. derin bir nefes alıyorum... şişenin dibinde kalan şarabı içiyorum... dudaklarımı yalıyorum... paslanmış bir bıçağın ucunu kalbime sokuyorum... bu kadar... Keşke bizi üzenleri, gidenleri, gelmeyenleri çok daha kolay unutabilsek.. çünkü o paslı bıçağın ucunu kalbimize sokmakla bitmiyor iş.. orda bizi içten içe daha da kanatacak... çokkk güzell.. beğenimi anlatacak söz bulamıyorum.. kalemin daim olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.