tugba Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2007 Kadının Kuyruğuna Bakın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 ayyy cok ilginç bu gercekmi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 rahat ol dııl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bende bilmiyom garip birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bu resim gercek olmayabilir belki ama gercek hayatta omurgasinda bu tur fazlaliklar olan bebekler gormustum kuyruk sokumundaki omurgalar kuyruk gibi disa gelismis... yani war aslinda boyle wakalar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bu resim gercek olmayabilir belki ama gercek hayatta omurgasinda bu tur fazlaliklar olan bebekler gormustum kuyruk sokumundaki omurgalar kuyruk gibi disa gelismis... yani war aslinda boyle wakalar... yani sana katılıyorum canım zaten yok çift başlı insanlar yok insan yüzlü balıklar yok kedi doguran köpekler bu neden olmasın sanırım düzen bozuluyor garip ama sanırım dünyanın sonu yaklaşıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bu sadece bebegin gelisimi sirasinda olusan fizyolojik bir bozukluk ve cok buyuk olmayan estetik operasyonlarla giderilebilmektedir... ama resim ne derce gercektir ne derce deildir bilmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bu ne ya. ne kadar ürkütücü bu tür şeyleri görünce ne kadar düzgün yaratıldığımızı düşünüyorum. ne eksiğimiz var ne fazlamız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 rahat ol dııl nerden biliyosun gerçekte olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 resmi niye kaldırdınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 resim kalkmadı duruyo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 hıh şimdi göründü resim böyle bir film vardı onu hatırlattı bana...evde cesetler falan vardı biraz fazla entrika doluydu ama ismini hatırlamıyorum.bazı sahnelerini anımsıyorum.paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 resim pek gerçeye benzemio ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 bunda hiç bi gerçeklik payı yok,,eğer gerçek olsaydı kadın bu biçimde poz veriyor olur muydu ¿ böyle birşey olamaz demiyorum sadece bu fotonun fake olma ihtimali çok yüksek,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
w3hrmacht Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Fake.... ... Ama yinede ilginç bir çalışma... .. tşk.ler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 bencede öyle ama gerçek gibi yav.hem gerçek olsa duyulurdu bu herhalde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 sahte olma ihtimali olabilir ama kuyrugunu reklam malzemesi yapmak pek birşey katmaz insana kuyrugun oluşması gerçekten entresan ailesinde hayvanat bahcesinde kaybolan biri olmuş olabilir:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 kesinlikle sahte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 sahte mahte arasını bilememde kız arkadaşımın ablasında aynı bu kuyruğunun olduğu yerde, kuyruk gibi saç varr resmen bağlıyor desem yalan gelir sizee... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2007 sahte mahte arasını bilememde kız arkadaşımın ablasında aynı bu kuyruğunun olduğu yerde, kuyruk gibi saç varr resmen bağlıyor desem yalan gelir sizee... o daha ilginc işte:D resmi falan olsaydı iyi olrudu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2007 wahşi gerçekten ama bende bilmiyordum banyo yaparken gördüm ağzım açık kalmıştıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Arkadaşlar montajla değişmeyecek tekşey hayattır. Diyorum başkada birşey demiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zemheri32 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 bu resim gerçek değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 resmen photoshop bu...ztn kuyruk eklenmiş yer kuyruk sokumu bile deil..yane omuriliğin dwmı desek bile omurilik yolundan sapmıs...ben daha inandırıcı bi resm çıkartırdm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 ya bu çok eskiden beri var bunun gibi binlerseside var takmayın kafanızı feyk bu böyle şeyleri bilirkişi olarak ilk bana sorun anlatayım:D işim bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.