Jump to content

4 8 15 16 23 42 genetik ayna teorisi

nevermore

Önerilen Mesajlar

marsel russonun genetik ayna teorisini açıklamak için kullandığı sayı dizisi ve her sayının bir anlamı var ünlü düşünüre göre 4 russoya göre dünyadaki her insan 4 ayrı insan ile birbiriyle bağlantılı yani teoride kendiniz ile 4 farklı insan üzerinden tanışma şansınız var örneğin kardeşinizin patronunun komşusunun yeğeni sizin ikizinizi tanıyor 8-dünyada günümüzde bulunan kıta satısını temsil ediyor ikiziniz ile 8 kıtadan birinde karşılaşma ihtimaliniz var 15-ikiziniz ile karşılaşma ihtimaliniz 4,815,162,342'de 15'tir diyor russo yani %0,000000004'ten bile düşük bir ihtimal 16-aynı anda ikizi ile karşılaşabilecek maksimum kişi sayısı 16'dır 23-doğa ana sizle aynı genetik haritaya sahip bir yeni insan dünyaya getirmek için 23 yıl bekler diyor russo yani ikizler aynı yaşta değil aralarında 23 yaş fark olacaktır anlamına geliyor bu 42-sizin ve ikizinizin aynı anda hayatta yaşayabileceği maksimum yıldır diyor bu biraz şaşırtmacalı ben 23 yaşında iken ikizim doğmuş olabilir ancak o 42 yaşına geldiğinde ben 65 yaşında öleceğim anlamına gelmiyor mümkün,ama böyle olacak diye öngörmüyor teori benim ikizim 15 yaşında ölebilir ve çember başa dönebilir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bilmiyorum yani tuhaf. Biraz kafam karıştı :S Genetik kodumuzu ebevynlerimizden alıyorsak mantıken ikizimin anne babası da benimkilerin özelliklerini mi taşıyor olacak? O.o

annenle babam kodu nerden aldı sanıon yada onlarınaneleri ve babaları??

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ozaman herkes birbirinin tekrarımı bumu yani nekadar sıkıcı :ermm:

haklısın baya sıkıcı:D eger bu cesitlilikte onemli rolu alan dna ise bu teoriyi sınamak icin en basa donmek gerekir cunku dna az cok degisir ama yinede atalarımızdan gelir en basla ilgili 2 one cıkan teoriva evrim , yaratılıs

yaratılısa gore;adam ve havvadan gelioz yani ne kadar 2 sinin dna sının milyonlarca formasyanı olacak olsa bile dunya uzerinde yasayıp olen insan sayısını dusunecek olursak bu teoridekinden fazla ikizimiz olması gerekir

evrim ise;maymundan hatta daha geriye gidersek belkide bakterilerden gelioz ki buda birey sayısı cok artıyor yani garip gelcek ama buna gore belki hayvan ikizimiz bile var :D

ama ikizlik sadece dnayla olmuyo ole olsa bile artık cevrenin dna ya etkisi bile kanıtlandı sonuc olarak bu teori kagıt uzerinde kalan bi teori sadece mantıksal pratikte gecersiz kagıt uzerinde birsuru oha dedirtcek teorivar evet sıkıcı ve kafa krıstırıcı :confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

national izleyen varmı bilmiyorum ama çatlak bilim adamları diye bir program var işte bir adam napolyonun yaşadığı yerde oranın havasının kütlesinin bilmemnesinin kare kökü ile bir insnaın yani napolyonun soluduğu havayı bilmem napıp şunada napolyonun nefesini soluyor olabileceğimizi hesaplamıştı böyle bir örnek neden verdim bende bilmiyorum :p ama sanırım teoriler ve denklermler işin içine girince pek çok şey mümkün oluyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

national izleyen varmı bilmiyorum ama çatlak bilim adamları diye bir program var işte bir adam napolyonun yaşadığı yerde oranın havasının kütlesinin bilmemnesinin kare kökü ile bir insnaın yani napolyonun soluduğu havayı bilmem napıp şunada napolyonun nefesini soluyor olabileceğimizi hesaplamıştı böyle bir örnek neden verdim bende bilmiyorum :p ama sanırım teoriler ve denklermler işin içine girince pek çok şey mümkün oluyor :D
keske detaylı ogrenip aydınlatsaydın.. hem bize hem turkceye yazık oldu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet biraz kafa karıştırmalıkama mantıklı , kurandada yazar zaten insanlar cift yaratılırmış ama ben hep söle düşünürdüm , acaba ikizim hangi dönemlerde yaşadın kralmıydı yoksa bir ciftcimi bide peygamberlerin benzerlerimi varmı diye hep sormuşumdur kendime

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet biraz kafa karıştırmalıkama mantıklı , kurandada yazar zaten insanlar cift yaratılırmış ama ben hep söle düşünürdüm , acaba ikizim hangi dönemlerde yaşadın kralmıydı yoksa bir ciftcimi bide peygamberlerin benzerlerimi varmı diye hep sormuşumdur kendime

o kur'an'daki ikizler olayı paralel evrenede işaret ediyor olabilir. yani bi benden bi senden daha paralel evrende yaşıyor olabilir manasında. çünkü milyonlarca yıldır insanlar doğdu öldü hepsinin ikizi yok olamazda zaten...

hatta gelicek olan hz. isa mesih te paralel evrenden ikizi geicekte olabilir. sonuçta kur'an derki ölenler birdaha dünya hayatına dönemez...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

o kur'an'daki ikizler olayı paralel evrenede işaret ediyor olabilir. yani bi benden bi senden daha paralel evrende yaşıyor olabilir manasında. çünkü milyonlarca yıldır insanlar doğdu öldü hepsinin ikizi yok olamazda zaten...

hatta gelicek olan hz. isa mesih te paralel evrenden ikizi geicekte olabilir. sonuçta kur'an derki ölenler birdaha dünya hayatına dönemez...

ama burda ruhtanda bahsetmiş olabilir :ermm:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...