nevermore Oluşturma zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2009 Lütfen bildiklerinizi mümkün olduğu kadar açık adresle yazarsanız birbirinize kolaylık sağlamış olursunuz. Death House Gothic Metal Shop ( İzmir / Alsancak ) Gothic Aksesuar, Özel Tasarımlar, Gothic Kıyafetler, Grup T-Shirt ve Albüm, Demo - Fanzin, Tatto - Riercing Adres: 1448 Sok No: 25/A Deep Rock Bar Sokagı (Alsancak İzmir) Tel: 0232 463 22 05 A&N GOTHİC ( İstanbul / Bakırköy ) A&N GOTHIC Bayan giyim mağazası Etekler, pantolonlar, t-shirtler, taytlar, takılar vs. vs...Renk olarak siyah ve bordo ağırlıklı çok orjinal modeller bulunmakta.. Adres: MARMARA ÇARŞISI / BAKIRKÖY (alt katta sağ tarafta) Ankara Gothic Shop ( Ankara ) Adres: Kizilay Karanfil 1. Sokak Gama Zafir Iş Merkezi Içerisi No:58 Köstebek Gothic Shop ( İstanbul / Beyoglu ) Köstebek gothic shop'ta bulunan ürünlerden bazıları elbise,etek,bluz,eldiven,bot,korse,pantolon,deri mont,deri pantolon,tişört vs.. Ayrıca Nuclear Blast'tan getirtilen aksesuar,bayrak,poster,tişörtlerin yanısıra Özellikle son dönemlerde artan talepler doğrultusunda kişiye özel elbise üretiliyor. Adres: İstiklal Caddesi Halep Pasajı No:140-95 Tel: 0212 244 98 22 Çanakkale Adres:Kemalpaşa Mah. Dibek Sok. No:12 Çanakkale Tel: 0286 214 26 57 İzmit Adres:Alemdar Cad. Soydan İş Merkezi No:34-52 İzmit Tel: 0262 324 99 29 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 yararlı bir paylaşım olmuş.direk bu adreslere gidilip aranılan şeyler bulunabilir: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 diger iller icin arkadslardan heber bekliyorum... haber verdiklerinde buraya eklerim acık adres ve telefon... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 ya halepte köstebeğin yanına acılmıstı aslında bi gothic shop ve cokta güzel seyler vardı ama kapatmıs nereye tasıdıklarını öğrenince yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 ahh izmir ahh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 izmir karsıyakada deniz sinemasının karsısıda patlıcan var bide gene karsıyaka uğur dershanesinin tam yanında pulp var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 beyoğlundakine bi ara uğrayım bari:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 İzmire geldiginizde Türkiyenin ilk gothic shop una bir ugrayın hiç bir yerde bulamıcagınız bir ürünü adamlar yaratıyor mekan İZMİR ALSANCAKTA DEEP ROCK BAR SOKAĞI DEATH HOUSE GOTHİC METAL SHOP mail adresleri [email protected] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Kocaelindeki köstebekte pek "gotik" birşey olduğunu söyleyemeyeceğim. Tiki tiki şeylerle doluydu (x Ama en son mesajdaki dükkan dikkatimi çekti ve çok pis kıskandım :T Yazın ilk iş orayı basacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanblood666 Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 hehe kesinlikle harika bilgilendirmek cok iyi. usakta da poker ve tribal club var özellikle poker tam gothic modellerin cokca mevcut oldugu bir yer. bulamama gibi bir sıkıntı söz konusu bile olamaz çükü iki yerde merkezde yani mecburiyet caddesi dedigimiz ismet paşa caddesinde.burdan pokerin reklamınıda yapayım sahibi de cok iyi tatlı biridir arkadasım olur kendileri aradıgınızı bulursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkside Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Bu gothic sitelerinde hep aynı foto.lar ve adresler var.farklı ve bir site buldum.hoşunuza gider sanıyom.bakın bakalım http://www.lamiai.com bence kıyafetler süpper. