woodoo Oluşturma zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2009 Birazdan okuyacağınız bilgiler tehlikelidir. Nekrokinezi psişik bir tesir ile öldürme gücüdür.Bunu yapmanın farklı yolları vardır ama hepsi de çok büyük bir psişik güç gerektirir.Bir cismi yerinden oynatmak nekrokineziye göre çok basittir. -Basit canlıları öldürmek daha kolaydır.Bir karıncayı diğerlerine göre kolayca öldürebilirsiniz ama bir insanı öldürmek için yıllarca çalışma yapabilirsiniz. -Nekrokinezi çeşitli sebeblerden dolayı çok tehlikelidir bu yüzden sadece özel durumlarda savunma amaçlı kullanın. -Çalışmalara telekinezide ustalaşrak ve diğer dallarda yükselerek başlayabilirsiniz.Direk nekrokinezi çalışmaya başlamayın.Nekrokinezi tüm pşisik fenomenler arasında en zor olanıdır.Büyük bir pşisik güç gerektirir. Çalışmalar: Bir canlıyı öldürmek için uygulanan yollar değişebilir.Örneğin biz eğer bir süre oksijensiz kalırsak ölürüz veya beynimizde bazı bağlantılar koparsa ölürüz, yada kalbimiz durursa ölürüz ve pek çok neden sayılabilir.Nekrokinezi bu zayıflıklara odaklanır.Beyin gücümüzle herhangi bir yaşamsal faaliyeti önleyerek canlının ölümüne yol açabiliriz. Hayal edebileceğiniz gibi bunu yapmak oldukça zordur bu yüzden vucüdun çalışması hakkında bilgili olmanız gerekmektedir.Örneğin eğer kalp durduracaksanız onun nasıl çalıştığını bilmeniz gerekir. Telekinezide tüm düşünce gücünüzü cismi oynatmak için odaklarız.Burada da yöntem aynı.Tüm gücünüzü hayati bir faaliyeti durdurmaya adayın.Eğer işe yarasa kurban önce sararmaya başlar hasta görünür; sonra da ölür. Bunu bilmek oldukça tehlikelidir.Bu yüzden sadece kendi güvenliğiniz için kullanın.Bu bilgi silah gibidir.Kötü amaçlar için kullanılabilir. Nekrokinezinin bir diğer yanı: Bazı insanlar nekrokinezinin ölü insanları hareket ettirmek için kullanıldığını tartışıyor.Böyle bir yön de vardır.Ama bunu yapmak çok zordur.Tüm düşünce gücünüzü ölü insanın belirli bir kasına odaklayın.Bir cismi hareket ettirmek kolaydır çünkü ortada tek bir yön vardır.Ama insanın binlerce kası, kemiği vardır.Tüm bunları belirli bir koordinasyon içinde hareket ettirmek herkesin harcı değildir.İmkansız olmasa bile çok sık yapılabilecek birşey olmadığı kesindir. alıntıdır.... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Evt duymuştum.Hatta amerikada bir mahkum nekrokinezi ile bir gardiyana kalp krizi geçirttirmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 ooww şeettt bende ole ypsam vışş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ikra Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 nihahha rahime hoca kork bendenn xD (okuduğum kitabı gördüğünden beri hala korkuyo gerçi:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 herkezın ısıne yarıyosa ne guzel verın + larımı ozaman 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ValkyrieCain Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 nihahha rahime hoca kork bendenn xD (okuduğum kitabı gördüğünden beri hala korkuyo gerçi:D) okuduğun kitabı bende merak ettim şimdi Paylaşım icin sağol woodoo verdim + nı güzelmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ikra Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 okuduğun kitabı bende merak ettim şimdi aslında tek birtane değil:D genellikle okuyup,araştırdığım kitaplar (kapları siyah:D) büyü, parapsikoloji gibi konularla ilgililer. bilirsiniz öğretmenler de öğrencilerinin sırasında kitap görünce hep büyük bilgelikle ellerine alır incelemeye koyulurlar tabi benım kitapları eline alanlar geri tipik bakışlarla bırakıyorlar:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Cinayet işlesen kanıtlayamazlar Bence tehlikeli bir yetenek sinirlendiğimiz zaman karşımızdaki kişiyi istemeden incitebiliriz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ValkyrieCain Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Bende derste ruhsal gücleri gelistirme teknikleri diye bir kitap wardı onu okuyordum aynısı olmustu hoca alıyor bu kitap güzeldir okumustum falan diyor bana geldi bir baktı direk koydu dewam etti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ikra Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 var öyle aydın kesimimiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Ama yapması çok zor.Her adım başı rastlanır bir yetenek değil.Öyle olsa düşünebiliyormusunuz dünyanın halini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roanfin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2009 büyük güç = büyük sorumluluk , ne ekersen onu biçersin, yaptığın herşey sana katıyla dönecektir iyilik yapan iyilik bulur, kötülük yapanda yaptığının misliyle aynı türden mükafatlandırılacaktır, yani elmalar elmalara, armutlar armutlara dönecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Güzel bir olaymş fakat tehlikeli. Tehlikeli olan herşey beni çeker Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 krav maga varken öldürmek için başka olaylara gerek yok aşırı kas gücü de istemiyor üstelik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkanayd Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 üff süper ya tabi ben daha telekineziyi yapamıyorum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 üff süper ya tabi ben daha telekineziyi yapamıyorum ama istikrarlı ve azimli bir çalışma sonunda telekinezi yapılamayacak kadar zor bir olay değildir.. ama bu gerçekten herkesin harcı değil... ki yaptın diyelim sonuçlarına katlanmak var işin bir ucunda.. tehlikeli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Düşünsenize Death Note daki Kira gibi bir psikopat olup çıktığınızı ama nekrokineziyi yapabilmek isterdim belki de yeni güçlü bir uygarlığa(hayallerimdeki ütopya:D) karşı koyanları teker teker yıkmak çok zevkli olurdu Yeni Dünya'nın Yeni Tanrısı EvagraM filan XD XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhosTR Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 evet bu yazıyı ben yazmıştım bizzat bizim gruptan alıntı sanırım!.. (: ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heroali Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 ben öğretmen kızınca bayılttım dün bunları deneyip saol cok işime yaradı cok güsel savunuyom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2009 simdi ben bunu merak ettim yan etkisi falan yok dimi ugrasirken falan yani?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yyyy035 Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 ben derimki karışmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.