alternate_aya Oluşturma zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2009 Arkadaşlar eminim çoğunuz bu belgeseli izlemiştir ve bu belgeselle ilgili pek çok eleştiriyi duymuştur ama açıkcası ben gayette beğendim. Hayatım boyunca Atatürk şurada doğdu, şurada okudu, annesi babası şu, Samsun'a çıktı, şu tarihte öldü kısmı bize öğretildi ama Atatürk'ün sonuçta bizim gibi bir insan olduğunu ve pek çok zorluklar yaşadığını bu belgeselde daha iyi gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
konneeger Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Mustafa filmi değilmiydi o ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Cık belgesel o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Ben koca bir rezillik gördüm,bir karalama,bir çirkeflik,bir Hükümet yanlısı çizgi gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 onunda bi insan olduğunu unutmmak lasım..belgesel bnu ortaya koyuyodu bnce..ama derseniz ki siyasal bi kimliğin özel hayatı deşifre edilmemeli bişey diyemem.çünkü matematik öğretmenmle bnu 2 ders trtştım.....ki o artk bi siyasal kimlik veya askerde deil..o bii efsane.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Elbette o bir insan hataları olur ama Atatürk o rezil yapımda ,Alkolik,içki içmeden karar veremeyen bir profil içinde ele alınmış. Tıpkı 2. cumhuriyetçilerin beyinlerindeki Atatürk gibi... Eeee Orhan Pamuk iftira atıp ödül alırda, Can Dündarında ödül alma hakkı yok mu yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 saptrmışsın bnce biraz....filmde sadece içkili gösteriliodu.kie içkiyide bi istnbula gldiği ilk sene bide istirate çekildiğinde içio die htrlıyorum..kie normalde içmesi bile bana garipsenecek bi durum göstermio..içki zevk veren bişey..onunda rahatlamaya ihtiyacı var dı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 saptrmışsın bnce biraz....filmde sadece içkili gösteriliodu.kie içkiyide bi istnbula gldiği ilk sene bide istirate çekildiğinde içio die htrlıyorum..kie normalde içmesi bile bana garipsenecek bi durum göstermio..içki zevk veren bişey..onunda rahatlamaya ihtiyacı var dı Arkadaşım bu sana göre normal bir film olabilir bana göre yalakalık dolu bir film... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 tmm..baskı fln kurmuorum sna...yorum yapıoruz burda.....ama orhan pamurla can dündar aynı kefeye konulamaz bnce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 tmm..baskı fln kurmuorum sna...yorum yapıoruz burda.....ama orhan pamurla can dündar aynı kefeye konulamaz bnce Valla bu iktidarla öyle bir konur ki! Can Dündar Sarızeybek ile bizi ağlatmış gönlümüze taht kurmuştu ama bu son yaptığı..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 bencede atatürkü karalayan bir şey göremedim ben kendi adıma tabi. o kadar baskı altında kalan bir liderin içki içesi çokmu anormal? atatürki elinde şarap şişesi ile keş olarak gösterdilerde benmi kaçırdım? asıl soru sen belgeseli izledinmi? çünki bahsettiklerinin zerrisini görmedim 4kez izlediğim belgeselde ki aynı şekilde orhan pamuk nerde can dündar nerde ben candündarın sarı zeybek belgeselinide izledim ve aynı şekilde çok güzel olduğunu düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 belgesel değerinde görmüyorum...güvenmiyorum...böyle bilinçaltı temalı safsatalara para harcanmasından yana da değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 bu iktidarda öyle bi konulur die bişi yok..iktidara göre renk deiştiren insanlardn değilm bn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 bencede atatürkü karalayan bir şey göremedim ben kendi adıma tabi. o kadar baskı altında kalan bir liderin içki içesi çokmu anormal? atatürki elinde şarap şişesi ile keş olarak gösterdilerde benmi kaçırdım? asıl soru sen belgeseli izledinmi? çünki bahsettiklerinin zerrisini görmedim 4kez izlediğim belgeselde ki aynı şekilde orhan pamuk nerde can dündar nerde ben candündarın sarı zeybek belgeselinide izledim ve aynı şekilde çok güzel olduğunu düşünüyorum sen hala şarap şişesi ve alkolden bahsediyorsun? Atatürk rolündeki adamın zayıf ruh halini algılayamadıysan otur 4 kez daha izle belki anlarsın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 crematory çok ön yargılı izlemişsin filmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 sen hala şarap şişesi ve alkolden bahsediyorsun? Atatürk rolündeki adamın zayıf ruh halini algılayamadıysan otur 4 kez daha izle belki anlarsın... diosun? peki şöyle diyim onlar atatürkün birebir kendi günlüğüne dayanarak ve bunu bize sunarak yazmışlar peki sen neye dayanıyorsun? amcanın oğlumuydu atatürk? ayrıca biz burda fikirlerimizi paylaşıyoruz nekadar çoğunuzu iyi tanımasam bildiğim kadarı ile buraya yazanların hemen hemen hepsi atatürke ve ülkesine bağlı insanlar gerçek anlamda atatürkü karalayan bir şey olsa biz bunu övecek insanlarmıyız? Ayrıca kırıcı olmaya gerek yok karşında bir bayan var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 diosun? peki şöyle diyim onlar atatürkün birebir kendi günlüğüne dayanarak ve bunu bize sunarak yazmışlar peki sen neye dayanıyorsun? amcanın oğlumuydu atatürk? ayrıca biz burda fikirlerimizi paylaşıyoruz nekadar çoğunuzu iyi tanımasam bildiğim kadarı ile buraya yazanların hemen hemen hepsi atatürke ve ülkesine bağlı insanlar gerçek anlamda atatürkü karalayan bir şey olsa biz bunu övecek insanlarmıyız? Ayrıca kırıcı olmaya gerek yok karşında bir bayan var Atatürkün günlüğü adı altında bu zırvalığı çektiler... Atatürk'ün Günlüğü Genel Kurmay Arşivinden neden çıkarılmadı? Genel Kurmay böyle bir şey olmadı dediği gibi Bu filmi Harp Okullarına sokmadı. Zaten sokulacak yanı yok Bu Atatürkün günlüğünden değil sözde kişilerin bireysel yazılarından derlenerek yapıldı. Yani günlük falan değil,herkes öyle sanıyor. Ayrıntı için Genel Kurmay Bilgi Edindirme Dairesi ile bağlantı kurabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.