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Adamlar yeni mekan açmıyor ki yeni adresler olsun ?.. Verdigin adres bayanlarin oldukça ilgisini çekecek sanırım sağol bilgi için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 İzmir'de benimde var bir iki tane bildiğim..Tam adres veremem ama tarif edeyim.Alsancak'ta kıbrıs şehitleri'nde pasajda gothic style ve rock market.Bir çok albüm gotik aksesuar takı vs bulabilirsiniz..Ve tabiki piercing dövme olayları falan..Birde bornovada çaput vardı diye biliyorum.ama tam yerini tarif edemiyeceğim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Bakırköyde 2 tane daha var yahu biri carousel'in arkasında diğeri de istanbul caddesinin üst tarafında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Black Art // Ankara Merkezi Limoon Bazaar'da olup, şubesi Gama İş Merkezi 58 numaradadır. Kılık kıyafet harici, aksesuarlar ve hediyelik eşyalar da bulabilirsiniz. www.giysee.com Orjinal ithal tişört ve sweat satılan acaip cok cesit bulunan bir site! Kargo bedavaymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
INDISANARION Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 İzmir'de benimde var bir iki tane bildiğim..Tam adres veremem ama tarif edeyim.Alsancak'ta kıbrıs şehitleri'nde pasajda gothic style ve rock market.Bir çok albüm gotik aksesuar takı vs bulabilirsiniz..Ve tabiki piercing dövme olayları falan..Birde bornovada çaput vardı diye biliyorum.ama tam yerini tarif edemiyeceğim.. Alsancak Gothic Style Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 nevermore , bursa da bildiğin yerleri eklersen sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 İzmir'de benimde var bir iki tane bildiğim..Tam adres veremem ama tarif edeyim.Alsancak'ta kıbrıs şehitleri'nde pasajda gothic style ve rock market.Bir çok albüm gotik aksesuar takı vs bulabilirsiniz..Ve tabiki piercing dövme olayları falan..Birde bornovada çaput vardı diye biliyorum.ama tam yerini tarif edemiyeceğim.. bornova metro ist. ordan kucuk parka acılan bi sokak var o sokakda var 1 tane dukkan var hem guzeşl seyler var hemde hesaplı ama adını unuttm :S:S cadı kazann yanındaki dukkan ama hatırlamıyorum ismini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 bornova metro ist. ordan kucuk parka acılan bi sokak var o sokakda var 1 tane dukkan var hem guzeşl seyler var hemde hesaplı ama adını unuttm :S:S cadı kazann yanındaki dukkan ama hatırlamıyorum ismini sevgi yolunun paralel sokagından bahsediyorsun ... sabah tam adresi vereyim -------------------- izmitte soydan iş merkezinn arkasında belsa plaza var onun 2. katında ıvır&zıvır the rockshop var orasıda cok iyi diyorlar ?? http://www.ivirzivirrockshop.com/index.htm merak edenler burdan bakabilir -------------------- İstanbul Kirke Metal Shop bakırköy'de carousel'in arka sokağında bulunan; metal, punk, rock, gothic giyim ve aksesuar ürünlerini bulabileceğiniz üç katlı mağaza! Ebuziya Caddesi Taşevler Sokak Istanbul, Turkey İstanbul Biber Shop sondurak - Umraniye, Turkey Edirne İstanblue's Alternative Shop Köstebek ve Kripton ürünleri, Grup tshirt ve sweatleri, VANS ayakkabılar,Özel tasarım botlar, Karikarock tshirt ve sweatler,Velvet gothic tasarım kıyafetler,Kilroy pantalonlar, Posterler, Aksesuarlar,Hediyelik eşyalar, Çanta, Bere ve eldivenler... Alipaşa Ortakapı Cad. No:6/C Edirne, Turkey -------------------- İzmir Death House Gothic Metal Shop Gothic Aksesuar, Özel Tasarımlar, Gothic Kıyafetler, Grup T-Shirt ve Albüm, Demo - Fanzin, Tatto - Riercing Adres: 1448 Sok No: 25/A Deep Rock Bar Sokagı (Alsancak İzmir) Tel: 0232 463 22 05 