Jump to content

Kuyruklu Kadın

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

bu resim gercek olmayabilir belki ama gercek hayatta omurgasinda bu tur fazlaliklar olan bebekler gormustum kuyruk sokumundaki omurgalar kuyruk gibi disa gelismis... yani war aslinda boyle wakalar...

Yanıtlama zamanı:
bu resim gercek olmayabilir belki ama gercek hayatta omurgasinda bu tur fazlaliklar olan bebekler gormustum kuyruk sokumundaki omurgalar kuyruk gibi disa gelismis... yani war aslinda boyle wakalar...

yani sana katılıyorum canım zaten yok çift başlı insanlar yok insan yüzlü balıklar yok kedi doguran köpekler bu neden olmasın

sanırım düzen bozuluyor garip ama sanırım dünyanın sonu yaklaşıyor

Yanıtlama zamanı:

bu sadece bebegin gelisimi sirasinda olusan fizyolojik bir bozukluk ve

cok buyuk olmayan estetik operasyonlarla giderilebilmektedir... ama resim ne derce gercektir ne derce deildir bilmiyorum...

Yanıtlama zamanı:

bu ne ya. ne kadar ürkütücü :( bu tür şeyleri görünce ne kadar düzgün yaratıldığımızı düşünüyorum. ne eksiğimiz var ne fazlamız.

Yanıtlama zamanı:

hıh şimdi göründü resim böyle bir film vardı onu hatırlattı bana...evde cesetler falan vardı biraz fazla entrika doluydu ama ismini hatırlamıyorum.bazı sahnelerini anımsıyorum.paylaşım için teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

bunda hiç bi gerçeklik payı yok,,eğer gerçek olsaydı kadın bu biçimde poz veriyor olur muydu ¿ böyle birşey olamaz demiyorum sadece bu fotonun fake olma ihtimali çok yüksek,,:confused:

Yanıtlama zamanı:

sahte olma ihtimali olabilir ama kuyrugunu reklam malzemesi yapmak pek birşey katmaz insana kuyrugun oluşması gerçekten entresan ailesinde hayvanat bahcesinde kaybolan biri olmuş olabilir:):):)

Yanıtlama zamanı:

sahte mahte arasını bilememde kız arkadaşımın ablasında aynı bu kuyruğunun olduğu yerde, kuyruk gibi saç varr resmen bağlıyor desem yalan gelir sizee...

Yanıtlama zamanı:
sahte mahte arasını bilememde kız arkadaşımın ablasında aynı bu kuyruğunun olduğu yerde, kuyruk gibi saç varr resmen bağlıyor desem yalan gelir sizee...

o daha ilginc işte:D :confused: resmi falan olsaydı iyi olrudu

Yanıtlama zamanı:

resmen photoshop bu...ztn kuyruk eklenmiş yer kuyruk sokumu bile deil..yane omuriliğin dwmı desek bile omurilik yolundan sapmıs...ben daha inandırıcı bi resm çıkartırdm :)

Yanıtlama zamanı:

ya bu çok eskiden beri var bunun gibi binlerseside var takmayın kafanızı feyk bu böyle şeyleri bilirkişi olarak ilk bana sorun anlatayım:D işim bu

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...