derin_ Oluşturma zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 10, 2009 arkadaşlar iyi bir photoshop programı olsun istiyorum var mı bana tavsiye edebilecekleriniz? makyaj yapılan sac rengi degıstıren ışık yüz şekli yuz pürüzsüzleştirme v.s her şey olsun istiyorum içinde... lütfen cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 photosop var cs3 turkce işini gorurmu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 bilmiyorum özellikleri istediğim gibiyse evet işimi görür:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 elimde bi program var fotoğraflara rütüş falan yapabilirsin bayaa sağlam bi program şu an işyerindeyim yarın sana ismini öğreniyim yazarım çok iyi bi program. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 çok saol çok sevinirim.. bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 photoshop cs 3 işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 ya bulamadım ıste.. sende varsa bna gnderırmısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 gonderirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Adobe Photoshop alanındaki en iyi programdır fakat senin saydıklarını yapman için birazcık ugrasıp ögrenmen gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 kesinlikle adobe süperdir tavsiye ederim ama cs3 ü kullanabilmek için cs2 nin yüklü olması gerekmiyomu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 yoo gerekmiyor arkadsım ... ya sahi lazım olan varsa pm atsın full ve turkce olarak yollayabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2009 bna gerkio yardımcı olursan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 VCW vicman's photo!editör diye bi program var bende çok sağlam rütüş makyaj yapılabiliyo istediğini yap çok ta kolay bi program cs 3 te bilmeyen biri biras uğraşması lazım kolay değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 VCW vicman's photo!editör diye bi program var bende çok sağlam rütüş makyaj yapılabiliyo istediğini yap çok ta kolay bi program cs 3 te bilmeyen biri biras uğraşması lazım kolay değil çok teşekkürler ya indirdim ama kullanımını bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 mesajına cevap veremedigim arkaslar burdan indirsin... nerden bilebilirdim tüm sitenin isteyecegini:D Edit: Linkler Kaldırıldı 5 parca... malum 500 mb civarı.. Edit: linkler kaldırıldı ustteki ilacı.. ine ne yapmanıs gerektiini de yazdım.. Edit: linkler kaldırıldı tepedekide turkce yaması.. hadiin kolay gelsin tesekkur etmenis yeterli acayip ego tatminine ihtiyacım var bu aralar ... bakıp bakıp mutlu olurum *** GNOXİS İCERİSİNDE TAM SURUM LİSANSLI PROGRAM PAYLASIMI YASAKTIR..LİNKLER KALDIRILDI (BOOGEE)*** Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 çok teşekkürler ya indirdim ama kullanımını bilmiyorum programı aç boş olan yere resmi sürükle sonra make up var tıkla ona orda size yazan yerden boyutunu küçült istediğin rütüşü yap öbür özellikler için de biras ingilizce bilsen yeter çok basit bi program zaten yapamazsan yarın resimli anlatıp gönderirim sana:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 mesajına cevap veremedigim arkaslar burdan indirsin... nerden bilebilirdim tüm sitenin isteyecegini:D Edit: Linkler Kaldırıldı 5 parca... malum 500 mb civarı.. Edit: linkler kaldırıldı ustteki ilacı.. ine ne yapmanıs gerektiini de yazdım.. Edit: linkler kaldırıldı tepedekide turkce yaması.. hadiin kolay gelsin tesekkur etmenis yeterli acayip ego tatminine ihtiyacım var bu aralar ... bakıp bakıp mutlu olurum *** GNOXİS İCERİSİNDE TAM SURUM LİSANSLI PROGRAM PAYLASIMI YASAKTIR..LİNKLER KALDIRILDI (BOOGEE)*** öyleymiş bilmiyodum :s pm atın ozaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 wuu editlenmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.