Ankara Ankara Gothic Shop Adres: Kizilay Karanfil 1. Sokak Gama Zafir Iş Merkezi Içerisi No:58 Çanakkale Adres:Kemalpaşa Mah. Dibek Sok. No:12 Çanakkale Tel: 0286 214 26 57 İzmit Adres:Alemdar Cad. Soydan İş Merkezi No:34-52 İzmit Tel: 0262 324 99 29 Afyon Afyonda gothic mazası ''GEPETTO'' isimli dükkan afyon merkez oruçoğlu işhanın içinde gepetto derseniz herkez gösterir Gaziantep BuzuL MetaL Gothic Shop belediye pasajı no:98 (prestige sinema altı ) Gaziantep, Turkey, 27300 Çorlu Çorlu Köstebek Cix Metal Shop Atatürk heykeli karsısı seyidoglu pastanesi yanı,gürkılıcoglu is merkezi / Çorlu Alanya / Antalya Trash - Çöplük Punk-Gothic-Hip-hop shop Çöplük ingilizce mealiyle TRASH özgür ve asi gençlik yani kendimide buna dahil ediyorum bizim için açmış olduğumuz bu mağazamızda bize en uygun ve tarzımızı ortaya koyacak biraz espirili biraz sevecen biraz asi ürünler satmaktayız...bu mağazayı açarken çok düşünmedim işleyip işlemiyeceğini çünkü Alanyamızdaki bu eksiklik çok belirgin bi halde olduğundan bi kere bile düşünmeden bu işe atıldım...Ve beklediğim gibide oldu...Şimdi amacım burayı daha ileri noktalara götürmek ve sizlere daha iyi hizmet verip isteklerinizi karşılamak...Mağazamızda artık CRAZY PİSLİCK KRİPTON KRYNN (Gothic) BEATNİCK (Gothic) ORİJİN (Group T-shirt) VANS(Of The Wall http://www.istasy10.com/goth/Smileys/classic/sevimli1.gif ) VE BİRÇOK MARKANIN ÜRÜNLERİDE SATIŞA SUNULACAK HER TARZ VE HER BÜTÇEYE UYGUN ŞEYLER SİZİ BEKLİYOR. Kadıpaşa mah. Bostancıpınarı cad.Şeker Bank Karışısı No:19/d Alanya/ANTALYA Mersin Zoom Shop Alternatif giyimin adresi uyar sokak - silifke / mersin Samsun Samsun Elimin altı alternative shop Çiftlik - Samsun -------------------- ankara / eryaman / optimum. orada bi crazy mağazası varmış. en üst katta. cok güzel tişörtlerin yanında gotik giysiler de satıyolarmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 ben de kadıköyde biliyorum bir kaç tane adresleri yazıyım sonra buraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 pfffff muhteşem:D yön bulma yeteneğim sayesinde hiç birini bulamıyorum:( neyseki evin etrafından pek açılmıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
INDISANARION Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 İzmir Alsancak'ta olan Death House kapanmıştı sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 kadıköyde rexxn oralarda acilin sokağından aşşaya her adımda bir war ..en iyisi gargamel biraz pahalı diğerlerine göre ama..bi de köstebek wardı da kapandı galiba hatırlamıorum ya da taşındı ama oralrda biyerlerde..akmar zaten bilindiği üzre full öyle .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 kadıköyde rexxn oralarda acilin sokağından aşşaya her adımda bir war ..en iyisi gargamel biraz pahalı diğerlerine göre ama..bi de köstebek wardı da kapandı galiba hatırlamıorum ya da taşındı ama oralrda biyerlerde..akmar zaten bilindiği üzre full öyle ..akmar pahalı ya, zaten orda sadece grup t-shirtleri var (diye biliyorum) artı diğerleri ise gotikten çok punk emo türevi şeyleri satıyorlar... >. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2009 akmar pahalı ya, zaten orda sadece grup t-shirtleri var (diye biliyorum) artı diğerleri ise gotikten çok punk emo türevi şeyleri satıyorlar... >. grup tshirtlerinin dışında akmarda hala 'kaset' satan biyer war orda biçok şey bulablrsn yüzüktü takıydı şapkaydı..yanlış hatırlamıosam aynı katta yine karşsında gothic biblolar satan biyer war.. daha bkç gün önce kadıköye gittim biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.